Delgado, nemoj da vredjas, moze se to sve i na kulturan nacin reci. Nema razloga da se vredja drugi clan. ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
@LBJMVP
Pa trejdovace Odoma i Bajnama za Dvajta... Sto je jos bolja varijanta...
@ Ljuba
Samo sam cekao da se ti ukljucisSmirivac strasti !
Ma nisam znao da je ne seri vredjanje
. Navikao sam jbg na drugim forumima cesto se kaze ' ne seri ' ili ' ne kenjaj' pa se ne karakterise kao vredjanje.
PS. Sto mi ne radi quote ? Stisnem ovaj plusic sa strane ali ne izbaci mi post?
Comment
-
Originally posted by delgado View Post@LBJMVP
Pa trejdovace Odoma i Bajnama za Dvajta... Sto je jos bolja varijanta...
@ Ljuba
Samo sam cekao da se ti ukljucisSmirivac strasti !
Ma nisam znao da je ne seri vredjanje
. Navikao sam jbg na drugim forumima cesto se kaze ' ne seri ' ili ' ne kenjaj' pa se ne karakterise kao vredjanje.
PS. Sto mi ne radi quote ? Stisnem ovaj plusic sa strane ali ne izbaci mi post?
"Ne seri" se ne karakterise kao vredjanje kada se koristi u nekoj ociglednoj sali,ali sada to nije bilo,u sta smo se mogli uveriti i citajuci ostatak tvog posta.sigpic
Comment
-
Ako Orlando bude trade-ovao Dwight-a, potrudice se da dobro opljackaju Lakers-e, verovatno ce traziti Bynum-a i Gasol-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostAko Orlando bude trade-ovao Dwight-a, potrudice se da dobro opljackaju Lakers-e, verovatno ce traziti Bynum-a i Gasol-a.
Ja bih vise voleo Paula nego Dwighta.Last edited by Black Mamba 24; 21-05-11, 23:44.sigpic
Comment
-
Ma taj plusic mi ne radi kad ocu da citiram vise postova !
Ako vi necete Dvajta, a neka ga daju nama za Bosa!
Ionako se Bos idealno uklapa u te ekipice koje se bore za PlayOff, moze da sutira sa poludistance to mile volje,nabija statse, mnogo je precenjen igrac. Dacemo vam BiBija , Milera gratis
Calmers-Wade-LBJ-Haslem-Bosh... Jedino sto treba zadrzati za sledecu sezonu ako se bude igrao NBA. Svi ovi smesni matorci i padavicari sutka! Pa lepo izgraditi ekipu. Jedan Milicic bi nam legao ko budali samar. Igra u ekipi bez ambicija. Moze da skoci,zagradi reket,dominantan centar. A i taman skupljamo pikove sa drafta 2003. Milicica i jednog sutera za sledecu sezonu. Pa i po ceni da trejdujemo Bosha, imamo Udonisa
Comment
-
ma 'ebo sve to, nego jel ima LP veceras?
Comment
-
Originally posted by rondo View PostLjudi ja veceras igrao na kladzi Monako 2 i Dallas 2 (jer mislim da ce ih brejknuti) cekam ih za 5.300 din
Sta mislite da li ima brejka?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment