Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kalu, moras da shvatis da kada igra bilo ko protiv tima za koji ti navijas, moras da se iznerviras. Ja sam izvređao Dirk-a, iako ga strasno postujem, al' jbg, da ne igra protiv Miami-a, ja ne bi nista rekao. Ovako je to drugacije, ne mozes protiv svojih, a ima i onih koji samo navijaju da Miami ne osvoji, pa kao, drago im je sto Dallas pobeđuje, a videces sta ce biti ako Heat osvoji titulu.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• D-Wade, isto to imam i ja da kazem. To je razlog sto sam prozivao Dirka. Kad zavrsi finale i uzmemo titulu, pricacu opet sve najbolje o njemu

Comment

• A sto ce bit kad Dallas uzme titulu?
        sigpic

Comment

• Svakim trenutkom smo sve bliži pišanju po sirotinji...zadnji put i da ih pošaljemo da jedan drugog rashlađuju peškirima ispod neke palme na Floridi....
          How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by Reise View Post
            A sto ce bit kad Dallas uzme titulu?
            Morace se cestitati, sta da se radi, ako uzmu priznacu da su bolji, dok se to ne desi, nista od toga.

Cuo sam proverenu informaciju, hoce Wade opet da bude MVP finala,a LBJ hoce prvu titulu.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
              Svakim trenutkom smo sve bliži pišanju po sirotinji...zadnji put i da ih pošaljemo da jedan drugog rashlađuju peškirima ispod neke palme na Floridi....
              Detroit nije usao u PO koliko se ja secam...

Navijajte za svoje timove,ne protiv nekih drugih ;)

Comment

• Ocekujte povratak Butlera, mozda zaigra sjutra. Ovaj put sam ozbiljan.

@D-Wade to ce se desit ako osvoji Heat naravno.
                sigpic

Comment

Ocekujte povratak Butlera, mozda zaigra sjutra. Ovaj put sam ozbiljan.

@D-Wade to ce se desit ako osvoji Heat naravno.
                  Je l' si siguran da Butler se vraca?ili samo ti tako mislis?
                  CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• To je samo informacija, a vidjecemo hoce li bit tacna sjutra.
                    sigpic

Comment

A sto ce bit kad Dallas uzme titulu?
                      Do tad ce Lebron i Wade vec zavrsiti karijeru ;)

Comment

• Kako se odvijaju stvari, bice zanimljivije na forumu odmah nakom meca nego u Amerikan Erlajns areni tokom istog

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Detroit nije usao u PO koliko se ja secam...Navijajte za svoje timove,ne protiv nekih drugih ;)
                          Pa sta bi tek bilo kad bi Detroit harao ligom...Ali i Dalas mi pruza donekle satisfakciju..Jednostavo,smucilo mi se to omalovazavanje timova koji igraju protiv Majamija,da ne govorim o vredjanju istih..da ne pominjem i one jadne smajlije sa sekirom !I to sve od instant navijaca,kako neko vec lepo rece na forumu...Imperija uzvraca udarac !TIME IS NOW !REVENGE FOR 2006 !

Comment

• ahhahahahaha LETS GO HEAT

GO MVP GO FLASH

To te nervira fer-boy? xD
                            CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Ne bih da se po ko zna koji put vracam na istu temu.Kada sam tek dosao na forum,to mi je bilo mnogo cudno,pa sam ih i pitao od kada navijaju za Majami i tako te stvari..hahahaha...eto,na te sekirice mislim..Dobro pa nisi napisao : ,,BOG OTAC.."...hahahaha

Comment

• svako navija za tim koji je uspesan,eto ja ne bi navijao za boston da KG i allen nisu presli,isto tako ne verujem da si ti navijao za detroit pre 2004 kada su osvojili titulu tako da prozivanje hitovaca nije fora stvarno

Comment

Working...
                                X