Announcement
Collapse
No announcement yet.
COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011
FP3 sam gledao s brazilskim komentatorom aaaaaahahahha i samo da kazem sto se tice SK3 u Bosni nije u osnovnom digitalnom paketu,za SK3,4,5 moramo uzeti prosireni digitalni paket koji se naravno dodatno placa fghj48dRobin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
-
[quote author=Djuka99gp link=topic=3376.msg271202#msg271202 date=1300435796]
Aaaaaa vidim Vesna se zabrinula sto nas nema... h5g6k8
Upravo sam glasao za pobednika i naravno za Lorenca mada mislim da ce biti gusto izmedju Dania,StoneraLorenca a mozda i Spisa.
Sto se tice Rosija mislim da nema neke sanse zbog tog ramena,i da se nije bas snasao na tom Dukatiu.
Konacno sam docekao da krene sezona,i sad sledi UZIVANCIJA!!!!
[/quote]
Slazem se da ce biti gusto izmedju Stonera i Pedrose, ali u borbi za drugo mesto. Mislim da se proslogodisnji sampion (br 1, a ne 99) nece naci na prvom mestu ni u yamaha timu. Prvo mesto na trci? Ja bih voleo DR, ali videcemo...
Comment
-
[quote author=Djuka99gp link=topic=3376.msg271202#msg271202 date=1300435796]
Aaaaaa vidim Vesna se zabrinula sto nas nema... h5g6k8
Upravo sam glasao za pobednika i naravno za Lorenca mada mislim da ce biti gusto izmedju Dania,StoneraLorenca a mozda i Spisa.
Sto se tice Rosija mislim da nema neke sanse zbog tog ramena,i da se nije bas snasao na tom Dukatiu.
Konacno sam docekao da krene sezona,i sad sledi UZIVANCIJA!!!!
[/quote]
Pozdrav.
I ja sam ,konacno i sa nestrpljenjem, docekala potvrdu moje prognoze,koju sam iznela jos pre polovine prosle sezone(verni posetioci foruma se secaju),da ce "magic" FIAT da postane "invisibile" na Yamaha agregatu ,sa odlaskom "dotore incredibile".Jer, FIAT nikada i nije bio tu zbog Yamahe,vec zna se zbog koga.Toliko o tome.
Sto se tice prognoza vezanih za ovogodisnji sampionat,a koje sam takodje nagovestavala,rekla bih da ce Spies da bude muka ziva za mnoge zaista priznate vozace,a i za nekolicinu pravih trkaca.Bez namere da nekoga povredim ,zaista Lorenza medju njima ne vidim,otprilike je on zvezda koja se gasi,jer nema interakcije izmedju inzenjerske ekipe i njega(Ben tu moze da odigra ulogu,koju je nekada imao Vale).
A,Djuka,covece,pa kako mozes da verujes da neko ko je devet puta sezone osvajao(osim na Tomos automatiku),u rally automobilu,na CETIRI tocka ,(a ko se i malo razume,zna da je rally sam vrh trkackog umeca),u takmicenju sampiona, lagano stigao do finala,pobedivsi,nazalost pokojnog,velikog C.McRae-a, nece moci da se snadje i na Ducatiju.Doktor se savrseno snalazi,ustanovljavajuci dijagnozu Ferrariju medju dvotockasima.
Mislim da ce IMPERATORE reci :"VENI,VIDI, dozvoli, VICI"!!!!! &+I}\ *T_*@SR *T_*@SR (*#^R^
Comment
-
Drugari dal i moja malenkost moze da se ogrebe za taj neki link, i mi bi da gledamo al nemamo gde ! Al imamo net, pa da iskoristimo taj prozor... inace imam neki utisak da kad bi Stoneru dali i onaj nesretni Suzuki on bi i na njemu leteo. Volim da gledam doktora...san mi je da ga odgledam i uzivo dok jos vozi, al ovaj kengur je mnogo zae......an igrac. Pozdrav!!
Comment
Comment