Announcement

Collapse
No announcement yet.

***Roland Garros 2020***

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Drugari moji (rokeri, koji uopste ne prate tenis, je li) zapeli sjutra vece da dodju sa gitarama i alkoholom, da sviramo i pjevamo.. Reko': "Ako Novak izgubi, samo balade i sevdalinke dolaze u obzir!"

Stvarno nerealan osjecaj napetosti.. Bio sam vatreni partizanovac, grobar. Preko 30 ulaznica imam sa juzne tribine, sve vjeciti derbiji i evropski kupovi. Bio huligan, tukao se s murijom i ciganima.. Bio napet i naelektrisan uoci derbija za Zvezdom.. Ali ovako?? Ovo je nesto.. ne znam.. Taj covjek (Novak) je kao stvoren da kida zivce i svojim i protivnikovim navijacima. Svi se sjekiraju zbog njega! Uhh..

Comment

• Dakle do sada su kladionice 22 puta procijenile da je njihov mec izjednacen, tj. da favorit ima 60% sansi ili manje, 11 puta su dali prednost Novaku a 11 puta su dali prednost Nadalu. Od 11 izjedancenih meceva kad su dali prednost Novaku, pogudili su 9 puta. (promasili su u Kuinsu 2008 55% za Novka i na WTF-u 2010 51% za Novaka)

Kad su Nadalu dali malu prednost, pogodili su 5 puta a promasili 6.

Pogodili su =:
      MC 2012 55%
      Rim 2012 58%
      RG 2013 59%
      USO 2013 57%
      RG 2014 57%

Promasili su:
      CND 2007 55%
      Cin 2009 60%
      Miami 2011 52%
      Wim 2011 58%
      Rim 2014 55%
      Wim 2018 51%

Statisticki uzorak je mali, ali izgleda da imaju tendenciju malog precejnjivanja Nadala.

Za sutra su malo korigovali procjenu i sada daju 57% sansi Nadalu.

Nekoliko eksperata su dali prognozu 3:2 za Nadal. To prevodim sa: "Ne znam, ali nije rezon biti u RG-u protiv Nadala." Inace, male su sanse da se igra 5 setova.
      Last edited by NI; 10-10-20, 23:22.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
        Drugari moji (rokeri, koji uopste ne prate tenis, je li) zapeli sjutra vece da dodju sa gitarama i alkoholom, da sviramo i pjevamo.. Reko': "Ako Novak izgubi, samo balade i sevdalinke dolaze u obzir!"

Stvarno nerealan osjecaj napetosti.. Bio sam vatreni partizanovac, grobar. Preko 30 ulaznica imam sa juzne tribine, sve vjeciti derbiji i evropski kupovi. Bio huligan, tukao se s murijom i ciganima.. Bio napet i naelektrisan uoci derbija za Zvezdom.. Ali ovako?? Ovo je nesto.. ne znam.. Taj covjek (Novak) je kao stvoren da kida zivce i svojim i protivnikovim navijacima. Svi se sjekiraju zbog njega! Uhh..
        a sto bio-odustao od fudbala ili sta...

ponavljam,ja sam miran,sve i da ga nalupa rafa,novak je njega ubio na AO prosle godine...

ja cu naravno junacki pokusati da prespavam
        Wizard

Comment

• Poslednji u nizu nekoliko maestralanih poena, ima ih vise, otvorite

Tennis nearer the Gods

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Kilo soli View Post
            a sto bio-odustao od fudbala ili sta...
            Navijam ja za Partizan, ali ne pratim vise.. to mu sad dodje samo deklarativno.
            Razlog: tuzna je sudbina sirotinjskih klubova (tu mislim na sve ex-yu klubove). Tj. njihovih navijaca.. Pare sve odlucuju. Sve i da stvoris odlicnu generaciju majstora, vec sledece godine svi rasprodati i tako dovijeka. Ne vidim smisao.

Comment

• [emoji23][emoji23][emoji23]

https://twitter.com/drivevolleys/sta...483746817?s=19

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Comment

• pa ti onda ko bojana...ili moja mama-navijaj za strance-keva navija (la) za lacio
                Wizard

Comment

• A ne mogu ja to. Ne u ovim godinama.. A i dosta mi je jada sa Novakom.

Comment

• ma mlatim praznu slamu,da sto duze ostanem budan da mogu sutra da spavam
                    Wizard

Comment

• Ej, btw, nemojte se cuditi, niti pitati za moje zdravlje, obzirom da se necu oglasavati tokom meca. Gledacu meč kod druga.. Ja samo sa kompa piskaram po forumima, crnjak mi to sa telefona.

Comment

• evo,ugledaj se na fana

Wizard

Comment

• Blah, ne rade ti kod mene te "kiselo je grozdje" fore. Ili si pukovnik ili pokojnik. Nema sredine.

Comment

• Ej, zna li neko kolike su bile kvote na Vavrinku u onom finalu 2015-e? Ili na Tima u proslogodisnjem polufinalu?

Comment

• nije to kiselo grozdje-taj covek zaista misli tako,njega je novak zapratio na tviteru i on je srecan...

jako mala na novaka,ne secam se koliko
                              Wizard

Comment

• Originally posted by Kilo soli View Post
                                pa ti onda ko bojana...ili moja mama-navijaj za strance-keva navija (la) za lacio
                                Koja Bojana ?
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Working...
                                X