Originally posted by Branislav
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostCuli smo da Nikola ganja neke preka livada i njiva,je l' to istina?
Jel to bese ona prica kada je bio atakovan od strane caleta deflorirane cerke sa vilama i grabuljama?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostNemoj Olja da ides, vrati se. Svi ovde misle sve najbolje o zenama nego ne znam sta im je veceras?
Pa pogledaj samo moj avatar i sve ce ti biti jasno!Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa sam to napisao pod uticajem LBJmvp-a...znas kakav on ima odnos prema zenama.
Nisam ja takav,izvini Olja!?!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Opa, vidi, nema me i odmah paljba po meni! Wade, daj traceve za Mambu!
Sta ces prijatelju, okruzen selima i nezasitim seljankama, a ne vole njihovi roditelji da vide u kuci "lopova".
Zato je najsigurnije da dovdem kod sebe kuci.
@AFA nisam izlazio, mzim ovo mesto i ove kafice i te izlaske, slusam drugu vrstu muzike i mrzim seljake koji izadju da bi se sibali i ta sranja, prerastao sam te gluposti.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostEh,da ste i u ozbiljnim temama ovako pricljivi,bili bi najbolji forum na svetu
Grupa dzivdzana koji se samo sprdajusigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostE, dobro, pošto ste me dovoljno moljakali i izvinjavali se.... eto me nazad...
I TRIPUT URA ZA MIAMI! 1,2,3,4 LET' GO MIAMI HEAT!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostOpa, vidi, nema me i odmah paljba po meni! Wade, daj traceve za Mambu!
Sta ces prijatelju, okruzen selima i nezasitim seljankama, a ne vole njihovi roditelji da vide u kuci "lopova".
Zato je najsigurnije da dovdem kod sebe kuci.
@AFA nisam izlazio, mzim ovo mesto i ove kafice i te izlaske, slusam drugu vrstu muzike i mrzim seljake koji izadju da bi se sibali i ta sranja, prerastao sam te gluposti.
a sta slusas od muzike?
Comment
-
Ovaj, ukoliko niste znali, postoji funkcija koja se zove privatna poruka, gde mozete razmenjivati podatke. Ne zanimaju nas detalji o Nidzi....
Vidi Ljube, jesi ti onaj sto ne zna boxscore da uradi ?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostOvaj, ukoliko niste znali, postoji funkcija koja se zove privatna poruka, gde mozete razmenjivati podatke. Ne zanimaju nas detalji o Nidzi....
Vidi Ljube, jesi ti onaj sto ne zna boxscore da uradi ?
Nidzo verovatno slusa house.sigpic
Comment
Comment