hoce, izgubice i sk
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Formula 1 na Sport Klubu!
Collapse
X
-
Zaista je fenomenalno što će kod nas postojati jedan ovakav kanal koji će pokrivati najvažnija dešavanja iz auto-moto sporta. Nadam se da se na SK Prime neće beskrajno vrteti samo snimci i reprize više dana u nedelji, već da će biti što više prenosa raznih sportova. Ima li ikakve šanse da se prenosi Indy Car, mislim da bi time bila kompletirana vrhunska ponuda trkačkih događaja?
Comment
-
jos nema programske seme za ovako jedan eminentni kanal.
cekam odgovor. kada je snimak trke. nece svi da provedu ovako lepe dane u kuci u vreme trke.
Comment
-
Originally posted by Rolando View PostIma li ikakve šanse da se prenosi Indy Car, mislim da bi time bila kompletirana vrhunska ponuda trkačkih događaja?Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
-
Originally posted by S-Nash View PostDa.Ukucam ali nema nista,pise ovaj kanal nije dostupan.
Na FAV čekiraš... pritisneš OK... poziciju D3... to ti je glavna lista... nađeš 279, tj. SK Prime....
a posle prebaciš ovaj kanal u svoju listu, ako je imaš, tamo gde ti odgovara
Jel' ok?Last edited by miloolja; 07-05-11, 18:30.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znači na FAV ti stoji samo D3?
Kada pritisneš FAV na daljinskom, izađe prozor i tu su liste, a tebi stoji samo D3?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Kada pritisneš recimo broj 276 na daljinskom, koji kanal ti se pojavljuje?
E, da u pravu je Vladan, zaboravila sam na tu mogućnost. To je sigurno.
Iza risivera prekidač off, pa on! Pa 279! Ajd sad!sigpic
Comment
Comment