Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
    Bio je Izzy Stradlin,glavni Guns-ovac.
    On im je bio sve,kada je otisao Gunsi su se poceli raspadati.;)
    Pa ko ti je omiljeni gitarista??
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
      Pa ko ti je omiljeni gitarista??
      Nemam omiljenog,ali je Stradlin najveci car.
      sigpic

Comment

Sve je moguce, samo pitam
        De vrati do sutra one stare avatare, ovo me plasi...sve psiho-avatari
        De, de, nemoj se plasiti. Evo sve vraceno na staro!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
          De, de, nemoj se plasiti. Evo sve vraceno na staro!
          Too Bane, zene rulZ
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• A ja nisam isao na metallicu, jer sam imao sutradan prijemni iz srpskog za srednju skolu. -.- Koje je to razocarenje za mene bilo, i prvi pravi hejt prema skoli.

P.S. Kad smo kod gitarista, David Gilmour.

Comment

Too Bane, zene rulZ

Originally posted by Seoski Terminator View Post
              A ja nisam isao na metallicu, jer sam imao sutradan prijemni iz srpskog za srednju skolu. -.- Koje je to razocarenje za mene bilo, i prvi pravi hejt prema skoli.

Ej bre Nidzo, ne znas sta si propustio! Najbolji koncert ikada odrzan na ovim prostorima. Bilo je bolje i od Rammstein-a!

sigpic
              - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
                A ja nisam isao na metallicu, jer sam imao sutradan prijemni iz srpskog za srednju skolu. -.- Koje je to razocarenje za mene bilo, i prvi pravi hejt prema skoli.

Jbg ja ih sve postujem i cijenim. Ne znam koji mi je najdrazi
                Ima ih puno, recimo: Joe Satriani, Richie Sambora, Clapton, Slash...da ne nabrajam, stvarno skoro sve ih gotivim. ;)

Comment

• Onako mali, sma kuci psovao celu familiju tadasnjem ministru, jer su tad udarili prijemni, a sto najgore, roditelji me inace pustili da idem, ali posle su odustali jer je prijemni bio vazniji.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! !!!!!! I eto koliko godina posle, i dalje ne dolaze.... Ocigledno da cu do kraja zivota da kukam sto sam to propustio, bem ti skolu i picke i obrazovanje, ocu na Metallicu!

EDIT: Cale Mumi, sve su to dobri gitaristi, da, tacnije legendarni, ali, Gimour me "ubija", tako da ga i najvise volim.

Comment

• @Terminator
                    Pa nista. Skupis kintu pa kada se pojave negde u Evropi ti odes pa ih slusas. Mislim da ove godine nece dolaziti jer imaju turneje malo dalje od Evrope ali sledece godine ce sigurno biti tu negde blizu nas.

sigpic
                    - 4xMVP -

Comment

• Za sledecu godinu problem nece biti, ali cu morati definitivno da odem bar 1 na njihov koncert.

Comment

• Jebes Metallicu,hoce li Clapton jos bar jednom doci u Beograd?!?
                        sigpic

Comment

• Na ovom klipu covek objasnjava sta se trenutno desava u NBA ligi:

Last edited by Branislav; 18-07-11, 23:17.

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

• Bane

A ovako se osećaju igrači

IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• @Krle
                              Jel vidis ti sta ucinise dusmani i igracima i fanovima? Ali provalili smo ih!

sigpic
                              - 4xMVP -

Comment

• A pogledaj koliko su samo jadni sada fanovi NBA u Srbiji kada moraju da gledaju naše ekipe

IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X