Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Visca je presao za 500000 eura u Istambulspor i igrat ce zajedno sa jos jednim nasim reprezentativcem Kenanom Hasagicem

Zeljo bi danas mogao imati problema jer ce Rudar doci iskljucivo da se brani,ali se nadam nekom ranom golu i onda cemo lako.Jasno je da se mora napasti odmah i to sa dva napadaca Selimovicem i Adilovicem.Borac nece imati vjerovatno nekih problema jer se zna koja je politika Leotara u gostima,a to je da iskombinuju sastav jer se rijetko kad necem nadaju.Zvijezda je prosle godine na domacem terenu dala Sirokom 6 komada,tako da gostima ni danas sigurno nece biti lako.Olimpik je favorit protiv Travnika i danas bi trebao zaigrati najvece pojacanje Admir Vladavic,a vratio se i Subasic iz Ukrajinskog Volyna.Problem Olimpika je sto oni nemaju(barem jos nekoliko kola) stvarni domaci teren nego igraju u "gostima" tj. danas ce igrati u Lukavici.Sloboda je u poznatim problemima i njihov kadar cine juniori,ali su dobru partiju pruzili protiv Sarajeva,a Kozara je ekipa protiv koje se mora dobiti.Sto se tice Celika i Zrinjskog taj mec ce biti u direktnom prijenosu i ja vise sanse nekako u ovom trenutku dajem gostima,mislim da mogu do boda ili cijelog plijena,ali Celik je ipak vrlo neugodan domacin pa cemo morati vidjeti sta ce se desiti.Velez ce mislim do trijumfa protiv Slavije,bolja su ekipa.
    Last edited by AK47; 13-08-11, 12:42.
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Borac bi trebao lagano uzeti 3 boda.

Comment

• Dobra utakmica na Grbavici,Zeljo je igrao u malo drugacijem sastavu nego inace,ali je ishod najvazniji 3:0 za nas(strijelci Adilovic,Savic i Zeba).Meni je najjaci detalj na utakmici bio kada je Stanceski gadjao go s centra i pogodio precku.Sve u svemu mi bolji i zasluzeno...

Borac je takodje dobio lagano,kao sto sam i rekao...Sloboda se mucila protiv Kozare,ali je za pobjedu pogodio majstor Alen Mesanovic,Sloboda je u velikim problemima,rekao sam danas da bi Zrinjski mogao dobiti Celik u gostima i ekipa Slavena Muse je bila daleko bolja i razbila Celik sa 1:3.Velez je deklasirao Slaviju 3:0,ne samo rezultatom nego su i konstatno bili u prilikama,a Slavija nista...Siroki je barem meni iznenadjujuce lako dosao do pobijede u Gradaccu 2:0...Olimpik ima problem domaceg terena koji ustvari nije domaci(Lukavica) i to je Travnik danas znalacki iskoristio i dosao do sva tri boda pobjedom od 2:1,strijelac je bio posudjeni igrac Zeljeznicara Haris Beslija,oba gola...
        Last edited by AK47; 14-08-11, 11:55.

#the return

Comment

• Borac juce lagano sa Leotarom i ovo je vazno da nakon 2 kola imamo laganih 6 bodova i to je glavni preduslov za titulu jos ako GOSK danas uzme bodove Sarajevu ...
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sarajevo je u Citluku nadigralo Gosk i dobili su sa laganih 1:3,strijelci Kojasevic,Suljic i Haskic i Dudic za domace...ovim rezultatom Sarajevo je zajedno sa Velezom,Sirokim i Borcem preuzelo vrh tabele...

TABELA

1. Sarajevo 2 2 0 0 6:2 6
            2. Velež 2 2 0 0 5:1 6
            3. Borac 2 2 0 0 4:1 6
            4. Široki Brijeg 2 2 0 0 4:1 6
            5. Zrinjski 2 1 1 0 5:3 4
            6. Travnik 2 1 1 0 4:3 4
            7. Željezničar 2 1 0 1 4:2 3
            8. Sloboda 2 1 0 1 2:2 3
            9. Slavija 2 1 0 1 1:3 3
            10. Olimpic 2 0 1 1 2:3 1
            11. Leotar 2 0 1 1 1:3 1
            12. Zvijezda 2 0 1 1 0:2 1
            13. Rudar 2 0 1 1 1:4 1
            14. Kozara 2 0 0 2 0:2 0
            15. Čelik 2 0 0 2 2:5 0
            16. GOŠK 2 0 0 2 1:5 0
            Last edited by AK47; 15-08-11, 11:12.

