Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Dani majstore,svaka cast....
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
      Nije mi jasno sta niste razumeli u mom pisanju. Slazem se da su svi vrhunski vozaci, samo sam naglasila da se nepotrebno i neosnovano omalovazava Pedroza.
      On, po meni poseduje tu "lestvicu" vise.
      I da, Lorenco je izvanredan vozac, ali mnogo kalkulise, sam je to izjavio, a mislim da niko ne voli takve vozace, jer da su svi takvi, trke bi bile toliko dosadne, da ne bi bilo vredno gledati ih.
      Licno, niti mrzim niti volim, nekog vozaca. Samo su mi neki omiljeni vise, neki manje.
      Lorencovi fanovi, bar po njihovom pisanju, su ti koji rze Pedrozu i misle da mu nije mesto u motogp-u.
      Ove 125cc, postaju bas dosadne. Opet Terol daleko ispred svih.
      ..draga Vesna..ja ne omalovazavam Danija ni malo ali..proslu godinu gp si sigurno pratila..reci sad ti meni nekoliko stvari..:1)Dani je imao nista manje kvalitetnu masinu nego sto je sad u odnosu na druge 2)Dani je imao najvise pol pozicija 3)Dani je imao najvise brzih krugova u trkama 4)Dani je iamo prosle godine povredjenog Rosija 5)dani je imao prosle godine Stonera na dukatiju 6)Dani je imao samo za konkurenta svog najveceg ,,prijatelja,,Horhea gde mu je to bila i najveca stimulacija...pitam ja sad tebe i sve ostale,sta je Dani uradio prosle god??jel to rezulatat njegovog ranga???jel to razultat??...e to je ta lestvica o kojoj ti ja pricam..nemoj da me shvatis pogresno,ni ti niti bilo ko drugi, molim te..nemam nameru nikoga da vredjam niti da omalovazavam,ali cinjenice su cinjenice..a jos sad da mi kazete kako ce Dani ove godine da preskoci sve prepreke,Stoner na Hondi,Lorenca na Sve brzoj Yamahi,Rosija u drugom delu sampionata,mladog i blesavog Simoncelija na Hondi(jedino boja nije ista kao na fabrickoj)...pa to moze,ali samo ako reziser gp-ja bude James Cameron!!!
      sigpic

Comment

• Dobro znam da su oni uz nas ali da nema ni reprize......ja ne mogu da dodjem sebi.....a naravno onda kad ne prenose obavezno bude ekstra trka......duboko sam razocaran.....svi treba da posaljemo mejl protesta na sajt pa nek citaju urednici.....

Comment

• Originally posted by andrijast View Post
          Ljudi hajde da se pobunimo.....za ovo neko mora da odgovara......gde je srdjan erceg da procita ovo......nema cak ni reprize......nisam otisao nigde za prvi maj da bih gledao trku i pogledajte sta su nam uradili........
          A kako? Da li da strajkujemo? I cime? Mislis li da vlasnika SK briga sta mi mislimo o ovakvom potezu?
          Sigurna sam da ga uopste ne interesuje koliko ljudi gleda motogp.Prava je otkupio samo zbog prestiza--SK jedini otkupio prava na ovim prostorima. Kakva reklama za SK!!!!!!!!!
          To sto gotovo niko ne moze da gleda taj isti motogp, njega ne interesuje.Moramo prihvatiti cinjenice onakve kakve jesu.
          I da zahhvaljujemo internetu.

Comment

• Vesna ajde da uzmemo u obzir da je nesto drugo bilo vise interesantno za gledaoce pa su pustili to nesto drugo umesto moto gp....ali da nema reprize u ponoc....to je skandalozno......Znam da ne mozemo mnogo ali ako ti urednici nesto rade i citaju ovo sto pisemo,valjda ce shvatiti da su pogresili i to mnogo pogresili....
            Ja ne znam kako je vama,vi ste bar gledali preko neta,ja nisam mogao jer mi je slab protok.....Gledam moto gp od 97 i kad se samo setim sta sam sve radio da gledam i pratim trke a sad ovako da nas izdaju.....ja sam razocaran....

