Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    Nije jos rekord.Treba jos jednom da dodje na slobodna bacanja da prestigne Pirsov rekord.;)
    Dade covek 22 zar nije Pearce-ov 21?
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Da, upravo ga je oborio sa 22.

Comment

• Jeste oborio je rekord Novicki
        CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Lose sam video.Ucinilo mi se da vidim broj 23.Sta ces, neispavanost cini svoje.

Edit: Ostace Dirk na cifri od 46 poena.Jet je presudio Oklahomi.

Edit2:Mozda ipak i dodje do 50 poena.
          Last edited by Ricma; 18-05-11, 05:53.

Comment

• Jet stavlja tacku na ovu utakmicu..
            CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Dallas (Nowitzki) nocas mnogo bolji tim, jednostavno covek je alfa i omega ovog tima cak i kad ne sutira uvek je opasan po kos. Lopta u svakom napadu ide na njega, odbana mora da se fokusira i skuplja reket, on salje loptu spolja a kad imate tri najbolja trojkasa u istoriji NBA-a (Kidd, Pedja i Dirk) i plus tu se pridoda Jet onda je to kaznena ekspedicija.

Samo sto veceras ih je Dirk dobio sam i moram da mu se pokolonim

Edit: Moze tu jos da se doda Jet i Barea ;)
              Last edited by Ernesto; 18-05-11, 06:07.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Covek je lud, 48 poena, 24-24 slobodna bacanja. LUD!

Aj laku noc momci.

Comment

• 121:112 za kraj.Svaka cast Novickom na oborenom rekordu, a sada idem da spavam (konacno).
                  Ocekujem veceras rat Bulls vs Heat.

Comment

• Dobri su bili i Dzej Dzej, Terry, ajde i nulu Mariona za odbranu da pohvalimo
                    http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Mada Pedju veceras nije islo 1-6 samo trojke..ali nije bilo ni potrebe pored Dirka,Jeta..A Barea me je odusevio,lik igra odlicno..
                      Ali zablistace Pedja kad zatreba,u to sam siguran
                      CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Bili smo svedoci jednoj od najsavrsenijih plej of utakmica u istoriji. Bravo Dirk, hail

Comment

• Eh, nema nista lepse kada ostanes budan do ranih jutarnjih sati i ne pokajes se

A sad, idem da polomim krevet

P.S. Ajde uzdravlje ljudi

Comment

• Bravo za Mavse, kakva utakmica za Dirka, 24-24 slobodna bacanja

Pedju nije htelo danas, ali verovatno ce ga hteti u sledecoj

Comment

• Ja zaboravio da navijem alarm danas upadam u depresiju!

Comment

• Dalas prolazi Oklahomu ako dobije naredni mec kuci....Vraski tesko ih je dobiti jer imaju igraca svakavog profila,odlicne centre borbene,sjajne sutere,odlicne plejmejkere a tu je Dirkules....(vrlo su raznovrstan tim,i mislim da prolaze u ovoj seriji Oklahomu)

Comment

Working...
                                X