Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

[quote author=MOTOM888 link=topic=2952.msg187019#msg187019 date=1288544954]
    Nemam, nađi live stream na netu. Inače sam na SBB ali to u ovom slučaju nije bitno.
    [/quote]
    Ma bice svakako na SK snimak.Nego sta sad bi sa 125 cc?Bio sam na nekom jos ranije organizovanom fudbalu pa nisam gledao.Na oficijalnom sajtu pise da je Espargaro 4. a ovde Vesna kaze da je 10.Sta se tu sve desavalo?
    sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg187021#msg187021 date=1288545078]
      Ma bice svakako na SK snimak.Nego sta sad bi sa 125 cc?Bio sam na nekom jos ranije organizovanom fudbalu pa nisam gledao.Na oficijalnom sajtu pise da je Espargaro 4. a ovde Vesna kaze da je 10.Sta se tu sve desavalo?
      [/quote]

Na SK snimak:
      Motogp - 00.00h
      125cc - 01.30h
      Moto2 - nazalost snimka nema
      A na oficjalnom sajtu imas Race2 za 125cc, to su ti pravi rezultati, ne znam sta im je ono prvo Race..
      Mistakes make us who we are.

Comment

125cc, prava drama.Obavezno pogledaj. Svasta se izdesavalo, trka za infarkt.
        Espargaro je vozio sa gumama za kisu, a kise nije bilo.
        Ja mislim da je zavrsio trku 10, mozda i nisam dobro videla.
        Ono sto je sigurno, vise nema ni teoretskih sansi za titulu.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2952.msg187026#msg187026 date=1288545343]
          Na SK snimak:
          Motogp - 00.00h
          125cc - 01.30h
          Moto2 - nazalost snimka nema
          A na oficjalnom sajtu imas Race2 za 125cc, to su ti pravi rezultati, ne znam sta im je ono prvo Race..
          [/quote]
          Nisam obratio paznju da ima jos dole.Kako mi je zao Pola.Koliko sam procitao da je stavio gume za kisu a bilo suvo,ili sam pogresno procitao?
          sigpic

Comment

Ono prvo---race, je za prvi deo trke, pre nego ste je ponovljen start.
            Tada je Espargaro bio 4.
            Posle ponovljenog starta, trku je zavrsio kao 10. i to je konacan poredak.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2952.msg187030#msg187030 date=1288545528]
              Ono prvo---race, je za prvi deo trke, pre nego ste je ponovljen start.
              Tada je Espargaro bio 4.
              Posle ponovljenog starta, trku je zavrsio kao 10. i to je konacan poredak.
              [/quote]
              A jel se kockao s gumama?
              sigpic

Comment

Dobro si procitao, trka je prekinuta i proglasena za trku po kisi. A kise nije bilo.
                On je rizikovao, i izgubio. Na Zalost.

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg187000#msg187000 date=1288544072]
                  [quote author=L. Lawliet link=topic=2952.msg186924#msg186924 date=1288537389]
                  I dalje stojim iza toga ne zaboravi koji motor vozi Simonceli i pogledaj koliko je tih motora bilo u samom vrhu. Jos jedna stvar pogledaj tabelu i rezultate iza Haydena. Hayden ima titulu. Treba jos mnogo godina da izguli Simonceli da bi postao vozac kalibra Hayden.
                  [/quote]
                  Simoncelli vozi dosta slabiji motor i od Dovija i od Haydena i 4. je danas samo zato sto je Repsol jaci na pravcu.Hayden jeste dobar ali ipak samo 3 pobede.Titula je zasluzena potpuno ali nema ga vise u tom samom vrhu i vise se ne bori za pobede.Ova sezona konacno nesto bolja za njega nego prethodne 3.Danas kad je krenuo da vodi ponadao sam se da ce se boriti do kraja.Po mom misljenju ce Simoncelli biti bolji od Haydena,treba mu jos iskustva a kad dodje na jacu masinu pobedjivace.Kad bi Honda bila malo pametnija i dovela njega mesto Pedrose vec bi dogodine mogao i da pobedi a ovako ce morati jos malo da ceka.On je danas dobio Dovija u duel igri ali je ovaj eto na kraju zavrsio ispred zbog jace masine.A i Dovi i Pedrosa su male mace za Simoncellija u duelima.Covek moze da ih uci kako se bori i vozi.Eto vam tog vaseg potencijalnog sampiona Pedrose.Cim je neko iza njega odlazi presiroko i gubi pozicije.Nema nista od takvih.
                  [/quote]

Slazem se u konstataciji za Pedrosu, doduse samo u izvesnoj meri, Dani je odlican vozac sa par psiholoskih blokada koje je polako poceo da prevazilazi, iako deluje da je predugo u MotoGP-u jako je mlad i karijera u ovoj kategoriji mu tek predstoji. Ne slazem se sa konstatacijom da je Dovi pobedio zbog brzine motora, da je razlika u brzini slucaj Dovi bi odavno obisao Simoncelia na pravcu (pogotovu kad ima ceo pravac, a ne samo pola kao u finisu). Doviciozo je napravio odlicnu procenu situacije i cim je uvideo da Simonceli zauzima defanzivnu liniju u krivini presao je na liniju koja mu je omogucila da ranije ispravi motor i samim tim ranije doda gas na pravcu. To nije stvar motora vec njegova genijalnost. Nemoj pogresno da me shvatis, ja postujem Simoncelija jer sam veliki navijac Djilere, ali ovde je njegova greska bila presudna.
                  http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2952.msg187032#msg187032 date=1288545631]
                    Dobro si procitao, trka je prekinuta i proglasena za trku po kisi. A kise nije bilo.
                    On je rizikovao, i izgubio. Na Zalost.
                    [/quote]
                    Neka,ide verovatno dogodine u Moto2 pa ce za koju godinu tamo uzeti titulu.Tu je cista duel igra a tu je dosta jak i mislim da je to pun pogodak za njega.
                    sigpic

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=2952.msg187019#msg187019 date=1288544954]
                      Nemam, nađi live stream na netu. Inače sam na SBB ali to u ovom slučaju nije bitno.
                      [/quote]
                      Ma bice svakako na SK snimak
                      [/quote]

Ako neko hoće link za Eurosport UK neka se javi pp.

Comment

Ma bice svakako na SK snimak
                        [/quote]

Ja u svakom slučaju pogledam i Eurosport UK zbog obilja korisnih informacija koje trio fantastikus - komentatori Toby Moody, Julian Ryder i Neil Spalding (tehnički guru) izbacuju.

Comment

[quote author=bronza link=topic=2952.msg187034#msg187034 date=1288545728]

Slazem se u konstataciji za Pedrosu, doduse samo u izvesnoj meri, Dani je odlican vozac sa par psiholoskih blokada koje je polako poceo da prevazilazi, iako deluje da je predugo u MotoGP-u jako je mlad i karijera u ovoj kategoriji mu tek predstoji. Ne slazem se sa konstatacijom da je Dovi pobedio zbog brzine motora, da je razlika u brzini slucaj Dovi bi odavno obisao Simoncelia na pravcu (pogotovu kad ima ceo pravac, a ne samo pola kao u finisu). Doviciozo je napravio odlicnu procenu situacije i cim je uvideo da Simonceli zauzima defanzivnu liniju u krivini presao je na liniju koja mu je omogucila da ranije ispravi motor i samim tim ranije doda gas na pravcu. To nije stvar motora vec njegova genijalnost. Nemoj pogresno da me shvatis, ja postujem Simoncelija jer sam veliki navijac Djilere, ali ovde je njegova greska bila presudna.
                          [/quote]
                          Da voze on Dani i Dovi istu masinu odrao bi ih.Mozda i jeste isao malo defanzivnije ali ipak je Repsol najjaci na pravcu.
                          Sto se Pedrose tice ima 25 godina.I nije vise toliko mlad.Trebalo bi da je vec sazreo.ne ocekujem nista specijalno od njega,cak mislim da mu je 2011 poslednja sezona u Repsolu.Mislim da ni oni vise nemaju strpljenja za njega.Takodje ne znam kako je on to poceo da prevazilazi.Pobedio je par puta kao i obicno s tim da je ove godine imao najvise pobeda,a to je sto zbog Rosijeve povrede a i zbog stanja u agregatima.Da je Rossi bio tu bila bi jedna manje sigurno,a i za Lorenza,mada mislim da bi Lorenzo osvojio titulu samo ne tako ubedljivo.Ali ne treba pricati o tome sta bi bilo kad bi bilo.Moje je misljenje da od Danija nema nista,a jos ako od 2012 bude manje elektronike i bude vise zavisilo od samog vozaca,pa onda je tek ugasio.
                          sigpic

