Alonso prica o tituli
- Ne razmišljam mnogo o tome. Znam da sam mogao da osvojim više titula, ali ne možete da napredujete ako stalno gledate unazad. Morate da razmišljate samo o sadašnjosti i o budućnosti. Ubeđen sam da ćemo osvojiti titulu ranije ili kasnije jer sam u timu koji je sposoban za to. Motivisan sam više nego ikad, potrebno je samo vreme. Nadam se da neće proći mnogo godina, jer ja imam 30 i ne znam još koliko ću voziti. Sada sam na vrhuncu karijere i vozim za najbolji tim - rekao je Alonso koji veruje da je u proteklih nekoliko godina napredovao.
- Kompletniji sam vozač nego ranije. Možda nisam napredovao u pojedinim situacijama, ali u preticanju, na startu ili mentalnoj pripremi za trku sam mnogo bolji. Kada sam osvajao titule (2005. i 2006.) bio sam mnogo slabiji - zaključio je Alonso koji je šampion bio sa Renoom. Sa Ferarijem ima ugovor do 2016. godine.
- Kompletniji sam vozač nego ranije. Možda nisam napredovao u pojedinim situacijama, ali u preticanju, na startu ili mentalnoj pripremi za trku sam mnogo bolji. Kada sam osvajao titule (2005. i 2006.) bio sam mnogo slabiji - zaključio je Alonso koji je šampion bio sa Renoom. Sa Ferarijem ima ugovor do 2016. godine.
Comment