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
              ..draga Vesna..ja ne omalovazavam Danija ni malo ali..proslu godinu gp si sigurno pratila..reci sad ti meni nekoliko stvari..:1)Dani je imao nista manje kvalitetnu masinu nego sto je sad u odnosu na druge 2)Dani je imao najvise pol pozicija 3)Dani je imao najvise brzih krugova u trkama 4)Dani je iamo prosle godine povredjenog Rosija 5)dani je imao prosle godine Stonera na dukatiju 6)Dani je imao samo za konkurenta svog najveceg ,,prijatelja,,Horhea gde mu je to bila i najveca stimulacija...pitam ja sad tebe i sve ostale,sta je Dani uradio prosle god??jel to rezulatat njegovog ranga???jel to razultat??...e to je ta lestvica o kojoj ti ja pricam..nemoj da me shvatis pogresno,ni ti niti bilo ko drugi, molim te..nemam nameru nikoga da vredjam niti da omalovazavam,ali cinjenice su cinjenice..a jos sad da mi kazete kako ce Dani ove godine da preskoci sve prepreke,Stoner na Hondi,Lorenca na Sve brzoj Yamahi,Rosija u drugom delu sampionata,mladog i blesavog Simoncelija na Hondi(jedino boja nije ista kao na fabrickoj)...pa to moze,ali samo ako reziser gp-ja bude James Cameron!!!
              2 Razlog = Sam zasluzio ! nidje veze i nije imo više od JL-a ! , 3razlog opet isto niđe veze razlog kakve veze imaju brzi krugovi ako i ovaj drugi moze da prati taj ritam ? , 4 razlog , svi su imali povredjenog rossija ne samo dani , al je ovaj najsmjesni do sad HAHAHHAHAHAHAHAH cuj imo je stonera na dukatiju HAHAHAHAHHA pa jedini covjek koji je znao ukrotit taj dukati je stoner ( i ubuduce rossi ) ovi su ti razlozi katastrofa daj nesto bolje , Dani ima "ono" za shampiona i to cemo vidit ove sezone 90% ;)
              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• U pravu si Vesna,briga njega za nas,komentatori se ne pitaju mnogo da bi mogli bilo sta da ucine,a tako je to na ovim prostorima motosport nikada nece biti ispred npr tenisa,tenis je zaista povlascen i to je mozda i jedina stvar koju se isplati pratiti bez nerviranja od trazenja linka sat vremena pre trke...Evo ja sam za Formulu 1 cak pocela da placem koliko sam nervozna bila jer mi linkovi nisu radili i propustila sam prvih 10 krugova i naravno ono sto je najvaznije-start!Mozda nekome zvuci smesno ali ja sam bila isfrustrirana,zivim za trkacke vikende i onda propustim najvazniji deo trke...Ja stvarno obozavam Mancester United i drago mi je da prenose mec sa Arsenalom,i gledala sam ga uporedo sa moto gp i jos ga gledam ali ipak mogu makar snimak trke da puste ako nista drugo.Mada iako obozavam fudbal ipak motogp smo cekali 3 nedelje a fudbal su mogli da puste na nekom drugom SK kanalu jer se se u fudbalu stalno igraju neki mecevi a motogp cekamo uvek po 2 nekad i 3 nedelje.
                Last edited by Raikkonen_Rossi_Vettel:); 01-05-11, 16:44.
                <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Zao mi je samo Simoncelija, ocekivala sa borbu izmedju njega i Lorenca, mada sada vidim da je uopste i ne bi bilo, cak i da nije pao. Lorenco bi se povukao, po dobrom starom obicaju.
                  Tesko da bi se bilo ko od ovih momaka koji voze GP povukao iz duela. Pricamo o najboljim vozacima na svetu. Voziti GP je zadnja lestvica u karijeri i san svakog vozaca. Da li neko stvarno misli da se tu nalazi neko ko ne voli ''fight''. Za takve nema mesta u GP-ju. Necemo valjda tu etiketu danas skinuti sa Pedroze i zalepiti na Lorenca, i ponovo napraviti istu gresku. Danas je Pedroza bio toliko brz da bi svaki pokusaj Lorenca da odbrani prvu poziciju mogao da dovede do valjanja po pesku. Probao je on da prati Pedrozin tempo... ali zelje su jedno a mogucnosti drugo. Tako je bar danas bilo...
                  http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

A kako? Da li da strajkujemo? I cime? Mislis li da vlasnika SK briga sta mi mislimo o ovakvom potezu?
                    Sigurna sam da ga uopste ne interesuje koliko ljudi gleda motogp.Prava je otkupio samo zbog prestiza--SK jedini otkupio prava na ovim prostorima. Kakva reklama za SK!!!!!!!!!
                    To sto gotovo niko ne moze da gleda taj isti motogp, njega ne interesuje.Moramo prihvatiti cinjenice onakve kakve jesu.
                    I da zahhvaljujemo internetu.
                    Svaka rec je na mestu.
                    Samo nemojte da odlucite da strajkujemo kao Toma Nikolic.
                    Postio sam sad pred Uskrs, ne mogu vise...;)

Sad ozbiljno, jel moguce da niko nije primetio da je Yuki ovako odvezao nakon pogibije brata. Koki se vracao sa dobrotvornog dogadjaja za prikupljenje sredstava za zrtve cunamija i zemljotresa kad je poginuo na putu. Bre, ta nevolja nikad ne dolazi sama!
                    Ti Japanci bas nemaju srece. Daijiro Kato, Norick Abe, Shoya Tomizawa, sad i Koki. Verovatno sam nekog izostavio, ispravite me. Ni pozrtvovanijeg naroda, ni vise nesrece.
                    Ne kazem a to treba da bude centralna tema, ali verovatno zasluzuje da je jos neko pomene.
                    Bice jos puno vremena za rasprave o Pedrosi, Lorenzu, Rossiju i ostalima, sezona je tek pocela...

Comment

• brate i ti vise sa danijem.....sto ne stavis sliku predrose umesto rosija.......nisam gledao portugal ali dani je uvek bio malo govance....taj kad god je trebao da nesto pokaze,nije uradio nista.....niko ne moze da kaze da je on los...on je uvek u vrhu ali mu fali sampionski kov.....fale mu muda i karakter....dobije on neke trke sporadicno ali pedrosa nikad nece biti sampion....eto danas mali andrea ianone.....rizikuje drugo mesto zarad pobede i poena....to je sampion....Italijanska skola 4ever....Valentino,DOviciozo,Pasini,Ianone,CApiros i,Melandri.....

Comment

Vesna ajde da uzmemo u obzir da je nesto drugo bilo vise interesantno za gledaoce pa su pustili to nesto drugo umesto moto gp....ali da nema reprize u ponoc....to je skandalozno......Znam da ne mozemo mnogo ali ako ti urednici nesto rade i citaju ovo sto pisemo,valjda ce shvatiti da su pogresili i to mnogo pogresili....
                        Ja ne znam kako je vama,vi ste bar gledali preko neta,ja nisam mogao jer mi je slab protok.....Gledam moto gp od 97 i kad se samo setim sta sam sve radio da gledam i pratim trke a sad ovako da nas izdaju.....ja sam razocaran....
                        Ma ja te u potpunosti razumem. Pa danas je trebalo da odem u goste, na fantastican rucak, ali naravno da mi je motogp vazniji. Ostala sam (smislils opravdanje) i odgledala trke.
                        Ne znam kako bih "prezivela" da nemam internet.
                        A SK, mislim da ne postoje reci koje ih mogu opisati. Izgleda da su resili da vise nikada ne prenose trke na ovom kanalu, osim na onim famoznim 3,4,5, koje gotovo niko nema, a i ovi koji ih imaju, bas su se "usrecili".Ja sam se ipak nadala da ce nam prikazati trke reprizno, ali i od toga nista. A to vec prevazilazi svako razumevanje doticne kuce za njene razloge neprikazivanja motogp-a, a osnovnom kanalu.

Comment

• gledao sam moto 2 trku...moto gp na zalost nisam uspeo.....Zaplakao sam kad je takahasi stavio sliku brata na podijum.....tkra je bila neverovatna....andrea ianone iako je prkockao podijum isao je do kraja bez kalkulacija na prvo mesto.....nije uspeo ali nekad je hrabra i bezkompromisna voznja vrednija od prvog mesta...

Comment

Dobro znam da su oni uz nas ali da nema ni reprize......ja ne mogu da dodjem sebi...
                            Dodji sebi i ubrzaj protok na racunaru!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                              Zaboravio si da pomenes i da je Dani bio operisan 5 trka pred kraj sezone posle onog groznog pada u Motegiju zbog koga nije mogao ni da zavrsi sezonu,3 trke nije vozio uopste a u one 2 poslednje koje jeste nije ni mogao da uradi nesto bitnije jer ne moze posle takve povrede da vozi kao sto bi trebalo.Znaci 5 trka pred kraj njemu su sampionske nade bile unistene,a to nije malo
                              Last edited by Raikkonen_Rossi_Vettel:); 01-05-11, 16:57.
                              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

• Originally posted by nnebojsa View Post
                                Tesko da bi se bilo ko od ovih momaka koji voze GP povukao iz duela. Pricamo o najboljim vozacima na svetu. Voziti GP je zadnja lestvica u karijeri i san svakog vozaca. Da li neko stvarno misli da se tu nalazi neko ko ne voli ''fight''. Za takve nema mesta u GP-ju. Necemo valjda tu etiketu danas skinuti sa Pedroze i zalepiti na Lorenca, i ponovo napraviti istu gresku. Danas je Pedroza bio toliko brz da bi svaki pokusaj Lorenca da odbrani prvu poziciju mogao da dovede do valjanja po pesku. Probao je on da prati Pedrozin tempo... ali zelje su jedno a mogucnosti drugo. Tako je bar danas bilo...
                                Naravno, u pravu si, ko sam ja da bilo sta znam o trkama? Ili motorima?
                                Iznela sam svoje misljenje, na osnovu onaga sto Lorenco stalno istice na konferencijama--vazni su mi bodovi i necu ulaziti u duele ako postoji i najmanji rizik da izletim sa staze.
                                Sigurno sam te njegove izjave pogresno protumacila,pa se ovim putem izvinjavam njegovim fanovima.Verovatno covek jedno prica, a drugo radi--mislim, ulazi u duele. (mora da sam na trenutak skinula pogled sa monitora kada se to dogadjalo).

Comment

Working...
                                X