Originally posted by cmmon
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori pod lupom
Collapse
X
-
-
Originally posted by Marija81 View PostJa se molim da Višković nikada više, ali nikada ne komentariše mečeve Federera. Toliko pristrasnosti niko nikada nije pokazao!
Comment
-
Докле мислите да толеришете Лончаревићево иритантно замуцкивање ("да..да", "да..да..да", "не..не..", "на..на.."...), уз непрекидно арлаукање и запевавање, ма, све у свему - промашен коментатор; узалуд га форсирате и узалуд се он труди - нема многе неопходне услове да би могао да се бави тим (коментаторским) послом! Правац код логопеда!!Last edited by Dragooon; 18-12-18, 20:54."Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
Jbt, gledam ove podcastove, ovaj Novaković mora da bude u pravu i mora njegova poslednja da bude, pa to ti je. On se pita nešto kako će Hasenhutl od ''ovog'' (Vestergard) da napravi igrača. Još to ''ovog'' zvuči kao da je Vestergard sišao sa planine, pa vidi ga ovaj kakav je. Još da optužuje za gol koji je Sautempton primio, kad ga je ono pogodila lopta i promenila pravac. Lik živi u Fudbal Menadžeru, i misli da je ovo igrica, i da je on tu pametniji i bolji od Klopa, Gvardiole, i Murinja zajedno. Mene bi sramota bilo da pričam gluposti kakve on priča, može on da se razume u fudbal bolje od cele Srbije, ali gluposti koje on izgovara su neverovatne. Pobedu nad Arsenalom je maksimalno umanjio, niko iz Sautemptona nije zaslužan za ovu pobedu, kakav Hasenhutl, kakav presing, kakvi đavoli, to nije postojalo, postojale su samo greške igrača Arsenala. Za njega Liverpul ništa specijalno ne igra, dalje ne treba ništa da se pominje.Last edited by DžonDon; 17-12-18, 11:32.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
МУШКА НАРИКАЧА (Иван Лончаревић...?) ~ Овај "коментатор" што управо сада "коментарише" утакмицу на СК1 (Челзи), није спортски коментатор већ МУШКА НАРИКАЧА ~ Сигуран начин да упропастите пренос фудбалске утакмице јесте да дате њему да буде "коментатор" - иритантан, одбојан, неприкладан... То траје од његовог појављивања! Џаба му је информисаност и још понешто што му се не може оспорити, али боја гласа, интонација, "нарикање"... е, то је неподношљиво. Једино: МУТЕ! Нажалост!!! Па, учините већ нешто - укажите му!
"Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
Pozdrav svim gledaocima SportKluba.
Ovim putem bih želeo da skrenem pažnju menadžmentu SportKluba da pothitno usmere Srkija i Dareta na nba i da do kraja po-a oni komentarišu, jer verujte, da se gledanost nba-a smanjila otkad češće rade prenose Mihajlo i njegov kolega sa kojim stalno radi (ne znam mu ime), prosto nekad kad vidim da njih dvojica komentarišu, ugasim TV i nadjem stream na internetu i gledam, jer njih dvojica jako malo znanja imaju o košarci, i pritom su dosta neinformisani. Verujte mi da dosta nas koji pratimo NBA imamo takav stav o svemu tome. To vam je sugestija u ime svih nas, ne sumnjam da ćete je pažljivo razmotriti, jer ovo morate brzo promeniti ukoliko želite da ostanete najgledanija sportska televizija u zemlji.
Srdačan pozdrav
Comment
-
Originally posted by Merseyside View PostDa li neko zna ime komentatora koji trenutno radi prenos Viljareal - Ueska, na SK 5? Uglavnom radi Spanjolce, a primetio sam ga tek ove sezone.
Meni je odlican.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Zato sam i stavila navodnike [emoji4]
Ne prenosi derbije, u svakom slucaju ilk bar retko.
Nema na cemu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment