Originally posted by Black Mamba 24
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by tata Mumi View PostSve je moguce, samo pitam
De vrati do sutra one stare avatare, ovo me plasi...sve psiho-avatari
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostDe, de, nemoj se plasiti. Evo sve vraceno na staro!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostToo Bane, zene rulZ
Originally posted by Seoski Terminator View PostA ja nisam isao na metallicu, jer sam imao sutradan prijemni iz srpskog za srednju skolu. -.- Koje je to razocarenje za mene bilo, i prvi pravi hejt prema skoli.
P.S. Kad smo kod gitarista, David Gilmour.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostA ja nisam isao na metallicu, jer sam imao sutradan prijemni iz srpskog za srednju skolu. -.- Koje je to razocarenje za mene bilo, i prvi pravi hejt prema skoli.
P.S. Kad smo kod gitarista, David Gilmour.
Ima ih puno, recimo: Joe Satriani, Richie Sambora, Clapton, Slash...da ne nabrajam, stvarno skoro sve ih gotivim. ;)Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Onako mali, sma kuci psovao celu familiju tadasnjem ministru, jer su tad udarili prijemni, a sto najgore, roditelji me inace pustili da idem, ali posle su odustali jer je prijemni bio vazniji.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! !!!!!! I eto koliko godina posle, i dalje ne dolaze.... Ocigledno da cu do kraja zivota da kukam sto sam to propustio, bem ti skolu i picke i obrazovanje, ocu na Metallicu!
EDIT: Cale Mumi, sve su to dobri gitaristi, da, tacnije legendarni, ali, Gimour me "ubija", tako da ga i najvise volim.
Comment
-
@Terminator
Pa nista. Skupis kintu pa kada se pojave negde u Evropi ti odes pa ih slusas. Mislim da ove godine nece dolaziti jer imaju turneje malo dalje od Evrope ali sledece godine ce sigurno biti tu negde blizu nas.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment