Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Kalu View Post
    Maa nek osvoje i oni nesto malo..Samo 1 i imaju.
    I zao mi je malo Boga i oca,nista nema,nek osvoji covek barem jedan,ova Mamba ima 5 sunce mu..
    Pa jel si rekao gore da ce Cikago da osvoji a sad Majami? Tu si samo da bi provocirao. UH!

Comment

• nije da mrzim heat,al voleo bi da vas dalas pocisti samo zato sto ste toliko samouvereni da uzimate titulu ove sezone

Comment

• Originally posted by trigger View Post
        nije da mrzim heat,al voleo bi da vas dalas pocisti samo zato sto ste toliko samouvereni da uzimate titulu ove sezone
        Realnost je surova!

Comment

• veceras ce se jedan moderator radovati pogodite ko
          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

nije da mrzim heat,al voleo bi da vas dalas pocisti samo zato sto ste toliko samouvereni da uzimate titulu ove sezone
            Nema se tu sta biti samouveren, da je Boston u poziciji Miami-a, ti ne bi rekao da ce biti prvaci? Nisam bas siguran. Navija svako za svoj tim, ali zbog pojedinih koji navijaju samo da Miami ne osvoji, jer im je krivo sto je uspela ova stvar sa "velikom trojkom", e radi takvih cu se ja radovati vise nego ikada ako (kada) Miami osvoji titulu. Jednostavno im je krivo sto u njihovom timu ne igraju ti igraci, sto u vecini "velikih" timova nosioci nisu najmlađi, dok su ovi u najboljim godinama. Sve ce se na kraju vratiti za ono silno pljuvanje i mrznja prema Miami-u, ali sve !!!!
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• bolje da sam cutao

Comment

• predvidjam da veceras nazalost za sve navijace heata pobjedjuje chicago
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

Comment

bolje da sam cutao

Ernesto ima li nocas LP? Znam da ima na sk, ali nesto su mi otisli kanali pa necu moci da gledam tu.

Comment

bolje da sam cutao
                    I ja to mislim
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                      predvidjam da veceras nazalost za sve navijace heata pobjedjuje chicago
                      Pa ti uvek gubis?
                      Sigurno su i Lakersi zbog toga ispali...ti uvek njih uzimao, nikada onaj glupi Dallas.
                      sigpic

Comment

• Nema LP-a nocas. Ako TNT bude radio prenos onda ce biti dobar strim, a ako ESPN bude radio onda tesko nama
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                          Nema LP-a nocas. Ako TNT bude radio prenos onda ce biti dobar strim, a ako ESPN bude radio onda tesko nama
                          TNT radi prenos,kao sto su i veci deo Play-Offa.;)
                          sigpic

Comment

• Stefane, ne mozes ti bre sa Miami-em da igras, a i moras nekada da pobedis covece.

Videcemo, ja ocekujem rasterecen Miami, jer u svakom slucaju su u velikoj prednosti i nemaju neki pritisak da je ova tekma odlucujuca. Chicago je pod mnogo vecim pritiskom, jer nisu u situaciji da sebi dozvole poraz jer bi to znacilo kraj svih nadanja. Tako je i Oklahoma sinoc na cisto neiskustvo izgubila, naivni su ispali u nekoliko situacija.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• ljudi ja sam nova hobotnica

edit:odsad igram na all star
                              Last edited by stefan12; 26-05-11, 21:52.

Comment

• E a kad se setim da se nakon poraza od Bostona u prvoj utakmici sezone pricalo da Miami nema apsolutno nikakvu sansu za osvajanje titule .

Ako je iko zasluzio prsten, to je Lebron . Jednostavno je nerealno da takav as ostane bez sampionskog prstena .

Comment

Working...
                                X