Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Moje misljenje:iz velike cetvorke ispada ili stoner ili lorenco,simonceli i hejden ce biti tu,a za spiza neverujem,super je vozac,ali ne verujem.Titula verovtno rosiju,ali ce tu biti i ostali.
    FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2952.msg187186#msg187186 date=1288558277]
      Moje misljenje:iz velike cetvorke ispada ili stoner ili lorenco,simonceli i hejden ce biti tu,a za spiza neverujem,super je vozac,ali ne verujem.Titula verovtno rosiju,ali ce tu biti i ostali.
      [/quote]
      Razumem ja da ti volis Pedrosu ali budi malo objektivan.Na osnovu svega do sada prikazanog u najjacoj klasi je cinjenica da su Rossi i Lorenzo dosta ispred svih.Pedrosa je mnogo nestabilan,slab u duelima,gresi i odlazi presiroko cim ima neko iza njega,uostalom to smo danas i videli.Kao takav nema nikakve sanse i mora mnogo da napreduje da bi imao neke sanse za titulu.Stoner takodje nestabilan,ali jak u duelima,mnogo veci borac i trkac,Spies je kratko tu i mora jos mnogo da uci ali ima i stabilnost i cuku i jak je u duelima.Lorenzo kao ovakav nema sanse da ispadne iz cetvorke.Kad Rossija ove godine nije bilo trebao je da se nadje neko da Lorenzu parira i nije bilo nikoga.Sve je redom pokidao,a i Rossija moze da pobedi,naravno i Rossi njega.Simoncelli bi pokidao i Pedrosu i Dovija da voze istu masinu i bice jos bolji naredne sezone.Ceka ga mesto u fabrickom timu.
      sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg187185#msg187185 date=1288558176]
        [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187184#msg187184 date=1288557886]
        ma marquez,decku svaka cast &8@^J za njega navijam u 125cc zasluzio je zaista,mnooooogo dobar vozac,samo 17 godina,dogurace daleko ne bi me cudilo da bude naslednik velikog valentina! on mi je inace omiljeni vozac van motogp kategorije mislim i iz moto2 i 125cc,bio je tu i tomizawa njih 2 sam najvise volela ali tomizave vise nema +-*^%*.... i espargaro mi je super ali marquez je najbolji!
        [/quote]
        Nemojte se ljudi previse primati na Marqueza niti bilo kog mladjeg vozaca.Uporedite samo Pedrosu u nizim kategorijama i sada.Tamo je bio zver,preagresivan,govorili su da ce i Rossija da kida u duelu,a pogledajte sad,samo Kallio slabiji u duelu od njega.A sto se tice onog glasanja ko ce pobediti u trci ja bi to ukinuo jer je glupo,niko sem mene i Vesne ne glasa realno vec za koga navija.Ja sam u Australiji i Japanu dao glas Stoneru jer sam mislio da ce pobediti,iako navijam za Lorenza.Mnogo je glupo jer se unapred sve zna kako ce biti.Ubedljivo najvise glasova za Rossija,2 za Pedrosu,3-5 za Stonera i nekoliko za Lorenza,zavisi od staze.Bolje staviti neke druge ankete.
        [/quote]
        Slazem se sa tobom, svi pobednici klase od 125cc su sledeci Rosi, tako vec 11 godina %QWT&W Ti bas ne volis pedrosu h5g6k8
        http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

[quote author=bronza link=topic=2952.msg187189#msg187189 date=1288558962]
          Slazem se sa tobom, svi pobednici klase od 125cc su sledeci Rosi, tako vec 11 godina %QWT&W Ti bas ne volis pedrosu h5g6k8
          [/quote]
          Pa ne treba odma pricati da ce biti sampion.Jeste Marquez za sada sjajan ali ko zna sta ga sve ceka.Sad ce verovatno u Moto2.Novi izazov.Videcemo ga tu kako ce se snaci.Za sad je izuzetno stabilan ali to se sve menja iz sezone u sezonu i u najjacoj klasi se vidi pravo lice vozaca tek posle 2-3 godine najcesce.
          Da ne volim ga jer ne sme u duel da udje i boji se i svoje senke.Kad nema nikog oko njega savrseno izvozi krivine,a kad je neko iza njega ide 5 metara sire i prosto prepusta pozicije bez ikakve borbe.Najlakse je voziti svoju trku bez ikoga oko sebe.To nisu pravi vozaci i takvi ne zasluzuju titule i mesta u fabrickim timovima.Dobro,Pedrosa zasluzuje fabricki tim...Rizla Suzuki.
          sigpic

Comment

Koju ce boju horhe lorenco najvise gledati u 2011 godini....CRVENO ZELENU....Koju ce rec najvise gledati lorenco u 2011....THE DOCTOR na bulji od rosija &*%R*.....bice pozdravi je pozdravi $JS}| $JS}| $JS}| $JS}|...Realno i doviciozo ce da pokida lorenca i to sa NE fabrickim timom.....ROSSI 4ever

Comment

[quote author=andrijast link=topic=2952.msg187192#msg187192 date=1288559323]
              Koju ce boju horhe lorenco najvise gledati u 2011 godini....CRVENO ZELENU....Koju ce rec najvise gledati lorenco u 2011....THE DOCTOR na bulji od rosija &*%R*.....bice pozdravi je pozdravi $JS}| $JS}| $JS}| $JS}|...Realno i doviciozo ce da pokida lorenca i to sa NE fabrickim timom.....ROSSI 4ever
              [/quote]
              Dovi ce voziti u fabrickom timu i dalje.Repsol Honda ce imati 3 vozaca,s tim da cini mi se Stoner ce imati posebnog sponzora.
              sigpic

Comment

u bas si me obradovao za dovija...on je moj ljubimac pored rosija...navijao sam za njega i gledao da isto kad i rossija od 125 ca....DOvi je buducnost...italijanska skola...najbolja skola....Realno ako on nije za fabricki tim onda sta da vise da pricamo...Nemojte se ljutiti pedrose i lorecovi.....ali THE DOCTOR moze samo da (*#^R^ SVIMA....

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg187191#msg187191 date=1288559265]
                  [quote author=bronza link=topic=2952.msg187189#msg187189 date=1288558962]
                  [/quote]
                  Pa ne treba odma pricati da ce biti sampion.Jeste Marquez za sada sjajan ali ko zna sta ga sve ceka.Sad ce verovatno u Moto2.Novi izazov.Videcemo ga tu kako ce se snaci.Za sad je izuzetno stabilan ali to se sve menja iz sezone u sezonu i u najjacoj klasi se vidi pravo lice vozaca tek posle 2-3 godine najcesce.
                  Da ne volim ga jer ne sme u duel da udje i boji se i svoje senke.Kad nema nikog oko njega savrseno izvozi krivine,a kad je neko iza njega ide 5 metara sire i prosto prepusta pozicije bez ikakve borbe.Najlakse je voziti svoju trku bez ikoga oko sebe.To nisu pravi vozaci i takvi ne zasluzuju titule i mesta u fabrickim timovima.Dobro,Pedrosa zasluzuje fabricki tim...Rizla Suzuki.
                  [/quote]
                  Jeste, ja ga ne volim zbog toga sto se predaje prerano, to nije nikakva tajna, ali ne slazem se u jednoj stvari, nije lako voziti sam ispred svih, teze je nadmasiti sebe nego druge, kad imas nekog ko te juri ili koga juris imas marker, a kad si sam uvek si pod presijom da moras brze i bolje. Cak i kad ne moras. Zato vozaci koji se "odlepe" naprave cesto ogromnu razliku, bas iz tog straha.
                  http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

Ok,mozda sam malo preterao kada sam rekao da ce Lorenco da ispadne,ali ipak po meni se rodio dani od pre 3 god.Kada je pobedio u indianapolisu i mizanu probio je barijeru od 2 pobede u sezoni i dobio samopouzdanje.Zeznuo se u Motegi i p*jebo stva,ali bice on jaci u duelima definitivno.Slazem se s stim da je simonceliju mesto u fabricku hondu,ali dani je ipak jedan od vanzemaljacea,bolje umesto dovuja.

