Announcement

Collapse
No announcement yet.

COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

Auuuuuuuu brateeeee,ne bi ti bio u kozi,sad ima da te bombarduju sa svih strana.

Comment

I da,to izmedju Espargara i Andree po meni je to sve bilo u zaru borbe cist duel bez greske bilo kog vozaca.

Comment

$%&RQa
        Sacekajte! Odoh po kokice i pivo! #$&+|r
        http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=3376.msg275702#msg275702 date=1300818745]
          $%&RQa
          Sacekajte! Odoh po kokice i pivo! #$&+|r
          [/quote]

Buuuahahhahahahah....osecam da ce biti pakleno.
          Samo mi je zao sto prema Rosiu ne osecam nista pa necu moci da se ukljucim u &d$7 !!!

Comment

Novom clanu, dobrodoslica.Samo bez upotrebe grubih i reci, i nipodnistavanja, kada se pise o bilo kom vozacu.
            Reci, kao sto su--jajara, su krajnje vulgarne, a mi ovde se trudimo da se svi izrazavamo kulturno i civilizovano.
            Ima fanova svih vozaca, kao sto su svi vozaci motogp, izuzetni momci.
            Zbog toga, malo postovanja i prema onim vozacima, koje ne "volis" narocito. To je odlika svih istinskih zaljubljenika u ovaj, ali i sve sportove uopste.

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=3376.msg275661#msg275661 date=1300817044]
              I da,to izmedju Espargara i Andree po meni je to sve bilo u zaru borbe cist duel bez greske bilo kog vozaca.
              [/quote]
              Pre nego sto krene paljba da ti kazem, jeste bilo u zaru borbe ali to ne znaci da nije bilo greske (ne namerne)! 100% krivac za ovaj incident je Janone! Tuda nije mogao da prodje, izgubio je motor i pokosio neduznog Espargara! Pogledaj jos jednom na usporenom snimku... &+I}\

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=3376.msg275729#msg275729 date=1300820071]
                Pre nego sto krene paljba da ti kazem, jeste bilo u zaru borbe ali to ne znaci da nije bilo greske (ne namerne)! 100% krivac za ovaj incident je Janone! Tuda nije mogao da prodje, izgubio je motor i pokosio neduznog Espargara! Pogledaj jos jednom na usporenom snimku... &+I}\
                [/quote]

Ma secam se dobro te trke kao da je juce bila,skako sam ko kreten koliko je bila uzbudljiva,pogotovo u zavrsnici.
                Po meni ovde je kriv Espargaro jer je toliko forsirao a Janone ga je vec fakticki bio obisao

Comment

Naravno da je forsirao, ali ga pri tom nije taknuo!

Comment

U pravu ste obojica. Ali da nema takvih "ludaka" i takvih borbi, bilo bi dosadno.
                    Samo da se sve zavrsi bez povreda, a sada sto se dogodi da ne zavrse trku---ima drugih.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=3376.msg275780#msg275780 date=1300823284]
                      U pravu ste obojica.
                      [/quote]
                      ^&*ST*^#

Comment

Nego gde su ovi Rosijevci? Covek vam je bacio rukavicu u lice, a vas nigde nema?!
                        Neverovatno! *T_*@SR

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=3376.msg275797#msg275797 date=1300824875]
                          Nego gde su ovi Rosijevci? Covek vam je bacio rukavicu u lice, a vas nigde nema?!
                          Neverovatno! *T_*@SR
                          [/quote]Tu smo, ne brini za nas. Ali posto je vreme posta, trudimo se da budemo blagonakloni kako i prilici pred ovaj veliki praznik. %QWT&W

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=3376.msg275314#msg275314 date=1300785533]
                            Citao sam Sandrin post, slazem sa njom, Ducati kaznjava ako ga ne "ukrotis" Valentinov nedostatak snage je odgovoran za barem kako on kaze 0.6 po krugu jer ne moze da taj Ducati smiri, i uvede u krivinu kako on hoce. S obzirom da je na testiranjima bio po 1,5 i 1,2 u testiranjima razmisljao sam da cak i sa tom brzinom Valentino ne moze da se primakne Stoneru u trci. Onda sam se sjetio prosle godine Katara, tempo koji je Kejsi vozio u treningu nije mogao da vozi u trci i da svaki put Valentinovo predvidjanje top vremena bude tacno.

