Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nešto nisam siguran da će Majami tako lako da ih izbaci. Gledam sinoć,samo je Alen igrao protiv Bostona,i opet su bili tu negde. Svi ostali su bili očajni,sem Pirsa, koji je po meni neopravdano isključen (mislim na ono sa Vejdom). Ako u drugoj lopta bude više kod Garneta i Rondo makar malo da se uključi,Boston dobija.

A što se tiče Oklahome , pored odličnih startera imaju dobru klupu, (Harden, Kuk , Cefaloša..) ,ali nemaju timski duh! Potpuno odsustvo timske igre,što za rezultat ima dva oružja u napadu - Duranta i Westbrooka. Ako hoće da prođu odličnu ekipu memfisa,moraju da igraju kolektivno.

Nadam se da nisam udavio,volim ja ovako malo da kenjam
    This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Originally posted by Reise View Post
      Mislim da Miami ne moze ponoviti sto je sinoc uradio, i da ce Boston uz pravog Ronda dobiti 4-2.
      Nocas ce Joe Johnson da poludi.
      Rose će da ga izludi
      This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Originally posted by ChicagoBullsFan View Post
        Nešto nisam siguran da će Majami tako lako da ih izbaci. Gledam sinoć,samo je Alen igrao protiv Bostona,i opet su bili tu negde. Svi ostali su bili očajni,sem Pirsa, koji je po meni neopravdano isključen (mislim na ono sa Vejdom). Ako u drugoj lopta bude više kod Garneta i Rondo makar malo da se uključi,Boston dobija.

A što se tiče Oklahome , pored odličnih startera imaju dobru klupu, (Harden, Kuk , Cefaloša..) ,ali nemaju timski duh! Potpuno odsustvo timske igre,što za rezultat ima dva oružja u napadu - Duranta i Westbrooka. Ako hoće da prođu odličnu ekipu memfisa,moraju da igraju kolektivno.

Nadam se da nisam udavio,volim ja ovako malo da kenjam
        tako nekako, miami ode na +20 boston bukvalno za minut i po spusti na -5 pa miami opet ode na +20 pa ovi spuste i tako 2-3 puta, kao da su mogli a nisu hteli da ih stignu... opet je pitanje kako bi se sinoc tekma zavrsili da pp nije iskljucen, taman je bio usao u "fire on" mode

Comment

• Reise, dobrodosao na forum, uzivaj

Nece moci JJ da poludi pored odbrambene sile kao sto je Bogans!
          Salim se, neka on samo nastavi sa svojom selekcijom suta iz serije protiv Magic-a, ja se ne bunim. ;)
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• onaj faul nad pirsom kad je dobio prvu tehnicku je za zatvor,a ne za namjernu.a sviran samo obican faul

Comment

• Rondo je bio mentalac sinoć. Ako već ne znaš da šutiraš,barem dodaj loptu kako treba. 5 izgubljenih lopti,a još je bio "non-factor" u napadu. Da je ostao Pirs,ona serija od 8:0 bi se možda nastavila,ali što kažu da je babi... ;)

Nemojte se ljudi zaluđivati sa Atlantom,oduvaćemo ih

Comment

• Bože gospode,koliko ima ovde vrsnih poznavalaca NBA.Ja mislim da bi u Americi dupe dali da vas angažuju!!!Sačuvaj me bože!!!!

Comment

• Ja mislim da Dallas moze da prodje Lakerse u 6!Chandler nam igra fenomenalno,Dirka i JET-a necu ni da spominjem!Danas ce neko gledati utakmicu?Ja nameravam da ustanem,pa ako neko oce da mi pravi drustvo?

Comment

• Originally posted by ChicagoBullsFan View Post
                    Rondo je bio mentalac sinoć. Ako već ne znaš da šutiraš,barem dodaj loptu kako treba. 5 izgubljenih lopti,a još je bio "non-factor" u napadu. Da je ostao Pirs,ona serija od 8:0 bi se možda nastavila,ali što kažu da je babi... ;)

Nemojte se ljudi zaluđivati sa Atlantom,oduvaćemo ih
                    Rondo je nerezonski napravio 3. faul nad Jamesom u kontri i to je mozda i prelomilo utakmicu.A Atlanta nema nade protiv Chi Town-a 4:1 maximalno 4:2.

Comment

• cini mi se da si jezerasi jaci za mrvicu

Comment

• Originally posted by mfro View Post
                        cini mi se da si jezerasi jaci za mrvicu
                        To je PO i 2 iskusne ekipe.Odlucivace inspiracija Kobija i Dirka,i naravno podrska. X faktor je po meni Marion,ako on odigra dobro u napadu Dallas ima dobre sanse,a ako on podbaci bice jako tesko.No kljuc za nas je da uzmemo bar jednu pobedu u LA bilo danas ili u sledecu i da uzmemo domaci teren,to govorim jer je Dallas msm najbolja ekipa na strani tako da je sve moguce...

Comment

• Ako cemo uraditi komparaciju igraca oba tima ,mislim da su lejkersi za klasu bolji.Kao tim Dalas vjerovatno bolje stoji,nema onih trzavica medju igracima kao kad je gasol rekao da ga preskacu u napadu.ali opet lejkersi imaju ogromno iskustvo u zavrsnici,poslednja 3 finala su igrali,2 titule,mislim da ovo ide na 7 utakmica uz sve domace pobjede.

Comment

• Originally posted by mfro View Post
                            onaj faul nad pirsom kad je dobio prvu tehnicku je za zatvor,a ne za namjernu.a sviran samo obican faul
                            Koliko sam shvatio, ovo si rekao bez sarkazma . A ono sto je Rondo uradio LBJ-u u situaciji 1 na 0 je bila, predpostavljam, sasvim ispravna odluka sudija za obican faul ?

Tako da su sada kvit, ni Jones ni Rondo nisu dobili namernu .

Comment

• Ljudi, i jedan i drugi faul su bili smesni u odnosu na ono sto je degencina Foster radio Bulls-ima, tako da budite srecni sto niste igrali sa drvosecama u prvim kolima.
                              Evo, cisto da se malo podsetite kako je to izgledalo...

Ono sto je Rondo uradio je klasican PO faul kada igrac ima cisto polaganje u kontri. ;)
                              Ni meni se ne svidja sto se to u NBA-u ne sudi kao namerna licna, ali jednostavno je tako. ;)
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• ja bi ovom retardu fosteru zabranio zauvek da igra

Comment

Working...
                                X