Originally posted by Vanja #66
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ferrari
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNe mozes ocekivati od njega da kaze da je problem motivacija, znaju oni kako treba da se ponasaju sa medijima. A poznato je da njega cesto boli ona stvar, prosto je takav karakter, zato ga i volimo.
Comment
-
Uz dužno poštovanje prema mojim dobrim drugovima Vanji i Nebojši, ali mislim da je dstroj u pravu i da je sad pogodio srž priče.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
nemoj ko da te je cuo..ferari ce osvojiti jos titula i titula...
Comment
-
Vise bih zeleo da sledece sezone izdominiraju Perez i Alonso i da se osvoji dvostruka titula, nego Alonso da bude ove sezone sampion.
Titula konstruktora je samo potvrda dominacije u odnosu na druge bolide.
Tvrditi da Ferrari nikada nece biti sampion je isto kada bi se reklo da Boston u NBA-u nikada nece osvojiti sampionski prsten.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNe pratim ja to nesto preterano ali ne znam iz koje je price Ralfa izvukaoNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
ralf ce biti gori od masse... nije vozio f1 od 2008 ako se ne varam ( 2007 zadnja sezona ) ... bolje je neka puste massu da odvozi ovu sezonu do kraja pa cemo vidjet za dalje..
http://www.f1srbija.rs/index.php/f1-...massa-vs-perez
http://www.f1srbija.rs/index.php/f1-...-se-oduzi-timu
Comment
-
-
ralf u dtm ... ali nije sjajan bio ovih zadnjih godina..videcemo ga ove godine..
Comment
-
Ne znam koliko može da znači, ali ako je istina da se Kimi mučio zbog sistema za upravljanje koji je za desnoruke a sam Kimi je levoruk, da li slična priča može da važi i za Masu?Zašto baš Masa, poznato je da mu više leže staze sa levim krugovima kao što su Turska, Brazil, Singapur... S druge strane, Masa je u Ferariju još od 2006. godine.Ako mu je skretanje odgovaralo 2006. pa nadalje ne verujem da bi nešto promenili tako da mu odmognu.Ne mora da znači, ali je ipak delom moguće.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment