Announcement

Collapse
No announcement yet.

COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Re: COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

l5'%9

Comment

• [/quote]

Care,smeh je sve rekao,a ja samo mogu da dodam jedan jos malo duzi %QWT&W ^*#(-
        Pozz

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=3376.msg275846#msg275846 date=1300828288]
          Niko nikome ne zabranjuje da pise i na busmanskom, ako zeli. Kao sto i mi imamo pravo da ukazemo na pravilnu upotrebu Srpskog jezika. Nema potrebe da svaku rec, menjamo engleskom, da bi pokazali da znamo taj jezik.
          Nije u pitanju ni patriotizam u tom, negativnom, smislu, vec samo zelja da se izrazavamo na svom jeziku. Ako neko ne poznaje pravopis, on je u minusu.Mislim da ce svako dobronameran da razume ovo.
          Sto se tice strucnih izraza, za koje ne postoje adekvatne reci u nasem jeziku, razumljivo je da cemo ih primenjivati.
          A izraz za "fast rider" postoji, i uopste nije ni malo smesan---cak je smesniji taj izraz--rider, jahac (zna se ko su jahaci).Najbrzi vozac....za pocetak je dovoljno.
          [/quote]

Vesna,nismo se razumele.upravo sam i htela da kazem koliko nekada bukvalan prevod zvuci smesno.Govorimo upravo o istoj stvari. Jer u engleskom i ne postoji izraz "drive a bike",vec iskljucivo "ride a bike".tako da je nezamislivo reci "jahanje motora".
          Nadam se da se razumemo,jer si bas i napomenula da za neke strane izraze ne postoji adekvatan prevod.
          Nemoj ni slucajno da se ljutis na mene %QWT&W ,nisam nista lose mislila.
          RESPECT @(*6sd$%

Comment

YAMAHA svako ima svoje misljenje....pricas o jednom od najpopularnijih vozaca na svetu i legendi motosporta ....a s Maks je poznat kao bezobrazan vozac....i Rosija nemoj da mi diras &*(@W6
            Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

Uopste se ne ljutim, samo ne vidim potrebu da se koristi izraz--skill--kada je nas--vestina, dovoljno jasan.
              Osim toga, nas jezik je mnogo bogatiji recima (moze se proveriti), od engleskog. Pr. Prohujalo sa vihorom--vihor, engleski samo vetar, ili Kad jaganjci utihnu, engleski, tisina jaganjaca. Ima jos milion primera, koliko je nas jezik bogat recima koje mogu opisati i najsuptilnije stvari.
              A kada su strucni termini u pitanju, tu smo u zaostatku, sto ne bi trebalo nikoga da cudi. Najveci naucnici, kao sto su Tesla, Pupin, sadasnji Stojkovic, zbog nedostka novca za istrazivanja, morali su da odu iz svoje zemlje i tamo objavljuju svoje radove. Naravno, na engleskom jeziku.
              Nista licno, takodje.
              Ja postujem sve ljude, ako su ljudi.

Comment

Nadam se da vam nisam nedostajala, al' se ipak vratih Ja u pauzama izmedju sezona jednostavno tako, nestanem

Sad malo o trci... Trka je bila odlicna i ceka nas odlicna sezona, nadam se bez mnogo povreda i padova. Stoner - pokazao je da on to zna i umije, i da je vozac, mada od vozaca koji su presli iz tima u tim njemu je pripao najlaksi posao. Evo i zasto: i Honda i Ducati su mnogo jaki na pravcu, ali je Honda "pitomija", dok je Rossi imao potpuno prilagodjavanje. Sa mirne Yamahe doci na divlji Ducati, sa Yamahe koja je neosporiva u krivinama i na kocenju doci na Ducati kome je jaca stana pravac. Jos sa nedavnom operacijom, povredom i pola propustene prosle sezone. Mislite da je lako? Ljudi znaju samo da gledaju i kritikuju. Sredice se on. Nisu tu nikakve godine u pitanju. Da se vratimo na ostale. Lorenzo - tu je on, "iza coska, vreba", kao i uvek, ostao u istom timu, lagan posao na pocetku, ali slijedi mnogo tezi, jaci su vozaci nego ikad, samo da se zavrsi sa prilagodjavanjima, a on mora da odbrani titulu, koju mu mnogi osporavaju. Iannone - ocekivano, ima lavovsko srce, mada mu je najveca pretnja Marquez. Terol - sta da se kaze, to se zove start sa dominacijom. Nadam se uzbudljivoj sezoni.

Vidim ima i nekih novih clanova, pa vam povrtanik zeli dobrodoslicu Ljudi, nedostajaste mi Volim vas, sve &^@4(
                Mistakes make us who we are.

Comment

Lepo je sto si ponovo sa nama, Miss Poison. %QWT&W
                  Dosla si upravo na vreme, jer tek nas cekaju prava uzbudjenja.

Comment

Cao, Miss! :8-[/
                    Neka si se vratila! h5g6k8

Comment

@Vesna
                      I ja mislim da sam dosla u pravo vrijeme. Nadam se uzbudljivoj sezoni

@Pablo
                      Cak se i radujes sto sam dosla I mene neko voli &^@4(

Comment

YAMAHA,

Comment

YAMAHA,
                          ovo cemo da shvatimo samo kao otvorenu provokaciju,pa zato ne zelimo i da se potrudimo da te demantujemo!Samo savet;"Ne uzimaj nikakva ne dozvoljena sredstva,pre pocetak trke(bar 24 sata)i ne sedaj za kompjuter ako si pod dejstvom istih"

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=3376.msg275886#msg275886 date=1300832890]
                            Nadam se da vam nisam nedostajala, al' se ipak vratih Ja u pauzama izmedju sezona jednostavno tako, nestanem

&^@4(
                            [/quote]

Pa meni si nedostajala,bas sam se pitao gde si (%fsd%&j (%fsd%&j (%fsd%&j

Comment

Tu sam, tu sam. Ajmo ili preko poruka ili na chat, da ne spamujemo ovdje

Comment

[quote author=dr.Boban link=topic=3376.msg275927#msg275927 date=1300834264]
                                YAMAHA,
                                ovo cemo da shvatimo samo kao otvorenu provokaciju,pa zato ne zelimo i da se potrudimo da te demantujemo!Samo savet;"Ne uzimaj nikakva ne dozvoljena sredstva,pre pocetak trke(bar 24 sata)i ne sedaj za kompjuter ako si pod dejstvom istih"
                                [/quote]

"Kratko ali j..itacno" #$&+|r

Comment

Working...
                                X