Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• rondo bolje igra sa samo jednom rukom

Comment

• Ovaj Rondo bolje igra bez jedne ruke. Daj sredite mu i jednu nogu, nece li proraditi do kraja
      Licmi buraz, nije ni leksus jeftin za odrzavanje, Japanac je to, plus luksuz klasa automobila.

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
        Ovaj Rondo bolje igra bez jedne ruke. Daj sredite mu i jednu nogu, nece li proraditi do kraja
        Licmi buraz, nije ni leksus jeftin za odrzavanje, Japanac je to, plus luksuz klasa automobila.

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
          Ovaj Rondo bolje igra bez jedne ruke. Daj sredite mu i jednu nogu, nece li proraditi do kraja
          Mozda bi i Big Baby Davisu mogli nesto da polome

Mada sumnjam da njemu ista moze pomoci.

Comment

• Bledi i ovi tvoji da dobiju konacno! Meni licno drago sto ce Boston najverovatnije dobiti ovu, malo da se zamrsi to i da bude jos zanimljivije, bar nama koji ne navijamo ni za jedne ni za druge. A i nekako mi zanimljivo kad svi psuju ovde na forumu i nerviraju se.

Comment

• @Licmi : Ma ne sumnjam u tvoj ukus uopste ;)
              Konacno malo radosti i za mene, izgleda da ce moji fosili koji su u raspadu inace, da dobiju. Jos samo fali da Garnett se nekako povredi i to bi bilo to.
              Edit: Za debelog nema pomoci, bolje da je ostao u ragbiju, hvala Bogu pa ga ne gledah nocas, odmah bolje ide kad nema njegovih pirueta.
              Last edited by Bledi; 08-05-11, 03:43.

Comment

• ubi nas bosh veceras.

Comment

• Ma jebem mu.... kao da smo pogubljeni u pm. Nista nas bre ne ide. Wade je pruzio solidnu partiju i niko vise. Bice bolje za dva dana!

@emil
                  Nemam ja nista protiv bilo koga osim onih koji su ovde samo da bi zajebavali i provocirali. A ti si skroz ok! Nemoj da se nadjes uvredjenim! ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                  sigpic
                  RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                  - 4xMVP -

Comment

• Joj James nista Bosh ono je i ispod nicega nema reci za ono i D je stao u drugom poluvremenu. Znate zasto? Jer zalizani debilko misli da ce da ispadne narocito pametan ako na parket stavi Bibija i onog celavog debila da bog da se obojica raspali i onda lepo odemo na -10 James pocinje da lupeta Bosh krene da umire a Wade se skenja i ovo smo dobro prosli. Spoelstra budalo nesposobna.
                    Last edited by LBJmvpFORlife; 08-05-11, 03:52.

Comment

• Cestitke navijacima Boston-a, svaka cast! Miami ovako lose ne moze odigrati u ponedeljak, najlosija tekma ove sezone.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dobri ste bili Bane.

Gdesi bre ti covece, nema te uopste.

Cestitam Bledi, konacno i ti da se radujes.

Comment

• Idemo Celticsi sad do 2:2, posle im voda ulazi u usi.
                          A Ljicmi je dobio ono po sta je dosao. Po njusci

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            Cestitke navijacima Boston-a, svaka cast! Miami ovako lose ne moze odigrati u ponedeljak, najlosija tekma ove sezone.
                            Pridruzujem se cestitkama Boston-u na pobedi i nadam se da Miami vise nikada nece ponoviti ovakvu partiju!

Wade 23/6/7
                            James 15/7/4
                            Bosh 6/5/1

GO HEAT, GO MVP!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                            sigpic
                            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                              Ma jebem mu.... kao da smo pogubljeni u pm. Nista nas bre ne ide. Wade je pruzio solidnu partiju i niko vise. Bice bolje za dva dana!

@emil
                              Nemam ja nista protiv bilo koga osim onih koji su ovde samo da bi zajebavali i provocirali. A ti si skroz ok! Nemoj da se nadjes uvredjenim! ;)
                              Ma bre ja sam to rekao za ljicmija! rekoh ja sam iz cg i ne provociram nikoga i to nema nikakve veze sa nba..zbog toga sam to pomenuo ;).
                              A sredicemo mi ovo u ponedeljak, veceras niko nije bio zainteresovan.
                              Edit: Cestitke i od mene!

Comment

• Neka bolje ovako da bude malo zanimljivija serija Bice ovo 6-7 dobrih meceva. Kad bi bila desetina one BOS - CHI 4:3 od pre dve godine, bilo bi odlicno.

Mnogo bolji Boston u drugom, mnogo veca energija nego u prvom poluvremenu. Majami big 3 osim Wade jako losa. U svakom slucaju zanimljiva serija.

Edit: Svaka cast Rondu, sa jednom rukom, prozivao sam ga ali
                                Last edited by Ray Ray; 08-05-11, 03:53.

Comment

Working...
                                X