Kakva maestralna partija Cerundola i strašan turnir za njega, prošao je i 3 kola kvalifikacija.
Finale protiv Švarcmana ili Kecmanovića, protiv Švarcmana su realno šanse minimalne, ali hajde da se nadamo.
Od ponedeljka 112.igrač sveta, a ako eventualno osvoji titulu ulazi u prvih 100.
Ovo je tek početak, ako popravi servis moći će on na svim podlogama da pravi pristojne rezultate.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2021. godina
Collapse
X
-
Originally posted by boris03 View PostZašto ovi najbolji igrači igraju toliko turnira? Koji vrag traže Thiem i Rublev u Dohi, Medvedev i Cicipas u Marseju. Line-up za ova dva turnira kao za neke 500-ke
Leave a comment:
-
A sto ne bi igrali?
Pa nemaju 100 godina da taktiziraju i preskacu turnire...
Leave a comment:
-
Zašto ovi najbolji igrači igraju toliko turnira? Koji vrag traže Thiem i Rublev u Dohi, Medvedev i Cicipas u Marseju. Line-up za ova dva turnira kao za neke 500-ke
Leave a comment:
-
Zasto tuzan smajli, trebalo bi da si srecna
Inace, od kada su prva cetiri nosioca slobodna u Dohi? Cini mi se da je pre turnir imao 32 ucesnika, a sada je to smanjeno na 28.
p.s Potrazio sam odgovor na pitanje na netu. Od prosle godine.Last edited by 147; 06-03-21, 12:40.
Leave a comment:
-
Podigao je nivo igre Cerundolo u drugom setu, idemo u hrabro u trećem setu.
Leave a comment:
-
Ovaj Per stvarno nije sav svoj
prvo ovo
A treba odgledati poseldnja 2 gema meca, kad je Cerundolo poveo sa 4:1, sa duplim brejkom
Kirijos bi bio ponosan na onaj nivo tankiranja i kurcobolje
Leave a comment:
-
Ali ja od njega ocekujem svaki put takav servis, jer mu je "petlja"
Leave a comment:
Leave a comment: