Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2021. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by 147 View Post
    Nikada nisam video do sada da Visko napusti prenos u toku meca. Nadam se da je sve ok.

Rodzeru se poprilicno otvorio zreb do finala, ona gornja polovina je mnogo teza. Doduse bice interesantno videti kako je fizicki pripremnjen, danas je bio bas tezak mec.
    Sve je ok sa njim, otisao da prenosi fudbal na SK3

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ne secam sae kad mi je ovoliko znacila pobeda, a posebno pobeda u 1.kolu

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by FitnessGuy View Post
    Zadovoljan sam. Želeo sam da ovde odigra barem dva meča i to će se ostvariti. Iznenadio me Evansov nivo. Nije se saosećao sa zarđalim Rogerom. Kaže Fed kako ga je stigao umor krajem meča.
    I ja isto.

Leave a comment:

• FitnessGuy
    replied
    Zadovoljan sam. Želeo sam da ovde odigra barem dva meča i to će se ostvariti. Iznenadio me Evansov nivo. Nije se saosećao sa zarđalim Rogerom. Kaže Fed kako ga je stigao umor krajem meča.

Leave a comment:

• MareLFC
    replied
    Navijao sam baš za njega danas iako ga ne volim.

Fali tenisu da ga jebeš, biće horor za tenis kada ode Big3.

Leave a comment:

• Žika
    replied
    деда, баш се види да је рекреативац, а победа као мелем на рану...

Leave a comment:

• 147
    replied
    Nikada nisam video do sada da Visko napusti prenos u toku meca. Nadam se da je sve ok.

Rodzeru se poprilicno otvorio zreb do finala, ona gornja polovina je mnogo teza. Doduse bice interesantno videti kako je fizicki pripremnjen, danas je bio bas tezak mec.
    Last edited by 147; 10-03-21, 17:52.

Leave a comment:

• FitnessGuy
    replied
    Evans baš motivisan da dođe do prve pobede nad Federerom. Igra vrlo stabilno.

Leave a comment:

• miloolja
    replied

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ovde mi trenutno deluje dosta daleko od pobede

Leave a comment:

• Ljubitelj tenisa
    replied
    Bolje jedan kvalitetan meč i da izgubi danas nego da je imao 2 kilava meča. Tehnički je odličan.

Leave a comment:

• MareLFC
    replied
    Ma Shapovalova će otresti varijacijama i slajsom, mnogo veći problem bi mu bio Gofan.

Mnogo mu treba ova pobeda, Evans je odličan.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by MareLFC View Post
    Ne znam šta ste očekivali, ovo je i više nego dobro, samo su mu potrebni takmičarski mečevi, zbog toga bi mu dobro došlo da ode što dalje ovde.
    Ja bih bila prezadovoljna da dodje do sf, da igra protiv Shapovalova...

Leave a comment:

• MareLFC
    replied
    Ne znam šta ste očekivali, ovo je i više nego dobro, samo su mu potrebni takmičarski mečevi, zbog toga bi mu dobro došlo da ode što dalje ovde.

Leave a comment:

• SebastianVettel
    replied
    Los je na returnu bas zasad, ako Evansu ne mozes uzeti brejk kako ces lupam Shapovalovu. O noli i rafi necu ni da govorim

Servis relativno dobro fercera, sve u svemu ok za prvi put. Nadam se da ce izvuci ovaj mec, dosta rada jos je pred njim

Leave a comment:

Working...
X