Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2021. godina
Collapse
X
-
Medvedev kada udje u svoj robot mood, tačno imam osećaj da ga niko ne može dobiti. Osećam sličnu auru nepobedivosti kao sa Wawrinkom, s tim što im se stilovi skroz razlikuju.
Lud čovek.
Leave a comment:
-
Ne znam, organizatori se hvalisu za travu, jedina u Evropi, bla bla, vise puta sam ih cula.
Leave a comment:
-
Ivanisevic je rekao da se trava ekstremno razlikuje u odnosu na onu na W, da uopste nisu slicne
Leave a comment:
-
Naravno da nece da preda, jer se vidi koliko uziva tamo, plus odigrao tri nezahtevna meca, plus je stigao do F, a ako nista drugo, trava je vimbldonska.
Adaptirace se i na T i uslove u Londonu.
Leave a comment:
-
Djokovic i onaj Gomez su prosli u finale dubla na Majorci koje bi trebalo da se igra u subotu. Zaista se nadam da ce Novak da preda to finale, nikako mu to sada ne treba. Uslovi u Lonodu su totalno drugaciji i hladnije je za oko desetak stepeni. Zaista bi morao vec sutra da bude u Londonu.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Noki sa podignutom kragnom u stilu Erika Kantone u dublu sa magom ove igrice 😃 Gomez-Erera, pobedili prve nosioce Granjolers-Zabaljos.
Pa bravo!
- Likes 1
Leave a comment:
-
I ja se nadam da je predostroznost, ali nije ono izgledalo dobro, kad je uzeo reekt u ruku i pokusao da udari fh, bas je imao bolnu grimasu
Leave a comment:
-
Kako se Tim bzvz povredio protiv Manarina, mada mislim da je cisto preventivno predao. Kod skvos udarca, koji je izgledao totlano benigno, da li je previse izvrnuo rucni zglob, uglavnom imao bas bolne grimase.
Leave a comment:
Leave a comment: