Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
-
Ja sam priželjkivao Spartu jer ako igramo treće daj mi negdje gdje mogu otici. Mislim ako Bog da u četvrtak prođemo Orebro, da se možemo nositi sa Česima, još nam je trener Čeh. Zna ih dobro. Željo se pretplatio na Izraelce, nisu imali srece.
Comment
-
Da je Borac prosao Maccabi tj odigrao povoljno tamo i prosao u Banja Luci igrao bi 3.kolo sa Mariborom i mozad usao u EvropuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Sad koliko je ovo tačna informacija vidjet ce se, mada ovi sto su napisali znaju toliku glupost napisati da se . Samo bi ovo veliki gubitak bio za Željezničar, ali pare koje se nude nisu loše.
Zajko Zeba, pružio je sjajnu partiju u prvoj utakmici 2. pretkola Lige Evrope protiv moladavskog Sheriffa iz Tiraspola. Samo zahvaljujući sjajnom Bugarinu Stojanovu na golu Moldavaca Zebino ime nije na kraju utakmice stajalo u rubrici namijenjenoj strijelcima. Željo je pobjedio i u uzvrat u Moldaviju putuje sa prilično dobrih 1:0.
Upravo ta utakmica koja je na programu u četvrtak, mogla bi Zebi biti posljednja u dresu kluba u kojem je ponikao.
Naime, iz izvora bliskih klubu sa Grbavice i veznjaku Plavih, dobili smo informaciju da bi Zeba prije početka premijerligaške sezone mogao napustiti Grbavicu i obući dres austrijskog Sturma, aktuelnog prvaka te zemlje.
Nezvanično, na ime obeštećenja Plavi bi trebali inkasirati 700.000 eura.
Comment
-
Velibor Đurić, novo je pojačanje Olimpica. Ovaj 29-godišnjak koji je 2008. godine kao igrač Zrinjskog proglašen za najboljeg fudbalera Premijer lige BiH, potpisao je dvogodišnji ugovor sa sarajevskim premijerligašem.
Đurić među Vukove stiže, nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa poljskim Widzewom.
Comment
-
Jos su u Europi ostali Sarajevo I Željezničar i oni večeras igraju 2. pretkolo Lige Europe.
Sarajevo dočekuje švedski Orebro u prvoj tekmi je bilo 0:0 i za očekivat je večeras pobjedu i onda
Željezničar igra protiv Šerifa u gostima uzvrat a u prvoj je bilo 1:0 zaAttached FilesLast edited by danijelkr; 21-07-11, 10:32.
Comment
-
Bravo za Sarajevo i za Zelju
Lijepo je imati dva sarajevska kluba u 3 pretkolu
Nadam se da Plisek moze iznenaditi Spartu mada ce biti mnogo tesko.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Evo tek sad sam došao sa tekme. Stvarno lijepa stvar da su dva kluba iz Sarajeva u trećem pretkolu. Sarajevo vrlo dobro odigralo mec ni jednom trenutku nije dolazo u pitanje prolaz i poslije promasaja penala Obuće u 45 min. Odmah na početku Haskić zabija i na tribinama nastaje ludilo i za 2:0 ponovo Haskić, nakon sjajne asis. Torlaka. Sad put Praga.
Comment
-
Jos malo pa pocinje nova sezona BiH Premier Lige ... Liga pocinje za tacno 2 sedmice i ima dosta kandidata za titulu , nadam se da ce Borac ponovo uzeti tituluSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ovo bi mogla biti najzanimljivija sezona od kad se igra zajednička liga. Željezničar se odlično pojačao i sacuvao kvalitetne igrace a odstranio sljam. Sarajevo pokušava malo da pospremi u klubu, ali ponovo ce imati ekipu za borbu za prvo mjesto. Borac ako dovede mladog Džafića i brzog Bućana bit će bas jaki. Olimpic je nekako četvrta ekipa, a po mom mišljenu najbolje su trgovali.
Comment
-
Selektor U-21 reprezentacije Vlado Jagodić za prijateljsku utakmicu sa Crnom Gorom pozvao je sljedeće igrače
Code:Na spisku se nalaze: Stefan Tomovic, FK Slavija, I. Sarajevo Semir Bukvic, FK Željeznicar, Sarajevo Mato Mašic, HNK Cibalija, Vinkovci - Hrvatska Toni Markic, HŠK Zrinjski, Mostar Amer Dupovac, FK Sarajevo Enes Sipovic, FC Petrolul Ploesti - Rumunija Benjamin Colic, FK Željeznicar, Sarajevo Josip Kvesic, FK Željeznicar, Sarajevo Sead Husic, NK Zvijezda, Grdacac Denis Comor, FK Sarajevo Ermin Bicakcic, VfB Stutgart Adnan Zahirovic, Spartak Nal'chik - Rusija Srdan Grahovac, FK Borac, Banja Luka Kenan Handžic, FK Sarajevo Aldin Šišic, NK Celik, Zenica Edin Višca, FK Željeznicar, Sarajevo Miroslav Stevanovic, FK Vojvodina, Novi Sad - Srbija Dženan Durak, FK Olimpik, Sarajevo Goran Zakaric, NK Široki Brijeg Nemanja Bilbija, FK Vojvodina, Novi Sad - Srbija Mile Pehar, HŠK Zrinjski, Mostar Amer Bekic, HŠK Zrinjski, Mostar Muhamed Mujic, FK Buducnost, Banovici
Last edited by danijelkr; 16-04-12, 18:50.
Comment
Comment