Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by delgado View Post
    Cestitke Dalasu na tituli...
    Pokusao sam sa jinxom nije vredelo. Poslusao sam D-Wadea kad mi je rekao da ne pisem nista
    Sta da kazem,razocaran sam...
    meni proslo, i za jucerasnju i za petu tekmu

Comment

• Čestitke Dallas-u!!! Niko nije očekivao pre početka sezone da mogu nešto da urade ali majstori su to!

Dirkenstajn DA BEST!!!

IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Boljoj ekipi bih cestitao Lejkersima, Bostonu pa i Cikagu, Dalasu ne mogu jer ako sam nesto radio proteklih 10 meseci to je besomucno gledao i pratio NBA i kada sve saberem i oduzmem Dalas mi nije ne u top5 i ne mogu da se pomirim da su oni uzeli. Izvinjavam se navijacima Dalasa al ja da vam cestitam ne mogu ionako vas boli uvo hocu li vam ja cestitati ili ne

Comment

• Drago mi je sto je Dalas uzeo,zbog Pedje jer je pokraden 2002. ali pravda je sad zadovoljena i imamo jos jednog Srbina sa prstenom,koji je ostavio dubok trag u ligi i zaista ga zasluzio.Pedja majstore svaka cast!
          sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Boljoj ekipi bih cestitao Lejkersima, Bostonu pa i Cikagu, Dalasu ne mogu jer ako sam nesto radio proteklih 10 meseci to je besomucno gledao i pratio NBA i kada sve saberem i oduzmem Dalas mi nije ne u top5 i ne mogu da se pomirim da su oni uzeli. Izvinjavam se navijacima Dalasa al ja da vam cestitam ne mogu ionako vas boli uvo hocu li vam ja cestitati ili ne
            Kako ne mozes da saberes i oduzmes?
            Dallas je imao ubjedljivo najbolji skor na pocetku. Secas se da su se Dallasu povredila 2 najbolja igraca u 2 utakmice i tu su napravili seriju od 2 pobjede i 10 poraza, i pored toga oni su imali i vise nego dobar skor (57-25). I na kraju razvalili su sve u PO, pa i te Lakserse kojim bi ti cestitao pocistili 4-0, ne znam sta ti tu nije jasno?
            sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
              Kako ne mozes da saberes i oduzmes?
              Dallas je imao ubjedljivo najbolji skor na pocetku. Secas se da su se Dallasu povredila 2 najbolja igraca u 2 utakmice i tu su napravili seriju od 2 pobjede i 10 poraza, i pored toga oni su imali i vise nego dobar skor (57-25). I na kraju razvalili su sve u PO, pa i te Lakserse kojim bi ti cestitao pocistili 4-0, ne znam sta ti tu nije jasno?
              Po mom misljenju najgora ekipa koja je ikada osvojila NBA ligu. No kao da je bitno...

Comment

• Originally posted by M-POT View Post
                Kako ih Dalas ubi hahahah,mnogo mi je drago.Majami je ubedljivo najuobrazenija ekipa u istoriji NBA,niko od igraca Majamija nema srce Kao naprimer Dirk,Kobi,K.G.,Rey Allen,C.P.3....Samo se vade na fizicke predispozicije,najvise bih vole da Lebron i Bosh nikad neuzmu prsten,Vejd je dobar igrac ali ni on vise nikad nece biti prvak era Majamija se zavrsila sinoc hahahahahha....Kad se samo setim pocetka sezone i njihove price o uzimanju sedam prstenova hahahahaha kaoko ih Dalas spusti hahahaah
                Ma bre, nedelju dana nakon pocetka sezone, niko, ali bukvalno niko nije verovao da Heat moze doci do finala . Kada su izgubili od Bostona, nekolicina sa ovog foruma je konstatovala da nemaju sanse ni za Playoff, tako da kada se sve sabere i oduzme, ovo je i vise nego dobra sezona za LBJ-a, Wade-a, Bosh-a i Heat .
                Last edited by ЕлБиЏеј; 13-06-11, 13:49.

Comment

• Al' preterali ste ljudi.Miami ce uzeti titulu ako ova trojica ostanu zajedno,sigurno u naredne 2-3 sezone.Mozda i vise titula.Ali jbg. tesko je u prvoj sezoni uklopiti 70% novog tima.Mene su licno iznenadili u Play-Offu,ali Dallas je jos vise.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Po mom misljenju najgora ekipa koja je ikada osvojila NBA ligu. No kao da je bitno...
                    kakva odvala sad ti je krivo pa najgora kako da ne ,ti si gledao sve sezone NBA, Peda care uzeo si titulu
                    pocistili su sve u plejofu razvalili lejkerse 4-0 .
                    GIFSoup

Comment

• Nisu Maveriksi najgori,uzeli su titulu zasluzeno uz malo srece... Maveriksi je verovatno sampionski tim sa najgorom odbranom.

Comment

• Originally posted by Bokirivaldo View Post
                        kakva odvala sad ti je krivo pa najgora kako da ne ,ti si gledao sve sezone NBA, Peda care uzeo si titulu
                        pocistili su sve u plejofu razvalili lejkerse 4-0 .
                        To je moje misljenje ne branim ti da imas svoje.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Cestitao bih Miloolji,Pavelu,Marionu,Mandandi,Roddiju i ostalim navijacima Dallasa na osvojenom prstenu-apsolutno zasluzeno,neka vam je sa srecom
                          Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                          Cestitam i ja navijacima Dallas,zasluzili su ovu titulu potpuno.I drago mi je zbog Pedje.
                          Originally posted by D-Wade View Post
                          Cestitam navijacima Dallas-a na pobedi i na tituli, svaka cast !
                          Originally posted by Nikola_89 View Post
                          Cestitam navijacima Dallasa na osvojenom prstenu.
                          Hvala momci, bilo je zadovoljstvo!
                          Red je da još neki "moj" tim ove godine uzme nešto, pored MU i Noleta

Živeli!
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nista Olja, bar da ti osvoji Dallas, posto Nole nece da osvoji W!

Ne moze i jare i pare.

Comment

• nego uvek zaboravim da pitam jel su mu ovi lukovi iznad ociju tetovirani il je to tako

Comment

• @ NIkola

Osvojio je on štošta ove godine, ne brini ti za njega, već znaš za koga

I ko kaže da ne može i jare i pare.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X