Comment

dovi je super,bas mi je drago zbog njega!!! &^@4(
                      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=andrijast link=topic=2952.msg187194#msg187194 date=1288559806]
                        u bas si me obradovao za dovija...on je moj ljubimac pored rosija...navijao sam za njega i gledao da isto kad i rossija od 125 ca....DOvi je buducnost...italijanska skola...najbolja skola....Realno ako on nije za fabricki tim onda sta da vise da pricamo...Nemojte se ljutiti pedrose i lorecovi.....ali THE DOCTOR moze samo da (*#^R^ SVIMA....
                        [/quote]
                        Slazem se da je on najveci ikad ali konacno ima stabilnog rivala koji moze da se bori s njim ravnopravno.Najvise problema do sada zadaje Rossiju od svih a i bice jos mnogo njihovih borbi.Mnogo se radujem 2011 jer sam 2010 ocekivao njih dvojicu svaku trku u borbi ali okolnosti su bile takve da se to nazalost nije desilo i Lorenzo je pokidao ostatak karavana.Dovi jeste dobar ali jos mu fale neke stvari.Bolji je od Pedrose,ali sto se te italijanske skole tice mislim da se Italija moze vise pouzdati u Simoncellija.
                        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg187199#msg187199 date=1288560054]
                          [quote author=andrijast link=topic=2952.msg187194#msg187194 date=1288559806]
                          [/quote]
                          Slazem se da je on najveci ikad ali konacno ima stabilnog rivala koji moze da se bori s njim ravnopravno.Najvise problema do sada zadaje Rossiju od svih a i bice jos mnogo njihovih borbi.Mnogo se radujem 2011 jer sam 2010 ocekivao njih dvojicu svaku trku u borbi ali okolnosti su bile takve da se to nazalost nije desilo i Lorenzo je pokidao ostatak karavana.Dovi jeste dobar ali jos mu fale neke stvari.Bolji je od Pedrose,ali sto se te italijanske skole tice mislim da se Italija moze vise pouzdati u Simoncellija.
                          [/quote]Zapamticu ovo za sledecu sezonu,pa cemo da vidimo...

Comment

[quote author=bronza link=topic=2952.msg187195#msg187195 date=1288559838]
                            Jeste, ja ga ne volim zbog toga sto se predaje prerano, to nije nikakva tajna, ali ne slazem se u jednoj stvari, nije lako voziti sam ispred svih, teze je nadmasiti sebe nego druge, kad imas nekog ko te juri ili koga juris imas marker, a kad si sam uvek si pod presijom da moras brze i bolje. Cak i kad ne moras. Zato vozaci koji se &quot;odlepe&quot; naprave cesto ogromnu razliku, bas iz tog straha.
                            [/quote]
                            Nije lako,ali je mnogo lakse nego kad imas pored sebe direktnog konkurenta za poziciju.Kad si prvi i vodis imas mnogo vise samopouzdanja i uz to imas i ritam i onda kidas,a kad se neko priblizi i obidje te e tu se vidi pravi vozac.Da je Dani danas bio u Lorenzovoj ulozi popustio bi i Rossi bi pobedio lagano,ali Lorenzo je iako se Rossi na skoro 2 sec odmakao vratio obisao ga na sjajan nacin i pobedio,nazalost nestao u daljini ali pobedio.Pravi je vozac i uradio je u najjacoj klasi mnogo vise od Danija iako vozi 2 sezone manje.
                            sigpic

Comment

ej drugari ima li ko informaciju sta je sa kavasakijevim fabrickim timom u moto gp sampionatu.....Nedostaju mi dve zelene ninje u pozadini......A VAMA?

Comment

[quote author=andrijast link=topic=2952.msg187203#msg187203 date=1288560345]
                                ej drugari ima li ko informaciju sta je sa kavasakijevim fabrickim timom u moto gp sampionatu.....Nedostaju mi dve zelene ninje u pozadini......A VAMA?
                                [/quote]
                                Pa Kawasaki se povukao,prica se da ce mozda da se vrate 2012 ali to nije nista sigurno.Meni takodje nedostaje Kawasaki,a i veci broj vozaca.Kad bi sad recimo za 2011 bio Kawasakijev tim i da voze recimo Rea i Iannone,pun pogodak.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X