1. pa recimo da je verovatnoca 33.33333% jednostavno osim top 3, ja ne vidim ko drugi moze da osvoji RG i tu ce strasno bitno biti da li ce Fed da bude kod Djokovica ili kod Nadala, jer je poznato da sad u svetskom tenisu vazi da Fedu odgovara Novak, Novaku odgovara Nadala, a Nadalu odgovara Fed, a svi prizeljkuju Mareja
2. strasno tesko, zato sto ja ne verujem da ce Djokovic uspeti da osvoji W ove godine. To je podloga koja njemu najmanje odgovara i mislim da je prosle godine imao veliku srecu sto je Tsonga izbacio Feda. I nemojte da se uhvatite za ovu recenicu, on je zasluzio taj trofej, u finalu je unistio Nadala, posebno u onom drugom setu, ali je i imao srece sto nije igrao protiv Feda u SF.
3. 2 puta da osvoji W je tek neverovatno...
2. strasno tesko, zato sto ja ne verujem da ce Djokovic uspeti da osvoji W ove godine. To je podloga koja njemu najmanje odgovara i mislim da je prosle godine imao veliku srecu sto je Tsonga izbacio Feda. I nemojte da se uhvatite za ovu recenicu, on je zasluzio taj trofej, u finalu je unistio Nadala, posebno u onom drugom setu, ali je i imao srece sto nije igrao protiv Feda u SF.
3. 2 puta da osvoji W je tek neverovatno...
Comment