Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

[quote author=MOTOM888 link=topic=2952.msg187147#msg187147 date=1288552578]
    Ben Spies finds interesting.

"Casey on a Honda could be a very scary situation," the American said. "The Honda's working quite well now. When Casey's on, there's been nobody on a Ducati that can touch him. Those are just facts. So it's going to be scary to see what he does on a Honda. Again, it's one of those things that could go really bad for everybody. We'll have to see.

"We're going to know how good that Ducati was in a little bit, when everybody swaps around and starts riding other people's bikes. But from the outside, as a fan, I think what's about to happen this off-season is the biggest shakeup for MotoGP in recent years, and it's good for it," Spies continued. "All the major guys are moving around. It's going to be an exciting season next season, and then the season after that it's going to be 1000cc, and that's going to take it to another level. So the next couple of years, I think MotoGP will have more flair and excitement than it's had the last few years."

"I wouldn't say it's been dull racing, but there's been some boring races. About 12 of the last 15 races, there really hasn't been a whole lot going on until me and Dovizioso in Spain, and then Jorge and Valentino had a great race in Japan. Other than that, there haven't been too many exciting races. But I think the next couple of years, there's a lot of stuff that'll be changing, that's going to keep it really exciting to watch."
    [/quote]
    Spiz je u pravu, barem tako misle Dzulijen, Tobi i jos neki relavantni novinari. Juce su govorili o tome, kako je lako moguce da sledece sezone Stoner opet bude onakav, kakv je bio 2007. I da mu se jedino moze suprostaviti Rosi, ako Dukati bude konkurentan.
    Odmah da naglasim, samo prenosim sta sam cula.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2952.msg187160#msg187160 date=1288555128]
      Spiz je u pravu, barem tako misle Dzulijen, Tobi i jos neki relavantni novinari. Juce su govorili o tome, kako je lako moguce da sledece sezone Stoner opet bude onakav, kakv je bio 2007. I da mu se jedino moze suprostaviti Rosi, ako Dukati bude konkurentan.
      Odmah da naglasim, samo prenosim sta sam cula.
      [/quote]
      Pa moguce je ali bas i ne verujem.Nekako kao da jos nije sazreo a ima 25 godina i trebalo bi da je zreo sad vec.Ducati ne da ce biti konkurentan,kako su krenuli razvice najjacu masinu,ako ne za 2011 onda verovatno za 2012.Ako Stoner bude takav moze njemu i da se Lorenzo suprotstavi,nije Stoner bolji od Lorenza,a o Rossiju da ne pricamo.Moje je misljenje da ce dogodine biti 3. iza Lorenza i Rossija.
      sigpic

Comment

Pa i ja bih volela da sledece godine imamo opet duele Rosija i Lorenca.
        Nekako su bili najzesci prosle godine i najinteresantniji. Dva velikana, bas bi bilo uzbudljivo.
        U svakom slucaju, sigurno je da ni jedan, a ni drugi, nece tek tako sve prepustiti Stoneru.

Comment

Izgleda da ste vec Danija izbacili sa spiska mogucih osvajaca titula... #%d*
          FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2952.msg187166#msg187166 date=1288555880]
            [/quote]
            Ja nisam.Cim se Roosi povuce, Pedroza nastupa, sigurno, jer je zasluzio. @R&}*

Comment

ni ja nisam,kada se glasa za pobednika pedrosa uvek ima 2 glasa ja i pitam se ko $#^%RT ja sam rekla sledece sezone mislim najveca borba izmedju rosija i stonera a i pedrose,velika cetvorka ce biti po meni rosi,stoner,pedrosa,spies a mislim da lorenzo nece biti dominantan nego negde na 4,5 mestu
              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187169#msg187169 date=1288556251]
                ni ja nisam,kada se glasa za pobednika pedrosa uvek ima 2 glasa ja i pitam se ko $#^%RT ja sam rekla sledece sezone mislim najveca borba izmedju rosija i stonera a i pedrose,velika cetvorka ce biti po meni rosi,stoner,pedrosa,spies a mislim da lorenzo nece biti dominantan nego negde na 4,5 mestu
                [/quote]Kada bi se to desilo,bilo bi super.Ja cu uvek daniju dati glas!U motogp se bas slazemo,a u f1 neee. @(*6sd$%
                FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2952.msg187166#msg187166 date=1288555880]
                  [/quote]
                  Ja ga nisam izbacio...jer ga nisam nikad ni stavljao.2011 zanimliva sezona 100% sto se trka tice,a sto se tice titule Rossi ili Lorenzo mozda eventualno Stoner mada ne verujem,mislim da ce popustiti u kljucnim trenucima.Spies ne verujem dogodine ali vec za 2 godine ozbiljan konkurent,doduse to zavisi i kakvu ce Yamaha masinu razviti,mada ako bude manje elektronike i neke stvari budu kao sto su bile ima sansi.Fenomenalan je vozac.Za par godina cekam i Sofoglua u najjacoj klasi,a nadam se da ce do nje takodje doci 2 sjajna vozaca sa cukom.To su 2 poslednja sampiona British SBK Leon Camier i Ryuichi Kiyonari.
                  sigpic

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2952.msg187171#msg187171 date=1288556656]
                    [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187169#msg187169 date=1288556251]
                    [/quote]Kada bi se to desilo,bilo bi super.Ja cu uvek daniju dati glas!U motogp se bas slazemo,a u f1 neee. @(*6sd$%
                    [/quote]
                    pa i ja znam da ce rosiju dati svi a ja ih volim oboje ali dam glas daniju!ja bas mislim da ce lorenzo biti sam ok sledece sezone a da ce rosi i stoner najvise da zare i pale zatim i pedrosa!
                    a f1 I#^@8 ne razumes se ti $#^%RT ;)
                    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

Iannone,Kenan,Simoncelli i Marquez su obelezili ovaj vikend i ucinili ga zanimljivim i na tome treba da im se cestita...nazalost,jedino bi za Marqueza moze da se kaze da je prosao po zasluzi...i svaki od ovih vozaca je kako ja volim da kazem &quot;trkac&quot;...to su ljudi koji vole duele i ona luda &quot;rosijevska&quot; obilazenja...jednostavno su borci i prikazuju ono najlepse sto Motosport moze da ponudi,ono zbog cega svi mi fanovi zivimo i zbog cega se vikendima ne odvajamo od TV-a!!!! HVALA IM NA TOME !!! &amp;^@4(

Comment

Nema promene u velikoj cetvorci za sledecu godinu, mozda samo u poretku. Doviciozo, Spiz i moguce Simonceli ce verovatno nastojati da razbiju tu cetvorku,ali ako ne bude bilo nekih nepredvidivih stvari u vidu povreda verujem da ce kraj sezone imati istu cetvoricu na prva cetiri mesta. Ja licno preferiram da Rosi bude prvi jer zasluzuje Italija koja nam je dala takvu velicinu da vidi kombinaciju motor/vozac italijanskog porekla na krovu sveta. Ali bice jako teska, ipak je Vale vec veteran uprkos svemu, a prva veca povreda u karijeri ove sezone je vesnik perioda u kome ce ga stare bravure kostati mnogo vise napora nego nekada. Opet sa druge strane ako neko moze, onda je to on. &amp;+I}\
                        http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=2952.msg187180#msg187180 date=1288557609]
                          Iannone,Kenan,Simoncelli i Marquez su obelezili ovaj vikend i ucinili ga zanimljivim i na tome treba da im se cestita...nazalost,jedino bi za Marqueza moze da se kaze da je prosao po zasluzi...i svaki od ovih vozaca je kako ja volim da kazem &quot;trkac&quot;...to su ljudi koji vole duele i ona luda &quot;rosijevska&quot; obilazenja...jednostavno su borci i prikazuju ono najlepse sto Motosport moze da ponudi,ono zbog cega svi mi fanovi zivimo i zbog cega se vikendima ne odvajamo od TV-a!!!! HVALA IM NA TOME !!! &amp;^@4(
                          [/quote]
                          Zeko jel bi voleo ti da vidis Camiera i Kiyonarija u MotoGP?Mislim da bi oni samo ulepsali za pocetak Moto2 kategoriju a kasnije i najjacu klasu.
                          sigpic

Comment

[quote author=bronza link=topic=2952.msg187181#msg187181 date=1288557621]
                            Nema promene u velikoj cetvorci za sledecu godinu, mozda samo u poretku. Doviciozo, Spiz i moguce Simonceli ce verovatno nastojati da razbiju tu cetvorku,ali ako ne bude bilo nekih nepredvidivih stvari u vidu povreda verujem da ce kraj sezone imati istu cetvoricu na prva cetiri mesta. Ja licno preferiram da Rosi bude prvi jer zasluzuje Italija koja nam je dala takvu velicinu da vidi kombinaciju motor/vozac italijanskog porekla na krovu sveta. Ali bice jako teska, ipak je Vale vec veteran uprkos svemu, a prva veca povreda u karijeri ove sezone je vesnik perioda u kome ce ga stare bravure kostati mnogo vise napora nego nekada. Opet sa druge strane ako neko moze, onda je to on. &amp;+I}\
                            [/quote]
                            Moze Rossi svakako i bice u borbi za titulu,a dogodine sto se cetvorke tice izlazi Pedrosa ulazi Spies i to je to,a kad Simoncelli dodje na fabricki motor imacemo veliku petorku.
                            sigpic

Comment

ma marquez,decku svaka cast &amp;8@^J za njega navijam u 125cc zasluzio je zaista,mnooooogo dobar vozac,samo 17 godina,dogurace daleko ne bi me cudilo da bude naslednik velikog valentina! on mi je inace omiljeni vozac van motogp kategorije mislim i iz moto2 i 125cc,bio je tu i tomizawa njih 2 sam najvise volela ali tomizave vise nema +-*^%*.... i espargaro mi je super ali marquez je najbolji!

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187184#msg187184 date=1288557886]
                                ma marquez,decku svaka cast &amp;8@^J za njega navijam u 125cc zasluzio je zaista,mnooooogo dobar vozac,samo 17 godina,dogurace daleko ne bi me cudilo da bude naslednik velikog valentina! on mi je inace omiljeni vozac van motogp kategorije mislim i iz moto2 i 125cc,bio je tu i tomizawa njih 2 sam najvise volela ali tomizave vise nema +-*^%*.... i espargaro mi je super ali marquez je najbolji!
                                [/quote]
                                Nemojte se ljudi previse primati na Marqueza niti bilo kog mladjeg vozaca.Uporedite samo Pedrosu u nizim kategorijama i sada.Tamo je bio zver,preagresivan,govorili su da ce i Rossija da kida u duelu,a pogledajte sad,samo Kallio slabiji u duelu od njega.A sto se tice onog glasanja ko ce pobediti u trci ja bi to ukinuo jer je glupo,niko sem mene i Vesne ne glasa realno vec za koga navija.Ja sam u Australiji i Japanu dao glas Stoneru jer sam mislio da ce pobediti,iako navijam za Lorenza.Mnogo je glupo jer se unapred sve zna kako ce biti.Ubedljivo najvise glasova za Rossija,2 za Pedrosu,3-5 za Stonera i nekoliko za Lorenza,zavisi od staze.Bolje staviti neke druge ankete.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X