Comment

Ne spporim ja da je Repsol najbrzi na pravcu, samo kazem da ovde nije to bila stvar koja je presudila, bar se to jasno vidi na snimku. Da ima 25 godina i u vrhu motogp-a je vec 5 godina, najmanje jos toliko mu ostaje da pokaze pun potencijal. Poceo je da ih prevazilazi jos prosle godine, kad je napravio prvi podijum po kisi od koje se uzasava, ove godine je bio znatno borbeniji nego lane sto znaci da napreduje na psiholoskom nivou. Biti drugi u sampionatu sa svim tim psihofizickim falinkama pokazuje da potencijal postoji i zato ima punu podrsku Honde. Sto se tice 2012 samo da te podsetim da je pedrosa vozio 1000cc i bio jako dobar, tako da njemu to nece biti nepoznanica. U svojoj debitantskoj sezoni bio je svega na 37 poena od sampiona tako da nije ga pametno otpisati tek tako

Comment

[quote author=bronza link=topic=2952.msg187052#msg187052 date=1288547147]
                              Ne spporim ja da je Repsol najbrzi na pravcu, samo kazem da ovde nije to bila stvar koja je presudila, bar se to jasno vidi na snimku. Da ima 25 godina i u vrhu motogp-a je vec 5 godina, najmanje jos toliko mu ostaje da pokaze pun potencijal. Poceo je da ih prevazilazi jos prosle godine, kad je napravio prvi podijum po kisi od koje se uzasava, ove godine je bio znatno borbeniji nego lane sto znaci da napreduje na psiholoskom nivou. Biti drugi u sampionatu sa svim tim psihofizickim falinkama pokazuje da potencijal postoji i zato ima punu podrsku Honde. Sto se tice 2012 samo da te podsetim da je pedrosa vozio 1000cc i bio jako dobar, tako da njemu to nece biti nepoznanica. U svojoj debitantskoj sezoni bio je svega na 37 poena od sampiona tako da nije ga pametno otpisati tek tako
                              [/quote]
                              Pametno ili ne ja ga otpisujem.Dolaze novi i jos bolji vozaci od njega,Spies,Simoncelli,Crutchlow,a bilo bi sjajno i kad bi Rea presao iz SBK u MotoGP.Ima potencijal ali nema cuku i glavu,bez toga nista,a bojim se da ce se taj spanski lobi koji ga podrzava i toliko ulaze u njega okrenuti Lorenzu,uostalom ovaj je to i zasluzio.Pedrosa je s obzirom na masinu koju je ove godine imao morao da bude blizi Lorenzu i ne samo on nego i Stoner i Hayden i Dovi,kad vec nije bilo Rossija.Lorenzo ih je sve pokidao i jedini je koi moze Rossiju da parira a uostalom parira mu vec 2 sezone.
                              sigpic

Comment

Naravno, ti imas svoje misljenje i ubedjenja i mozes da verujes u sta zelis. Ja sam samo izneo moje vidjenje stvari. Iako nemam simpatija prema Lorencu i za sledecu sezonu ga vidim kao jedinog ozbiljnog koji ce da bude kandidat za titulu uz Valentina. Stoner je dobar ali nema dovoljno stabilnu licnost da moze da pregura kroz tezak period bez velike stete, a sto se Pedrose tice tu sam takodje izneo svoje misljenje, on je jedan od onih "a mogao je biti..." (nazalost). Spiesa dosta hvale (i zasluzio je donekle) ,ali ne vidim ga kao sampiona. Simoncelia vec mogu da vidim kao prvaka, ali njegov stil voznje (iako nekima atraktivan) moze biti poguban za njegovu karijeru, jer rizikuje prekomerno, a takvi rizici vode do padova, a i povreda...ali kao sto rekoh mogu da ga vidim sa titulom u nekoj od narednih sezona.

Comment

Working...
                                X