Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by miki1 View Postnaravno bane za sve protiv sterna sam uvek tuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Miki brate onda je sve dogovoreno.Ostaje nam samo da "uglavimo" detalje. Koju bi ti ulogu voleo tacno da imas u ovom nasem strasnom poduhvatu kojim oslobadjamo svet od tiranije zla?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by miki1 View Postnego sta nego kluni,taman ako idemo do tamo da smuvao jessicu albu,mislim da pada sigurno na klunijaEvo ti uzmi recimo Liv Tyler ili Evu Mendes, Selmu Hajek, Katie Holms, al mojne Jessicu da diras msm da se mozemo ljudski i na lep nacin dogovoriti...
There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Miki, zajebi sada Jessicu i zenske dok ne odradimo ovaj vazan posao. Covece nece biti sezone ako nesto ne preduzmemo. Bice vremena posle i za zenske i za LA i za South Beach (Miami)... Sada moramo ozbiljno da krenemo u pripreme.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostEee ne diraj mi Jessicu...Evo ti uzmi recimo Liv Tyler ili Evu Mendes, Selmu Hajek, Katie Holms, al mojne Jessicu da diras msm da se mozemo ljudski i na lep nacin dogovoriti...
ma nemoj ti meni dirati jessicu pa valjda ce pre jessica pasti na jednog smekera klunija nego nekog tamo pod nadimkom indigo sa sk
tako je bane,kad krecemo?
Comment
-
Originally posted by miki1 View Postma nemoj ti meni dirati jessicu pa valjda ce pre jessica pasti na jednog smekera klunija nego nekog tamo pod nadimkom indigo sa sk
tako je bane,kad krecemo?
Moras samo reci sta da kazem Blediju koju ti funkciju zelis u celom ovom poslu?
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostPrvo moram da kontaktiram Bledija da ugovorim sa njim davljenje i put u NY, a onda tebi javljamo gde se nalazimo i ti ides sa nama. U NY nas ceka ispred sedista NBA lige D-Wade i sva cetvorica ulazimo unutra. Za ostale detalje dogovoricemo se nasamo jer je ovo strogo poverljivo.
ma kakve funkcije nema tu funkcije upadamo i da doteramo sterna malo sminke da mu dodamo
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostPrvo moram da kontaktiram Bledija da ugovorim sa njim davljenje i put u NY, a onda tebi javljamo gde se nalazimo i ti ides sa nama. U NY nas ceka ispred sedista NBA lige D-Wade i sva cetvorica ulazimo unutra. Za ostale detalje dogovoricemo se nasamo jer je ovo strogo poverljivo.
Imam 1.90 oko 90 kg mogu prebiti te telohranitelje pa se vi igrajte sa njim kako hocete kasnije....
Da a i Jessica zove tako da....There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Miki, Indigo, braco, onda je sve dogovoreno. Cim se cujem sa Bledijem krecemo u akciju! A sada je dosao trenutak istine kada cu vam obelodaniti slike Bledija da bi ste znali ko je on.
Na ovoj fotografiji Bledi razgovara sa jednim navijacem Engleske reprezentacije:
Ovde Bledi izrazava vulgarnu silu u Italiji:
Last edited by Branislav; 19-07-11, 01:14.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by miki1 View Postau al je ovaj bledi opasan nisam ga zamisljao ovako
indigo klunijeva to jest moja je jessica a ti trazi nesto drugo
ti si jos mali za nju trebas doci do nivoa klunijaTako da.....
Al prvo da obavimo posao da ih nalupamo...
Nema sanse da se izvuku protiv bledog, vidi kakva je to mrcina, upiskice se Stern u gace....
Eto ti uzmi Angelinu JOlie ili Penelopu Cruz mojne dirati Jessicu....There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment