Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hm

za moj ukus prilicno mlaka trka, pedrosa iskusno nema sta!
    "If we dont see us, we will hear us!"

Comment

Originally posted by ClayWarrior View Post
      Mrzim poraze od amebe Pedrose...
      Kakva ameba? Neko je ovde lepo rekao (veliki pozanavalac GP-ja) da je Pedroza ''sramota za GP''! Ali ne mogu da se setim ko je to. Mozda se neko seca?!
      http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

Pedrosa prebrz danas,mogao je i ranije da obidje Horhea i da zavrsi posao ali je strpljivo cekao i na kraju zasluzeno slavio.

Dovi doktorski u poslednjem krugu
        sigpic

Comment

Gde bas na kraju trke?!?!?!?!?!

UFFFFFFFFFFFFFFF..
          Makar nije sve tako crno, izgleda mi da je rame skroz ozdravilo...
          I da li je to metiljavi Predrosa konacno pobedio nekog u direktnoj borbi... Nisam to ocekivao, nadam se da mu je ovo kratkotrajni ispad.
          Ajoj Simonceli, ajoj Spies, samo malo strpljenja... A bas sam hteo da vidim odgovor Sic-a na one Lorencove provokacije posle kvalifikacija.
          I taj Lorenco me sve vise razocarava, ovo je trkacki sampionat, a ne time attack, pa da gurkanje nije normalna pojava.

A sta reci za Yukija, nakon pogibije brata, podijum. NO COMMENT!

Comment

Ah ta Honda.....Kakva steta za Simoncelija nadala sam se da bude medju prvih 5..... Ducati mora malo vise da poradi na sebi makar da bude priblizno dobar kao po kisi...Meni je drago zbog Pedrose jer je malo spustio Lorenca na zemlju....Inace sam ocekivala zanimljiviju trku...
            Last edited by Motori Zauvek u Srcu; 01-05-11, 15:23.
            Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

TO PEDROSAAAAAAAAA Mnogo mi je zao Rosija,kakva zavrsnica za Dovija...
              Last edited by Raikkonen_Rossi_Vettel:); 01-05-11, 15:03.
              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Jebem ti ovu hondu isto ko da ima NITRO ! uzela bi i Avion na pravcu i kazu pedrosa nezna nevalja , Lorenco DOWN !

Pedrosa se poigravao s Lorencom ko s igračkom !
                Last edited by Valentino Rossi #46; 01-05-11, 15:03.
                Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

...sta reci?trka prosecna..nista posebno..ocekivao sam vise iskreno..da nije bilo operisanog Danija i prejake honde(jos uvek),nista od uzbudjenja...Ako nista drugo videli smo da je Jamaha spremna da odbrani titulu,i da vec sledeca trka nece biti kao ova..Stoner?hmm,izgleda da ga je puno poremetio incident sa Rosijem u herezu..bledo izdanje.. Dukati sa Rosijem,pa to mu je najvise sto za sada moze prikazati....Simonceli?Ladno je mogao do pobede,ali bojim se da ce ga ta njegova zelja dovesti u problem..mogao je da se bori ,i da ucini ovu trku kavlitetnom..ovako,ostaje zal za tim,i nada ce sledeca trka biti daleko kvalitetnija..
                  sigpic

Comment

HVALA!!! Gledala direktno! Nije kao sa nasim dragim nam komentatorima, ali dobro je i ovako! Pade mi na pamet ona izreka "Koga nema bez njega se moze!" , što se odnosi na SK....Još jednom HVALA!

Originally posted by ClayWarrior View Post
                    Izgleda da imamo ''pogresan'' Sportklub http://www.fromsportcom.com/v-2/4/172/v-257250.html

Idemo Horhe

Comment

Originally posted by nele.82 View Post
                      za moj ukus prilicno mlaka trka, pedrosa iskusno nema sta!
                      Reci za Pedrozu da je ameba, mislim da je neukusno. On je pravi vozac, sa srcem i to je danas i dokazao.
                      Samo pre 4 nedelje operisan, a kakva voznja. Pratio le Lorenca do pred sam kraj, obisao ga i za manje od 2 kruga napravio razliku vecu od 3sekunde.
                      Sta reci za "velukog" Lorenca, cim ga Pedroza obisao, odustao je od makar pokusaja da se bori.
                      Do sada su svi zamerali Pedrozi da je neborben, sta reci za Lorenca. Uostalom, on je sam sve kazao na konferenciji--vazno mi je da sakopljam bodove, ne zelim da rizikujem nista eventualnim ulaskom u duele.
                      Mozda neko voli da gleda takve vozace, ja ne. Dosadni su. Smaraju.
                      Zao mi je samo Simoncelija, ocekivala sa borbu izmedju njega i Lorenca, mada sada vidim da je uopste i ne bi bilo, cak i da nije pao. Lorenco bi se povukao, po dobrom starom obicaju.

Comment

ovaj dani mi ulepsao dankako je oladio "novog kralja"
                        don't be scared homie
                        sigpic

Comment

Originally posted by vesna8.11 View Post
                          Reci za Pedrozu da je ameba, mislim da je neukusno. On je pravi vozac, sa srcem i to je danas i dokazao.
                          Samo pre 4 nedelje operisan, a kakva voznja. Pratio le Lorenca do pred sam kraj, obisao ga i za manje od 2 kruga napravio razliku vecu od 3sekunde.
                          Sta reci za "velukog" Lorenca, cim ga Pedroza obisao, odustao je od makar pokusaja da se bori.
                          Do sada su svi zamerali Pedrozi da je neborben, sta reci za Lorenca. Uostalom, on je sam sve kazao na konferenciji--vazno mi je da sakopljam bodove, ne zelim da rizikujem nista eventualnim ulaskom u duele.
                          Mozda neko voli da gleda takve vozace, ja ne. Dosadni su. Smaraju.
                          Zao mi je samo Simoncelija, ocekivala sa borbu izmedju njega i Lorenca, mada sada vidim da je uopste i ne bi bilo, cak i da nije pao. Lorenco bi se povukao, po dobrom starom obicaju.
                          nisam ja taj koji ga je nazvao amebom, cak delim misljenje sa tobom!!!!
                          "If we dont see us, we will hear us!"

Comment

HONDA ZNACI HONDA ! hahahaha
                            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Izvini, nele.82, od srece sto je Pedroza pokazao svima kakav je vozac, a mnogi mu osporavaju pravo i da vozi, greskom sam citirala tebe. Znam da nisi ti to kazao, vec neko od Lorencovih fanova, oni ga bas mrze.

Comment

Ponovo ona ista stara prica da Pedrosa nema pojma,e pa decko je danas i dalje povredjen pobedio tako da bolje da ostavite ako smem da kazem svoje glupe komentare za sebe.A prica o tome da pobedjuje zbog Honde...Pa i Stoner ima Hondu pa zasto onda on nije pobedio i za 2 kruga napravio ogromnu razliku u odnosu na Lorenca?!Stvarno mrzim ovakve komentare,i ja ne mogu Lorenca ocima da vidim ali kada pobedi kazem svaka cast,zasluzio je ali izgleda da neki ovde ne mogu to da shvate.Ja navijam za Pedrosu i Rosija i muka mi je vise od takvih izjava vezanih za Danija,danas je pokazao kakav je vozac,ovo je staza na kojoj je Lorenco sjajan a pedrosa ga je ostavio iza sebe,tako da...
                                Last edited by Raikkonen_Rossi_Vettel:); 01-05-11, 15:26.
                                <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                                *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                                *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                                LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                                Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                                JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Working...
                                X