Posao sam na GP sajt da izracunam 0.6 koje je Valentino rekao da gubi jos na testiranjima i u ovoj trci je konkretno znacila borba sa Kejsijem u najmanju ruku sa Pedrosom i Lorenzom. On je vozio 0.6 sporije od Lidera cijelu trku. Kako je on sve to izracunao i znao to je vec njegov nacin razmisljanja i razlog zasto je on sampion toliko puta, al cim stvari stanu na svoje mjesto Honda nece biti toliko dominantna.

Inace ne zelim nikad da pisem po Vuku nit srpski nit Crnogorski smatram maternjim jezikom niti sam vezan za nijedan od njih. Lijepo je sto ste vi patriotski raspolozeni i cijenite svoju kulturu i kulturno-istorijsko nasledje i postujete svoj jezik, ali ima nas koje to ne zanima koji se vise osjecao kao gradjani svijeta a ne samo jedne drzave tako da je mene ljepse da koristim i Italijanski, Engleski i Finski kad mi zatreba u recenici, ionako je sprski/crnogorski pun rijeci koje vode tursko/njemacko/italijansko porijeklo. Sto ne bih i ja ubacio neki engleski izraz.

Prastajte na mom losem izrazavanju kao sto rekoh ne osjecam te jezike kao maternje s toga i moje lose snalazenje u njima.
                            [/quote]

Hvala L.L. sto se slazes sa onim sto sam napisala.
                            A sto se tice izrazavanja,brate, budi i dalje originalan kao sto jesi i ne menjaj nista. Mnogi strani izrazi nekada uopste ne mogu da se adekvatno prevedu,jer tada bivaju stupidni i gube sustinu!!! +*@WT*48*
                            A za one koji insistiraju na upotrebi domacih izraza,neka doslovno prevedu npr. izraz "fast rider",u moto sportu.Pa kada to urade,neka u postovima,ako im se to vise dopada,pisu "brz jahac". ^*#(- *T_*@SR

Pozdrav za MONTENEGRO i tebe,naravno.

Comment

[quote author=Sandra#46 link=topic=3376.msg275831#msg275831 date=1300826793]

.Pa kada to urade,neka u postovima,ako im se to vise dopada,pisu "brz jahac". ^*#(- *T_*@SR

[/quote]

Ili Najbrzi vozac.

Comment

[quote author=Sandra#46 link=topic=3376.msg275831#msg275831 date=1300826793]

Hvala L.L. sto se slazes sa onim sto sam napisala.
                                A sto se tice izrazavanja,brate, budi i dalje originalan kao sto jesi i ne menjaj nista. Mnogi strani izrazi nekada uopste ne mogu da se adekvatno prevedu,jer tada bivaju stupidni i gube sustinu!!! +*@WT*48*
                                A za one koji insistiraju na upotrebi domacih izraza,neka doslovno prevedu npr. izraz "fast rider",u moto sportu.Pa kada to urade,neka u postovima,ako im se to vise dopada,pisu "brz jahac". ^*#(- *T_*@SR

Pozdrav za MONTENEGRO i tebe,naravno.
                                [/quote]Niko nikome ne zabranjuje da pise i na busmanskom, ako zeli. Kao sto i mi imamo pravo da ukazemo na pravilnu upotrebu Srpskog jezika. Nema potrebe da svaku rec, menjamo engleskom, da bi pokazali da znamo taj jezik.
                                Nije u pitanju ni patriotizam u tom, negativnom, smislu, vec samo zelja da se izrazavamo na svom jeziku. Ako neko ne poznaje pravopis, on je u minusu.Mislim da ce svako dobronameran da razume ovo.
                                Sto se tice strucnih izraza, za koje ne postoje adekvatne reci u nasem jeziku, razumljivo je da cemo ih primenjivati.
                                A izraz za "fast rider" postoji, i uopste nije ni malo smesan---cak je smesniji taj izraz--rider, jahac (zna se ko su jahaci).Najbrzi vozac....za pocetak je dovoljno.

Comment

Working...
                                X