Announcement

Collapse
No announcement yet.

***Roland Garros 2020***

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Po meni ovaj Rafa u ovim uslovima je lošiji nego Rafa iz 2013
    Ovaj Novak nije lošiji nego Novak iz 2013

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Ko kaze?
      Nepristrasni teniski poznavaoci.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Valjda vi ovde znate bolje nego kladionice i teniske eksperte.
        Pihhh bre, sto si zadrt, pusti nas da mastamo.
        A sutra cemo da ti jedemo dzigericu

Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Pa ima jedan poraz Djokovic ove sezone hehe
        To sto se vodi u statistici... a hehe nemoj ono... ko se zadnji smeje, znas vec
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ima logike da se stavi Rafa kao favorit. Razlozi su:

*Fantasticni rezultati u Parizu u proslosti
          *Konstantno dizanje forme od Rima na ovamo. To je zavrseno sigurnom pobjedom protiv Svarcmana.
          *Sa Novakom postoje dvije nepoznate, umor i povreda
          *Novak se daleko vise mucio u zadnja dva kola.
          *Novak nije pobijedio Rafu na sljaci od 2016.

Ima logike i da se stavi Novak kao favorit, ali se mora ulaziti u komplikovane detalje sto vecina ljudi koji se klade ne rade. Kolicina ulozenog novca uvijek 'nadglasa' eksperete. Pogotovo u situaciji kao ova gdje se kladi puno ljudi koji ne prate tenis.

Pogledao sam kvote za njihova zadnja 4 meca u RG-u.

2012 Rafa 1,36
          2013 Rafa 1,57
          2014 Rafa 1,66
          2015 Nole 1,36
          2020 Rafa 1,66

Kvote su priblizne. Ako se izuzme 2015. kada je Rafa bio u losoj a Novak u najboljoj formi, kvota nije nikad bila bolja za Novaka.
          Last edited by NI; 10-10-20, 12:56.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Pihhh bre, sto si zadrt, pusti nas da mastamo.
            A sutra cemo da ti jedemo dzigericu

To sto se vodi u statistici... a hehe nemoj ono... ko se zadnji smeje, znas vec
            Drzim balans, da se ne zalecete previse. Poraz je poraz inace, nisam ga ja terao da strelja liniskog.
            OVAKO

Comment

Pa ima jedan poraz Djokovic ove sezone hehe
              jbt,cak i rotenberg kaze da nema

ali oke,ti si jedini nadalovac izasao jasno i glasno i svaka cast na tome

a sitna ujedannja ti kao pravi novakovac ne zameram,teska vremena...
              Wizard

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                Hahaha

Samo da ga ne pronadje baš sutra

idemoooo
                jbt,ceo svet jinksuje
                Wizard

Comment

• Originally posted by Kilo soli View Post
                  jbt,cak i rotenberg kaze da nema

ali oke,ti si jedini nadalovac izasao jasno i glasno i svaka cast na tome

a sitna ujedannja ti kao pravi novakovac ne zameram,teska vremena...
                  Ma ne ozbiljan sam za ovo, poraz je poraz i pravila su jasna. Tacno da on nije izgubio tako sto je izgubio tri seta od Buste, al ima nesto u pravilima sto kaze da i kad povredis neko oficijalno lice dobijas diskvalifikaciju, a to se racuna kao poraz, isto kao kad predas u toku meca. Jbg, hteli mi il ne to ce se na kraju sezone racunati kao poraz
                  OVAKO

Comment

Drzim balans, da se ne zalecete previse. Poraz je poraz inace, nisam ga ja terao da strelja liniskog.
                    Ne pravi se Tosa, pricamo o porazu na terenu, znas ono 6:3 6:4 i sl.
                    Ovo je pobedio sam sebe, kao i najcesce sto radi, zato i trazi dalje

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Ima logike da se stavi Rafa kao favorit. Razlozi su:

*Novak nije pobijedio Rafu na sljaci od 2016.
                      Velika istina ali samo 2019.god je referentna. Tu su obojica bili spremni. Novak je probao sa Rafom recepturu kao protiv Raonića i falilo je, ne baš malo, ali nije mnogo falilo. Iako rezultat tako ne kaže.

Sad su obojica spremni, odmorni, najbolji su već par godina unazad. To je pravi okršaj.

Po mom mišljenju Karlos Moja je kukavički predao ulogu favorita Novaku.

Comment

Ma ne ozbiljan sam za ovo, poraz je poraz i pravila su jasna. Tacno da on nije izgubio tako sto je izgubio tri seta od Buste, al ima nesto u pravilima sto kaze da i kad povredis neko oficijalno lice dobijas diskvalifikaciju, a to se racuna kao poraz, isto kao kad predas u toku meca. Jbg, hteli mi il ne to ce se na kraju sezone racunati kao poraz
                        sve ja kontam,ali nije poraz
                        Wizard

Comment

• Razneće ga Đoko Loko sutra.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• polako junacine,neko je pomenuo ranisan,on se ne proizvodi vise

dajte da uzivamo u sofijinom trijumfu
                            Wizard

Comment

• Mislis Iginom
                              sigpic

Comment

• Sto se tice takticko-tehnickih aduta jednog i drugog, mislim da tu nema nepoznatih i da jedan drugog ne mogu iznenaditi na tom planu.

Ono sto moze donijeti prevagu i zbog cega mislim da Rafa jeste favorit odje je konzistentnost. Diego uopste nije lose igrao, duboko i britko od samog pocetka, prvi gem skoro 10 minuta na Rafin servis.. I drzao je taj nivo Diego dosta dugo. Ali Rafa kad zatvrdoglavi sa intenzitetom i dubinom u ovoj fazi turnira, nece da ti da JEDAN JEDINI poklonjen poen. To ubija u pojam. A svi igraci osciliraju, imaju padove tokom meca, ali kod njega u sf i finalu RG-a je to gotovo nemoguce da se desi. A narocito Novak ima oscilacije, bilo dje i protiv bilo koga da igra. Uvijek oscilira. To moze da bude kobno, jer.. Rafa je kao Tajson na sljaci. Krenuce odmah sa svim i svacim sto ima, full intenzitet i fokus.. sto vele ameri, bacice kuhinjski sudoper na njega. Ako Novak tu pokaze da je jaci i da ga taj Rafin nalet nije ni okrznuo, mozemo ocekivati svasta, pa i Rafu koji pocinje da sumnja u sebe.. nije da mu se to redovno ne desava protiv Novaka...

Comment

Working...