Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ferrari
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da se razume onaj ispod komentar je moj ne Igorov xD ... Prokleti haker , kad ga se dokopam , ima da ga nema xD ... Ovaj vikend Alonso na podiuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja sam veliki fan ferrarija pratim F1 evo vec 15 godina.Fan sam i Alonsa i Masse
Comment
-
Ferrariu u zadnjih nekolko godina fali ona inovativnost koj su imali tokom zlatnog perioda krajem 20. i pocetkom 21. veka, kako u konstrukciji bolida tako i u taktici. U prvom im fali Ross Brawn, tu sad imaju Frya, nadam se da ce pokazati sta ume, mnogi kazu da ima kefalo. U drugom im fali Jean Todd, a tu imaju Domenicalija koji ih upropastava! Nadam se da ce Briatore doci sledece godine, istina da je covek sumnjivog morala, ali ce ih nesumnjivo dovesti u red!Last edited by Vanja #66; 25-06-11, 18:15.
Comment
-
Mislim da je oko toga spor, ali na wikiju pise ovako, a i cini mi se da je ugovor sa Filip Morisom vazeci i za ovu godinu.
http://www.formula1.com/teams_and_drivers/teams/3/
Ovo ti je as sajta F1, jos uvek stoji Marlboro, pretpostavljam jos samo ove godine.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
THAT'S WHAT I AM TALKING ABOUT kao sto mi je u potpisu
Comment
Comment