Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LBJ je uvek presiguran. Mozda Dallas ne igra dobro odbranu kao Chicago, ali za razliku od Chicaga nemaju 1,5 opcija u napadu.Jos ako im svi suteri prorade, ne mogu ni 2+1 da se tu takmice.
Bez obzira i na Wade-a i James-a, ovamo je jedan Dirk koji ima odlicnu ekipu uz sebe, i mnogo je iskusniji od Rose-a, tako da videcemo kako ce lako biti cuvati Dirka.
P.S. okupiraju nas teniseri.
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostLBJ je uvek presiguran. Mozda Dallas ne igra dobro odbranu kao Chicago, ali za razliku od Chicaga nemaju 1,5 opcija u napadu.Jos ako im svi suteri prorade, ne mogu ni 2+1 da se tu takmice.
Bez obzira i na Wade-a i James-a, ovamo je jedan Dirk koji ima odlicnu ekipu uz sebe, i mnogo je iskusniji od Rose-a, tako da videcemo kako ce lako biti cuvati Dirka.
P.S. okupiraju nas teniseri.
Ja poceo pisati nesto o finalu Miami - Dallas,pa se setio da ni finale istoka nije gotovo.
Drugi put onda,samo kontam da bi Bosh mogao biti kljuc te serije.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostDallas - Portland 4-2
Dallas - Lakers 4-0
Dallas - OKC 4-1
Dallas - Miami 4-3
Ocigledno je.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pre toga gubili od Boston-a, pa ce ih onda Chicago pocistiti, sada se nadate Dallas, kratko znaci, nema nista od toga.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa poceo pisati nesto o finalu Miami - Dallas,pa se setio da ni finale istoka nije gotovo.
Drugi put onda,samo kontam da bi Bosh mogao biti kljuc te serije.
A protiv Dallasa, ce morati 2+1 da radi, i jos neko iz ekipe da se prikljuci, tipa kao Miller u prosloj.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostLjudi,ajde da zavrsimo sa istokom,pa onda da diskutujemo o finalu
A nije mi jasno da ljudi navijaju samo protiv Majamija,njihov tim ispadne ili ne dodje u PO i bitno je da Majami ne osvoji...ima vas svakakvih
P.S. Tako da Ljubo nemoj te teorije zavere da stvaras.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostLjudi,ajde da zavrsimo sa istokom,pa onda da diskutujemo o finalu
A nije mi jasno da ljudi navijaju samo protiv Majamija,njihov tim ispadne ili ne dodje u PO i bitno je da Majami ne osvoji...ima vas svakakvih
Meni je sada skoro pa svejedno,ali evo par razloga zbog cega bih vise voleo da Dallas osvoji:
1.Nema me ko prozivati.(mislim na D-Wade-a)
2.Necu dobiti avatar od Branislava.
3.Ovaj treci je "najvazniji" i rekao sam ti vec...postali su konkurenti Lakersima,kao i ova dvojica Bryantu,tako da me ne raduje njihov veliki uspeh.Iskreno.sigpic
Comment
-
Pa ne mislim samo na tebe,nego na sve...ali video si i dozu humora u mom postu,sto znaci da me boli uvo
ali po tvojoj teoriji,Majami je uz mnogo srece dosao gde je dosao ako mogu da ih guze evropljani...Ima majami jos dobrih igraca,ali to ne moze da se vidi pored ovde 2,3 zveri...Super Mario i te kako zna da odigra,kao i Bibby da ti zavuce 2,3 trojke,Joel radi izvanredan posao koji laici (ne mislim na tebe) ne mogu da vide,Haslem kad je u punoj formi svi znamo koliko znaci,M.Miller je sad utrpao Chikago...Poenta je da ce big 3 da odigra 90% utakmica kako valja,ali ce i pored njih uvek jedan igrac da uskoci,da li ofanzivno,defanzivno-nebitno
@Mambice-sad jos vise zelim da Majami osvoji,zbog prva dva razloga
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostKad pocinje serija Dallas v Miami??
Mamba, neces ostati ziv od mene, samo ti cekaj.sigpic
Comment
-
Dzoni ja sam tek na pola sezone poceo da BAS navijam za Majami,ali to je zbog hatera,kako na forumu,tako i van njega...Na NBA jednostavno gledam drugacije od vecine...Jedino sam srcem navijao za Kingse i cini mi se da su tome sve blizi sad Heati i Wizardsi...ali iskreno,u dubini duse bi mi bilo drago ako i Dalas osvoji-zbog Kida,Peje i Dirka...ali navijacu za Majami
Comment
Comment