Originally posted by tata Mumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
-
Originally posted by Nikola_89 View PostMajke mi, samo preskace. Au brate kako je dobra, jos istetovirana,uffff!
A ovaj Bane to namjerno radi, taman kad se naviknes na jednu trebu, nekako obuzdas svoje misli...on odmah novi avatar stavlja.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Brane ovu ne menjaj nikako (doci cemo ti na svadbu ako treba )
Inace, bese pratih i ja nekada davno PL, dok se nisam smorio skroz od fudbala. Moj tim je bio Man Utd.Last edited by Popaj; 07-07-11, 15:40.
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View Posthahahah malo namerno, a malo sto mu tesko jer se ozenio.
Joj da mu zena vidi ovo...ne bi njega bilo na forumu danima, dobio bi kaznuTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostBledi pretpostavljam da sam ja seoski terminator?
Originally posted by miloolja View PostJuuuuuu, šta bi sa idilom ovde?
Mada ti ne svracas u zadnje vreme, izgleda prolomio se onaj tanak led.
Originally posted by miki1 View Postpa nidjo sto seljanke,evo ti oljice
A nesto mi ti mnogo pominjes Oljicu, kako se neka zenska spomene, tebi odmah Olja na pameti. Comi, Comi.....
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostIdila kod nas uvek traje, uvek se nadje par trolovanja, na koje niko vecinom ne obraca paznju.
Mada ti ne svracas u zadnje vreme, izgleda prolomio se onaj tanak led.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostHm, mozda je stvarno bio pretanak, ili si mozda bila preteska?
Ili ipak samo nisi pazljivo klizala.
Uostalom, šta je tebi pričam....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment