Jbg sta ces,sad nam je tenis najuspesniji sport.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
A nisu verovatno uspeli da dođu do prava na prenos. A, tenis nije prenosila drzavna televizija. Jbg, Wimbledon je jedinstven. ;)sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by trigger View PostJbg sta ces,sad nam je tenis najuspesniji sport.
daj ne mogu verovati lik osvojio wimboldon svaka njemu cast,ali dize se tolika prasina da je to nenormalno,a vaterpolisti osvojise toliko zlatnih medalja i nista niko ih ne spominje
Comment
-
Originally posted by miki1 View Postpa ne bih rekao da je uspesniji od vaterpola
daj ne mogu verovati lik osvojio wimboldon svaka njemu cast,ali dize se tolika prasina da je to nenormalno,a vaterpolisti osvojise toliko zlatnih medalja i nista niko ih ne spominjeTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostTo si u pravu, vaterpoliste niko ne jebe ni 2%!
jos jednom svaka cast noletu ali da je nerealno to morate svi da se slozite
Comment
-
A ne mozes tako reci. Novak nam je doneo realno najvise radosti u zadnjih par godina. Osvojio je gotovo sve sta je mogao da osvoji, i niko nije bolje promovisao nasu zemlju od njega. U vaterpolu jesmo imali dosta uspeha, ali to i nije nesto s obzirom da je standardna dominacija, nas, Hrvatske i Crne Gore. A, Novak je najbolji na svetu u eri Rogera Federera i Nadala. ;)sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
To uopšte ne može da se poredi.
Vaterpolo, koji ja inače mnogo volim je kolektivan sport, i ako zakaže jedan član, tu je drugi da ga pokriva ili pomogne, a u tenisu toga nema, zato je to, ne veliki, nego ogroman uspeh.... i ne može uopšte da se meri ni poredi ni jedan individualni sport sa kolektivnim. Nikada. Bez obzira i na najveće uspehe.Last edited by miloolja; 07-07-11, 23:37.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostMa koga briga i za tenis i za vaterpolo,samo nek u kosarci nasi osvoje medalju.
olja nije tako kao sto mislis,nije bas to tako lako pokrivati nekog,to moze proci kod slabijih ekipa ali tipa hrvatska,madjarska,crna gora pa cak i italija nema tu sta da nadomesti jedan igrac,veruj mi trenirao sam dugo kosarku i imao sam dosta utakmica i veruj mi ako jedan od petorice u slucaju kosarke ne igra odbarnu sve pada u vodu...
Comment
-
Zato sada idemo po titulu prvaka Evrope...
Ima Duda da nas obraduje kao Novak.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostZato sada idemo po titulu prvaka Evrope...
Ima Duda da nas obraduje kao Novak.
nego bojim se spanije onaj riki rubio bas nam je zapretio da ce nam dati trojku preko milosa teodosica pa se bojim da to ne bude u finalu
rikki rubio da da trojku u prelomnim trenucima
Comment
-
Originally posted by miki1 View Post
olja nije tako kao sto mislis,nije bas to tako lako pokrivati nekog,to moze proci kod slabijih ekipa ali tipa hrvatska,madjarska,crna gora pa cak i italija nema tu sta da nadomesti jedan igrac,veruj mi trenirao sam dugo kosarku i imao sam dosta utakmica i veruj mi ako jedan od petorice u slucaju kosarke ne igra odbarnu sve pada u vodu...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment