Originally posted by Raikkonen_Rossi_Vettel:)
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bwin Grande Prémio de Portugal 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@ S-Nash u pravu si,postojala je sansa da ga stigne ali samo u teoriji,mislim da je bilo skoro nemoguce osvojiti titulu ali ipak nervira me kada neko kaze sta je bitno uradio prosle godine a 5 je bukvalno propusteno<3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
*93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
*CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3
sigpic
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostSigurno sam te njegove izjave pogresno protumacila,pa se ovim putem izvinjavam njegovim fanovima.Verovatno covek jedno prica, a drugo radi--mislim, ulazi u duele. (mora da sam na trenutak skinula pogled sa monitora kada se to dogadjalo).don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostNaravno, u pravu si, ko sam ja da bilo sta znam o trkama? Ili motorima?
Originally posted by vesna8.11 View PostVerovatno covek jedno prica, a drugo radi--mislim, ulazi u duele...
Comment
-
Originally posted by andrijast View PostVesna ajde da uzmemo u obzir da je nesto drugo bilo vise interesantno za gledaoce pa su pustili to nesto drugo umesto moto gp....ali da nema reprize u ponoc....to je skandalozno......Znam da ne mozemo mnogo ali ako ti urednici nesto rade i citaju ovo sto pisemo,valjda ce shvatiti da su pogresili i to mnogo pogresili....
Ja ne znam kako je vama,vi ste bar gledali preko neta,ja nisam mogao jer mi je slab protok.....Gledam moto gp od 97 i kad se samo setim sta sam sve radio da gledam i pratim trke a sad ovako da nas izdaju.....ja sam razocaran....don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostSad ozbiljno, jel moguce da niko nije primetio da je Yuki ovako odvezao nakon pogibije brata. Koki se vracao sa dobrotvornog dogadjaja za prikupljenje sredstava za zrtve cunamija i zemljotresa kad je poginuo na putu. Bre, ta nevolja nikad ne dolazi sama!
Ti Japanci bas nemaju srece. Daijiro Kato, Norick Abe, Shoya Tomizawa, sad i Koki. Verovatno sam nekog izostavio, ispravite me. Ni pozrtvovanijeg naroda, ni vise nesrece.
Ne kazem a to treba da bude centralna tema, ali verovatno zasluzuje da je jos neko pomene.don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostVesna,u Kataru je pokazao ko je i sta je tako da ako bude trebalo i on ce se boriti,a danas no comment za voznju.Jeste bio sporiji i tesko da bi pobedio Pedrosu ali je razlika mogla manja da bude,u to sam ubedjen.
Danas mi je zasmetalo to sto je, cim ga Pedroza obisao, usporio, sto uopste nije ni pokusao, samo pokusao, da mu uzvrati. I ne zaboravite, Pedroza jos nije u potpunosti oporavljen.
A Yamahe su i dalje odlicne. Cak mnogo bolje u krivinama od drugih motora (to kazu komentatori na oficijalnom sajtu motogp-a).
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostMeni je drago sto mu se Pedroza toliko priblizio po bodovima. Jer, iskreno verujem da cemo ponovo gledati onog Lorenca kakav je bio cele 2009g.Hrabar, neustrasiv, a da je odlican vozac, to je vec dokazao.
Danas mi je zasmetalo to sto je, cim ga Pedroza obisao, usporio, sto uopste nije ni pokusao, samo pokusao, da mu uzvrati. I ne zaboravite, Pedroza jos nije u potpunosti oporavljen.
A Yamahe su i dalje odlicne. Cak mnogo bolje u krivinama od drugih motora (to kazu komentatori na oficijalnom sajtu motogp-a).sigpic
Comment
-
Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post2 Razlog = Sam zasluzio ! nidje veze i nije imo više od JL-a ! , 3razlog opet isto niđe veze razlog kakve veze imaju brzi krugovi ako i ovaj drugi moze da prati taj ritam ?, 4 razlog , svi su imali povredjenog rossija ne samo dani
, al je ovaj najsmjesni do sad HAHAHHAHAHAHAHAH cuj imo je stonera na dukatiju HAHAHAHAHHA pa jedini covjek koji je znao ukrotit taj dukati je stoner ( i ubuduce rossi ) ovi su ti razlozi katastrofa daj nesto bolje , Dani ima "ono" za shampiona i to cemo vidit ove sezone 90% ;)
Last edited by Rossini; 01-05-11, 17:21.sigpic
Comment
-
Ne razumem, Rossini toliko podcenjivanje jednog voxaca.
Prvo, Pedrosa se povredio prosle godine, ne zbog neznanja, vec je "krivica" do motora.On tu nista, bukvalno nije mogao da uradi.
Operacije, i prosle godine i sada, nisu nikakav izgovor. I to je nesto sto ne zelimo nikome. Ali se dogadja. Neko ima srece, pa ga sve to zaobidje, neko ne.
Sve je to deo ovog sporta, pa i sreca.On, na zalost, nije je imao. Nadam se da ce ove godine biti drugacije.
Osim toga, Pedroza nikada ne cmizdri, kao neki vozaci. Malo postovanja prema ovom divnom Hobitu.
Comment
Comment