#the return

Comment

• 1-4 i Obuca.
              Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Izvinjavam se nisam vidio...mora da je go pao nekad pred kraj,a nisam obracao paznju na tabelu i gol razliku

#the return

Comment

• Au sta je se izdešavalo u Premijer ligi dok me nije bilo. Fine pare dobi Željo za onog malog ''seljaka'', za nasu ligu. Evo i za drugo kolo da postavim rezultate i tabelu kao sto sami za prvo samo sa zakašnjenjem, jer sam bio odsutan

Posto sam bio na tekmi GOŠK - Sarajevo red bi bio da i napisem koju. Utakmicu u kojoj je Sarajevo pored znanja koje ima imalo je i srece. Gotovo sve sanse su iskorištene, a kod 0:1, imali smo srece kada je ja mislim Dudić izasao pred Hamzićem i pogodio stativu i to je dosta utaicalo na daljni tok utakmice. Ova utakmica je pokazala da GOŠK nije trenutno dorastao za najveći rang i da je podhitno potrebno skratit ligu jer mislim da ce i ove godine ispasti iz lige ekipe koje su tek ušle Kozara i GOŠK, ai uslovi za navijače na stadionu na kojem se igrala utakmica su katastrofalni, platis 10 KM da stojiš na travi, a utakmicu pratis tako sto se svako malo pomjeras da vidis....

Comment

• PANTIĆ NOVI GOLMAN SARAJEVA

Samo dan nakon što je Dino Hamzić napustio redove Sarajeva, na Koševo je došao 31-godišnji srbijanski golman, Đorđe Pantić.

Dino Hamzić, dojučeranji prvi golman Sarajeva, odlučio se otići na probu u jedan azerbejdžanski klub, nakon čega mu je trener bordo tima, Jirži Plišek poručio da se ne vraća.

Timu sa Koševa nije trebalo puno da nađe zamjenu. Samo dan nakon toga Đorđe Pantić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Sarajevom uz mogućnost produživanja istog na još godinu, piše Sarajevo-x.com.

Pantić je u karijeri nastupao za Radnički, Partizan, Teleoptik, Obilić, Koblenz, Enkopings, Debrecen i Pyunik. Dres crno-bijelih iz Beograda nosio je u periodu od 1999. do 2006. godine, a branio je protiv Reala u Madridu 2006. godine u okviru Lige prvaka.
                    Last edited by danijelkr; 17-08-11, 18:07.

Comment

• Doveli ste strasnog golmana , pogledaj samo mec Partizana i Reala sta je samo momak skidao Ronaldu i Beckhamu , ma tada je branio mozda u top 10 u Evropi bar taj mec , kasnije kada je otisao iz Partizana nije se proslavio vise
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ja ga znam iz one pjesme ruzo crno bela i tu se vidi nekoliko fini odbrana

Comment

• U 3.kolu ovog vikenda BiH lige igraju :

Subota :

17:00 - Leotar - Sloboda
                          17:00 - Kozara - GOSK
                          17:00 - Rudar - Zvijezda
                          17:00 - Slavija - Celik
                          17:00 - Travnik - Zeljeznicar
                          20:00 - Siroki - Borac
                          21:00 - Sarajevo - Velez

Nedelja :

18:30 - Zrinjski - Olimpik

U ovom kolu od favorita ocekujemo pobede , pre svega mislim na Sarajevo i Zeljeznicar , Travnik igra solidno ali Zeljo ako zeli da ostane u trci tj da ne zaostaje vec na pocetku mora uzeti bodove u Travniku. Mislim da bi Borac mogao iznenaditi Siroki , prosle sezone na Pecari je Borac slavio 1:2 , a gol je dao Grahovac za pobedu nekoliko minuta posle ulaska tako da dajem malcice vece sanse Borcu. Rudar ako bude igrao svoju igru moze do 3 boda protiv Zvijezde , a mislim i da ce Kozara lagano sa Goskom , Kozara je bila bolja od Slobode u Tuzli ali im je nedostajalo sportske srece da uzmu bod ali mislim da ce to ispraviti protiv Goska. Slavija i Celik i Leotar i Sloboda ce verovatno igrati guste meceve i X je nekako realno resenje iako Leotar moze dobiti podmladjenu Slobodu. U Nedelju igraju Zrinjski i Olimpik , vrlo neizvestan mec ali dajem prednost Zrinjskom zbog domaceg terena i mogli bi oni to dobiti

Comment

• "Asmir će biti na spisku i moram reći da njegov poziv nema veze sa pritiscima pojedinih časopisa. Jedini razlog što zovem Begovića jeste taj što se radi o izuzetnom golmanu", kaže Pape za SportSport.ba.

"Asmir Begović je član naše reprezentacije i ja sam ga stavio na spisak. Nadam se da će doći, a kada se vidimo razgovaraćemo o svemu".

Eto izgleda da nam se i Begovic vraca u reprezentaciju,uz njegov povratak i Papca,najslabiji dio nam tima odbrana postaje respektabilna.
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Jest Begović bolji golman trenutno od Hasagića, ali mišljenja sam da nece prije njega braniti. Keno je institucija velika i najbolji nas golman poslije rata, a Begović bi ga trebao naslijediti.

Comment

• Svaka cast Papetu na ovome,osim sto je najbolji igrac na ovim prostorima svih vremena,on je ljudska velicina...iako ga ne smatram nekim strucnjakom,spreman je da svoj ponos i ostale stvari stavi u drugi plan radi uspjeha repke,svaka cast legendo

#the return

Comment

Working...
                                X