Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako je Tony Alen poludeo sto ga je Manu navozao, ne moze covek da se osvesti.

Comment

• Covek je cucnuo na pod i krenuo da udara u parket pesnicom

Zgotivio sam tog Allena,a mislio sam da je drvo od igraca,ali ove sezone je mnogo pokazao...
      Last edited by Ljuba90; 21-04-11, 02:29.

Comment

• Bas sad to htedoh da napisem.. Koliko se covek uziveo u utakmicu, ako, ako, ja volim takve igrace ;) Nesto mi se cini da ovde nece ni Spursi , ni sudije dozvoliti da Memphis ode kuci sa 2-0...

Comment

• Oklahoma i dalje drzi Denver na pristojnom odstojanju od 15 poena minimum. I Perk se razigrao, pored skakanja
          Ali kako me nerviraju kad Duncuna zovu Timmy, zvuci tako gej.
          Last edited by Bledi; 21-04-11, 03:07.

Comment

• Jel ste videli kako je Perkins promasio zicer

Salu na stranu, mislim da Thunder ovo zavrsava bez problema, treba ispratiti Memphis, mnogo su mi gotivna ekipa... Ehh, da im je tu i Gay..

Comment

• Preokrenuo SAS uz pomoc Timmy-a

Comment

• Kakav Timmy, Ljubo nemoj da ti dodjem
                I Manu je zver, ali malo je glup ovaj Young, kao da ne zna da ce Ginobili da ide u levu stranu.
                A kako McDyess pravi blok
                Last edited by Bledi; 21-04-11, 03:17.

Comment

• Kako je Conley dobar plej.Racionalan covek,ne gresi mnogo,dobar ulaz. Da nije njega,Spursi bi sad vodili 10+ ;)

Comment

• Odlicna utakmica u San Antoniu, mislim da su sanse 55-45 na strani Spursa, ipak su previse iskusni i imaju domaci teren , ali ocigledno je da Memphis zna kako protiv njih, bice ovo lepa serija... Memphis ukoliko zeli da dobije seriju, mora da resi sve najkasnije u Game 6 !

Comment

• Ovaj komentator je definitivno gej. George Hill mu je Dzordzi Samo mu jos fali ona sto prenosi Dallas, pa da se ukokam odmah
                      Ne da se Memphis, ajmo, zategni Mamuze.

Comment

• Ode Thunder na 2-0, nadam se da ce da ukradu jednu u Denveru i da zavrsavaju to u 5...
                        Ja ostatak pratim iz kreveta, pozdrav drugari..
                        IDEMO MEMPHIS !!!!

Comment

• Izgleda da Spursi uzimaju ovo.. Jbg, pogodili su neke suteve, malo na iskustvo, vidi se koliko im Manu znaci..
                          Da, pridruzujem se ozbiljnom hejtu na ove komentatore debile !! Prvo, koliko su pristrasni, to je neverovatno, znaci oni i ne pricaju malte ne o Memphisu, kao reprezentaciju da prenose... Jedva cekam da se serija preseli u Memphis da vidimo od cega su sazdani ovi momci ako dobiju naredne 2, dobijaju seriju Sve u svemu, pred ovom ekipom je svetla buducnost

Comment

• Uzimaju ovo Spursi

Jbg,ikusni su to momci. Mislim da ce da prodju u 6 tekmi. Jednostavno znaju se ova trojica 30 godina,a ova ekipa Memphisa je mlada i pred njima je svetla buducnost

Comment

• Ma ti urece ovog Conley-ija, napravio je par glupih poteza, neracionalnih. Zaleteo se na trojicu u reket. i popi licnu
                              Drzao se Memphis dobro, ali pogodise Spursi par trojki koje su ih odrzale, i eto pobede.

Comment

• A moze i on covek da pogresi

Uvali je Sam

Edit : Ipak pobedise Spursi. Svaka cast Grizlijima na igri,da Randolph nije imao probleme sa licnim greskama,mozda bi i dobili

Ajmo Lakersi,ne zajebavajte se sa ovom sirotinjom od kluba (osim CP3-a,sve ostalo boranija )

Laku noc svima

Edit 2 : Conley 5 gresaka,sta sam ja gledao

Deluje mi covek smireno i pouzdano,pa mozda zato
                                Last edited by Ljuba90; 21-04-11, 04:15.

Comment

Working...
                                X