Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by trigger View Postmeni se cini da je LBJmvp imao dosta svadjalackih periodaa mi ostali manje vise
P.S. Ne mozete nama sa NBA nista ovih tenisera ima milion a niste nam ali ni do kolena ni po cemu, ma mnogo je do kolena + je ovo teniska televizija ali polako iskrenicemo to treba vremena!
Comment
-
Ajde Vladane skidaj vise, znas moje misljenje o tome.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostAlo Bostoncanin ne lozi se da ne dolazim da palim taj Zemun kurcevi
P.S. Ne mozete nama sa NBA nista ovih tenisera ima milion a niste nam ali ni do kolena ni po cemu, ma mnogo je do kolena + je ovo teniska televizija ali polako iskrenicemo to treba vremena!
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostU bre,sto rock zvezdu da skida?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Procitah sve od posta #203 kako je Ljuba savetovao i videh da se na pdf-u motori ili kako vec "pobise" oko pdf-a tenis. Vidim i da je "treger" situacija medju "vladajucom klasom", a i neke mi poruke stigle.
Sve u svemu ja cu i dalje da se drzim svoje "kucice" jer kako kazu stari ljudi:"Kod kuce je najlepse!"
Dodacu jos samo da smo najbolji pdf!
@Bledi
Procitao sam tvoj komentar o radu admina i mislim da cu i ja da kazem neku "pametnu"!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostProcitah sve od posta #203 kako je Ljuba savetovao i videh da se na pdf-u motori ili kako vec "pobise" oko pdf-a tenis. Vidim i da je "treger" situacija medju "vladajucom klasom", a i neke mi poruke stigle.
Sve u svemu ja cu i dalje da se drzim svoje "kucice" jer kako kazu stari ljudi:"Kod kuce je najlepse!"
Dodacu jos samo da smo najbolji pdf!
@Bledi
Procitao sam tvoj komentar o radu admina i mislim da cu i ja da kazem neku "pametnu"!
Comment
-
Comment