Jeeeeessssssssssssssssssss!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Formula 1 na Sport Klubu!
Collapse
X
-
Svaka cast SK,moci ce cela Srbija da gleda F1.Zao mi je ostalih podrucja koja su ostala uskracena ali ovo je fenomenalno odradjeno.Moj predlog je i da MotoGP ide na taj kanal da bi vecina mogla da gleda,meni je svejedno jer imam i 3,4 i 5.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostSvaka cast SK,moci ce cela Srbija da gleda F1.Zao mi je ostalih podrucja koja su ostala uskracena ali ovo je fenomenalno odradjeno.Moj predlog je i da MotoGP ide na taj kanal da bi vecina mogla da gleda,meni je svejedno jer imam i 3,4 i 5.
Spomenuli su već da će biti Moto GP na tom kanalu ;)
Sigurno da je bolje da uz Sport Klub i SK+ bude još jedan "besplatan" kanal nego da se prenosi prebacuju na 3,4 ili 5. Auto moto sportovi će imati prednost na ovom kanalu ali sigurno ako ima prostora u šemi da će davati tu i ostale sportove...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostJaoooooooooo ja nemam Fishing and Hunting
Nema za mene F1
Za ostale operatere se još ne zna izgleda, valjda se vrše pregovori sad ili su već završeni sa nekim!?IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostUmesto F and H na SBB-u samo...
Za ostale operatere se još ne zna izgleda, valjda se vrše pregovori sad ili su već završeni sa nekim!?
Kao zlatnim slovima pise F&H ali nemam ja toLast edited by Dusan; 05-05-11, 19:35.
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostPa ja pricam za SBB, imam ja SBB, ali taj kanal nemam! Drugar iz Pirota na primer ima taj kanal, a ja nemam
Kao zlatnim slovima pise F&H ali nemam ja to
Imam i ja Kopernikus ali nisu svugde isti kanali ni kod tog operatera, zavisi od lokacije ;)IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Izvor : zvanicni sajt Total tv Srbija
Od 6. maja, Total TV počinje emitovanje novog sportskog kanal Sport Klub Prime. Novi sportski kanal će jedini u Srbiji prenositi sve trke Formule 1 i to na potpuno nov način: moći ćete da gledate treninge, zagrevanja, kao i dešavanja “iza kulisa”, kao što su provera bolida i provera staze.
U okviru “najbržeg cirkusa na svetu”, Sport Klub Prime će prenositi i GP2 i GP3 serije, kao i Porsche GT3 Cup.
Pored Formule 1, na Sport Klub Prime-u ćete moći da pratite najbolji fudbal (Premijer liga, F.A. kup), najbolju košarku (NBA, Evroliga), najbolji tenis (ATP Masters 1000 seriju, Vimbldon, Dejvis kup), kao i najbolji hokej.
Sport Klub Prime se može pratiti u paketu Plus na 9. kanalu.
Comment
Comment