Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vesna8.11 View Post
    Reci za Pedrozu da je ameba, mislim da je neukusno. On je pravi vozac, sa srcem i to je danas i dokazao.
    Samo pre 4 nedelje operisan, a kakva voznja. Pratio le Lorenca do pred sam kraj, obisao ga i za manje od 2 kruga napravio razliku vecu od 3sekunde.
    Sta reci za "velukog" Lorenca, cim ga Pedroza obisao, odustao je od makar pokusaja da se bori.
    Do sada su svi zamerali Pedrozi da je neborben, sta reci za Lorenca. Uostalom, on je sam sve kazao na konferenciji--vazno mi je da sakopljam bodove, ne zelim da rizikujem nista eventualnim ulaskom u duele.
    Mozda neko voli da gleda takve vozace, ja ne. Dosadni su. Smaraju.
    Zao mi je samo Simoncelija, ocekivala sa borbu izmedju njega i Lorenca, mada sada vidim da je uopste i ne bi bilo, cak i da nije pao. Lorenco bi se povukao, po dobrom starom obicaju.
    Originally posted by denia_el View Post
    ovaj dani mi ulepsao dankako je oladio "novog kralja"
    Originally posted by nele.82 View Post
    nisam ja taj koji ga je nazvao amebom, cak delim misljenje sa tobom!!!!
    Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
    HONDA ZNACI HONDA ! hahahaha
    Originally posted by Raikkonen_Rossi_Vettel:) View Post
    Ponovo ona ista stara prica da Pedrosa nema pojma,e pa decko je danas i dalje povredjen pobedio tako da bolje da ostavite ako smem da kazem svoje glupe komentare za sebe.A prica o tome da pobedjuje zbog Honde...Pa i Stoner ima Hondu pa zasto onda on nije pobedio i za 2 kruga napravio ogromnu razliku u odnosu na Lorenca?!Stvarno mrzim ovakve komentare,i ja ne mogu Lorenca ocima da vidim ali kada pobedi kazem svaka cast,zasluzio je ali izgleda da neki ovde ne mogu to da shvate.

ćao ćao , honda nije jača od yamahe i dukatija ? jesi sigurna ? pa dovi uzeo rossia na ravnici ko zadnjeg levata ! smiješno ba al ovo sto je pedrosa uradio nema veze s hondom nego s majstorlukom.
    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

accepted! pa i "mi" ne volimo lorenza , ni jednog vozaca ne treba mrzeti, to svi neka imaju na umu, ovde smo zbog GP-a a cine ga svi vozaci, treba navijati za omiljenog, ali nikako mrzeti nekog drugog, svi su oni vrhunski majstori!!! moj avatar govori koga volim ali npr za njim mi je prvi omiljeni Randy De Puniet, volim francuza kad onako hrabro poleti po kisi
      Last edited by nele.82; 01-05-11, 15:27.
      "If we dont see us, we will hear us!"

Comment

Originally posted by vesna8.11 View Post
        Izvini, nele.82, od srece sto je Pedroza pokazao svima kakav je vozac, a mnogi mu osporavaju pravo i da vozi, greskom sam citirala tebe. Znam da nisi ti to kazao, vec neko od Lorencovih fanova, oni ga bas mrze.
        neka bude tako Vesna da je Pedroza vrhunski vozac..ali ce ti vreme pokazati da nije..Pedroza ima hondu,i malo sta vise od toga..

p.s : da budem jasan-svi su oni vozaci u prvoj klasi,da nisu ne bi bili tu gde jesu..ali za sampiona treba lestvica vise,a tu lestvicu on nema.Mislim da ti je jasno sta mislim..
        sigpic

Comment

Originally posted by Rossini View Post
          neka bude tako Vesna da je Pedroza vrhunski vozac..ali ce ti vreme pokazati da nije..Pedroza ima hondu,i malo sta vise od toga..

p.s : da budem jasan-svi su oni vozaci u prvoj klasi,da nisu ne bi bili tu gde jesu..ali za sampiona treba lestvica vise,a tu lestvicu on nema.Mislim da ti je jasno sta mislim..
          i da se rzumemo jos jednom da ne bude kako ja ne volim Danija ili bilo kog drugog..nije to u pitanju ni malo,jeste da je pobedio Horhea,kao i Dovi Rosija..ali to je trenutno stanje stvari sa masinama i svega ostalog sto prati ovaj sport..da je Dani na dukatiju,bio kao Niki,prosecan..razumes sta ja hocu da kazem..mozda gresim,ali 20 godina pratim gp i sve sto ponavlja iz godinu u godinu..voleo bih da ovde medju ovom vozacima prepoznam novog Rosija,Duana,Svanca,Badjija itd,itd..
          Last edited by Rossini; 01-05-11, 15:39.
          sigpic

Comment

pa ni nikki hayden nema tu "lestvicu vise" pa je bio sampion! to nema veze

Comment

svi smo Rossijevci i dalje... dobro, ne bas svi
              bravo za Dovija, hmm... 'ajde neka ga ovaj put je 4.

sva sreca postoji Veetle, SK

Comment

Originally posted by nele.82 View Post
                pa ni nikki hayden nema tu "lestvicu vise" pa je bio sampion! to nema veze
                ..Nele,imao sam jedan post ranije gde sam rekao,verovatno nisi video,da i corava koka ubode po neko zrno kukuruza..to vazi i za Nikija..bez uvrede molim prema bilo kome..
                sigpic

Comment

i da se rzumemo jos jednom da ne bude kako ja ne volim Danija ili bilo kog drugog..nije to u pitanju ni malo,jeste da je pobedio Horhea,kao i Dovi Rosija..ali to je trenutno stanje stvari sa masinama i svega ostalog sto prati ovaj sport..da je Dani na dukatiju,bio kao Niki,prosecan..razumes sta ja hocu da kazem..mozda gresim,ali 20 godina pratim gp i sve sto ponavlja iz godinu u godinu..voleo bih da ovde medju ovom vozacima prepoznam novog Rosija,Duana,Svanca,Badjija itd,itd..
                  to stoji, i sve vise masine odlucuju, sto se vidi iz sezone u sezonu, ali GP je jedan od retkih sportova gde jos uvek vozac dosta utice na ishod, sto nas opet dovodi dotle da dani ima potencijal za sampiona!

Comment

..Nele,imao sam jedan post ranije gde sam rekao,verovatno nisi video,da i corava koka ubode po neko zrno kukuruza..to vazi i za Nikija..bez uvrede molim prema bilo kome..

Comment

• Nije mi jasno sta niste razumeli u mom pisanju. Slazem se da su svi vrhunski vozaci, samo sam naglasila da se nepotrebno i neosnovano omalovazava Pedroza.
                      On, po meni poseduje tu "lestvicu" vise.
                      I da, Lorenco je izvanredan vozac, ali mnogo kalkulise, sam je to izjavio, a mislim da niko ne voli takve vozace, jer da su svi takvi, trke bi bile toliko dosadne, da ne bi bilo vredno gledati ih.
                      Licno, niti mrzim niti volim, nekog vozaca. Samo su mi neki omiljeni vise, neki manje.
                      Lorencovi fanovi, bar po njihovom pisanju, su ti koji rze Pedrozu i misle da mu nije mesto u motogp-u.
                      Ove 125cc, postaju bas dosadne. Opet Terol daleko ispred svih.

Comment

• Veliki pozdrav svima do Le Mans-a, nadam se uzbudljivijoj trci, mozda malo kisice

Comment

• Originally posted by nele.82 View Post
                          to stoji, i sve vise masine odlucuju, sto se vidi iz sezone u sezonu, ali GP je jedan od retkih sportova gde jos uvek vozac dosta utice na ishod, sto nas opet dovodi dotle da dani ima potencijal za sampiona!
                          da,to stoji..apsolutno se slazem..ali Dani sampion??..iskreno bih voleo da je osvoji,ali...
                          sigpic

Comment

• Pedrosa je tek sad pokazao talenat koji poseduje.Kad bi tako stalno vozio,onda bi mozda i mogao da se bori za titulu.Ostaje videti da li ima kontinuitet koji nikad nije imao.Lorenco,nemam reci.Videlo se od starta da je Dani brzi i da moze da ga obidje samo sto je cuvao to za kraj ali mogao je bolje da odvozi ta 4 kruga i razlika je mogla biti manja,ne verujem da bi uspeo da ga obidje jer nije bio dovoljno brz ali mogao je bolje,u to sam ubedjen.Ne treba da kalkulise,treba svaku trku kao u Kataru da vozi,e to je bilo uzivanje za gledanje.Tad je pokazao da je pravi sampion iako nije pobedio.A Honda je i dalje jaca od ostalih,sto naravno ne umanjuje Pedrosinu pobedu ali jaci su.Dovi je jednog Rosija na Dukatiju koji je uvek vazio za motor prejak na pravcu lagano obisao.Pedrosa je Lorenca mogao da ostavi posle prvih par krugova.Za sada su jaci,videcemo u nastavku sta ce se desavati.
                            sigpic

Comment

• Ljudi hajde da se pobunimo.....za ovo neko mora da odgovara......gde je srdjan erceg da procita ovo......nema cak ni reprize......nisam otisao nigde za prvi maj da bih gledao trku i pogledajte sta su nam uradili........

Comment

• Srdjan i Aca se tu ne pitaju mnogo.Njih dvojica bi sigurno zeleli da na SK bude trka i bore se za to ali ne mogu nista.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X