Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jime nzm sta bi bilo da su oni uzeli ni ne zanima me svako normalan se ne prozivo vec bi uzivao u tituli koja je otisla u prave ruke,sad ne hejtujem Majami vec samo kazem da su igrom igraci Dalasa zasluzili da ih zovu SAPMIONIMA!!A o igracima Majamija sve najbolje opet kazem veliki igraci i nadam se da ce uzeti titulu zajedno(BIG3) jer posle ovog to zasluzuju,poz svima
Comment
-
Originally posted by KaluA ti JimJarmush,kolike ti komplekse imas?Odakle ti bre obraza da ti nekog prozivas?Ko si ti da Jamesa prozivas?Sta si ti uradio u zivotu?Je l' si barem uzeo loptu u ruke?
Cekaj ti bese imas nba prsten,da ti si pogadjao 10p u zadnjem minutu kao T-Mac,ti si sam preokrenuo utakmicu?ako jesi imas prava pa bilo koga prozivas...A ovako samo tvoji kompleksi izlaze na videlo..
Decko prestani vise da konstanto prozivas,jer time pokazujes koliko si mali i iskompleksiran!
Dovidjenja,prijatno!
Pa i ja bolje igram od njega,CLUTCH SAM
Ischiliraj decko,ne napadam ja nikog,nisam ja napadac,samo konstatujem sta se desilo...Facts...Nista licno
Pobedila je kosarka,to je meni najbitnije...Pozzzic
Comment
-
Emile, molim te prestani sa svađanjem , stvarno vas poslednji puta lepo molim da prestanete sa tim, ako nemate sta pametno da napisete, nemojte ni pisati. Eskobar, Jime, proslavite lepo titulu, nema razloga za konfliktom sa drugim clanovima. Toliko od mene.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostEmile, molim te prestani sa svađanjem , stvarno vas poslednji puta lepo molim da prestanete sa tim, ako nemate sta pametno da napisete, nemojte ni pisati. Eskobar, Jime, proslavite lepo titulu, nema razloga za konfliktom sa drugim clanovima. Toliko od mene.
Comment
-
Ne mogu da verujem da se vec sezona zavrsila, a ja se secam kao da je pocela pre neki dan
Svo ono spremanje, NBA Europe, NBA Live... Draft za ESPN ligu... koliko je brzo proslo, uostalom kao i svaka sezona
Ko ce da ceka da pocne nova sezona, a ko zna mozda ce i biti lockout-a
Comment
-
A lepo sam vam rakla
PEĐA STOJAKOVIĆ ŠAMPION SA MAVERIKSIMA
Ozvaničeno usred Majamija: Dalas je novi vladar NBA!
Po prvi put u klupskoj istoriji košarkaši Dalasa postali su prvaci NBA lige! Ekipa sastavljena mahom od veterana svoj podvig ozvaničila je u Majamiju, gde su Maveriksi pobedom od 105:95 došli do 4-2 u seriji i tako u gostima proslavili svoj najveći uspeh.
U doba kada se profesionalna košarka u Americi igra nestvarnom brzinom, kada su često važnije fizičke predispozicije od poznavanja taktike, a posedovanje istinske zvezde u timu maltene garant uspeha - onda je bilo potpuno logično da ekipa Majamija osvoji titulu, drugi put u samo pet godina i to ponovo protiv Dalasa. Ali, ne igra se baš košarka samo suludo brzo, niti atleticizam i status superstara donose trofeje sami po sebi.
Košarka se igra, pre svega srcem. I tada prestaje da bude važno što vam plejmejker ima 38 godina. Što vam najbolji igrač ima 32. Što najbolji strelac poslednje utakmice ima 33. Baš kao što ni Peđi Stojakoviću sa 34 ni malo nisu smetale godine da po prvi put u bogatoj karijeri podigne pehar. Pehar namenjen NBA šampionu, kome je bio blizu i pre devet godina kada je nosio dres Sakramenta kao i Divac. No, ono što Divac nije uspeo u karijeri, kao ni Radmanović i Pavlović koji su takođe stizali do finala, Peđa jeste. Iako nije odigrao ni sekund u poslednje dve utakmice, trofej je pripao i njemu, baš kao i 19-godišnjem Darku Miličiću te 2004. kada je vreme provodio na klupi šampionske generacije Detroita.
Terenom su ovoga puta gospodarili vremešni momci iz Teksasa, rešeni da pokažu da instant-timovi, nastali naprasnim ulaganjem novca u velike zvezde, neće naterati trofej da sam dođe kod njih samo zato što su se zvezde okupile na jednom mestu. Za trofej je potrebna mudrost, a i uigranost. Do njega se ne stiže nikakvim prečicama. Ta lekcija ispredavana je Majamiju usred Majamija. I ništa nije vredelo što su neki đaci sa tribina napustili čas pre vremena.
Lebron Džejms, Kris Boš i starosedelac Dvejn Vejd prisustvovali su mu u neverici. A i nisu previše pazili na času, promašili su 20 od 33 slobodna bacanja, dok su izgubljene lopte omogućile Dalasu da postigne četvrtinu svojih poena. Na kraju, uz 27 poen rezerviste Džejsona Terija, 21 Novickog i 15 sjajnog portorikanskog beka Baree, Dalas je došao do trijumfa.
A Majami? Brojke (Lebron 21, Boš 19, Čalmers 18, Vejd 17) više nikoga ne zanimaju na Floridi. Tamo se traži odgovor na pitanje "Šta je još potrebno za titulu kada već imamo zvezde?".
Srce.
I mudrost.
Do trofeja se ne stiže prečicom.
Novicki MVP finala
Legendarni Nemac Dirk Novicki proglašen je za najboljeg igrača NBA finala. Sjajan utisak koji je ostavio tokom završnih borbi za trofej nije pokvario ni loš šut u poslednjem meču: 9/27 i to posle samo jednog pogotka iz 12 pokušaja u prvom poluvremenu. Na kraju, finale je završio sa, redom, ubačenih 27, 24, 34, 21, 29 i 21 poenom. A sve to uz probleme sa temperaturom, kao i pokidanim ligamentom srednjeg prsta leve šake.
Last edited by miloolja; 13-06-11, 11:53.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kako ih Dalas ubi hahahah,mnogo mi je drago.Majami je ubedljivo najuobrazenija ekipa u istoriji NBA,niko od igraca Majamija nema srce Kao naprimer Dirk,Kobi,K.G.,Rey Allen,C.P.3....Samo se vade na fizicke predispozicije,najvise bih vole da Lebron i Bosh nikad neuzmu prsten,Vejd je dobar igrac ali ni on vise nikad nece biti prvak era Majamija se zavrsila sinoc hahahahahha....Kad se samo setim pocetka sezone i njihove price o uzimanju sedam prstenova hahahahaha kaoko ih Dalas spusti hahahaah
Comment
-
Bravo za Maverikse!ubise Lejkerse
pa i Hite...Zasluzeno nema sta...Ali brate mili,mnogo ih je kenjalo mnogo!!
Pa sve sto su bacili na kos je uslo!
Ovo je prvi put da gledam da napadacka ekipa dobije finale?
Da ih je realno sluzila sreca,ne verujem da bi osvojili??
ali to je sad sta bi bilo kad bi bilo? Ovak Bravo! Uze Pedja prsten!
Comment
Comment