Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OKC jednostavno mora da izjednaci na 1-1,ali ja se nadam da nece

A Miami-Boston...ko zna sta ce tu da bude

Comment

• Ne fantaziraj H1 obe utakmice iz aviona

Comment

• Bice jedna H1 druga H2 i fulamo i ja i ti.
        sigpic

Comment

• OKC dobija a ocekujem neizvesniji mec na Floridi.
          sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Cestitke Dalasu i Atlanti
                Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Razumno je pomisliti da ce OKC veceras lako izaci na kraj sa Grizzlies-ima, ali u poslednje vreme mi razum nije na nekoj usluzi, tako da ocekujem jako, jako tesnu i cvrstu utakmicu sa penal zavrsnicom, iz koje kao pobednici izlazi Memphis .
                  Takodje, smatram da ce to biti poslednja pobeda Grizlija u ovogodisnjem PO-u .

A na Floridi, jednostavno ne znam sta da ocekujem . Nista nije nemoguce, ali kao fan Lebrona, naravno da se nadam ludackoj partiji istog .

Comment

• Danas Boston uzvraca udarac.

Comment

• Moze li OKC dobit vcrs vise od 6.5 koseva razlike ????

Comment

• tesko
                        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Ja msm da ce biti sledece:
                          Memphis-OKC 4:1
                          Dallas- L.A. 4:2
                          Boston - Miamo 4:3
                          Chicago-Atlanta 4:2

Comment

• @Kobe Bryant, ne obaziri se matori, razumemo svi sta pises, tako da opusteno... ;)

@MVP, jos jednom spomenes te jebene nagrade, ovaj put cu ja da te banujem.

Vidim da je i LA izgubio svoj prvi mec i da ih je Dallas oduvao u poslednjoj cetvrtini, vise nema lakih serija, a ja tu ocekujem po jedan brejk na obe strane i trijumf LA-a u 7 utakmica.
                            Mene samo zanima je l' igrao Dallas zonu i kako se LA snasao protiv nje ako su je igrali uopste naravno?
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Blizi se finale izmedju Memphisa i Atlante.
                              sigpic

Comment

• Dalas dobija ovu seriju sa 4-2!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X