Announcement

Collapse
No announcement yet.

***Roland Garros 2020***

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Joker View Post
    Ona se vec izjasnila po tom pitanju. Prije bi za crnog djavola navijala, nego za Novaka. Samo zato sto zivi u Srbiji, kako veli..
    Originally posted by Kilo soli View Post
    vecina fedovih navuja za rafu
    Originally posted by Pikaso View Post
    Ma znam, šalim se. Što se tiče finala u nedelju naravno da svi navijaju za Nadala, sve je bajno i sjajno.
    Ne i u nedelju...
    Ako navijaju za Rafu to znači da žele da se Rafa izjednačio sa Federerom...
    Da sam na njihovom mestu dobro bih razmislila..
    Mada svakako je neizbežno , ako zdravlje posluži, da neko od ovog dvojca nadmaši Rodžera kao GOAT-a , ali za početak da se izjednači po broju GS...

Ali šalu na stranu, u nedelju se piše istorija- ovako ili onako...

A što se Novaka tiče neka uzme 25 Slemova pa u penziju
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• pa objasnio sam maro-eno na vrhu ove strane
      Wizard

Comment

• Nije da bas umiru da Rafa osvoji, ali kad su vec obojica tu, on im je manje zlo. Pitanje koliko jos GS Rafa ima u nogama, pretnja za broj nedelja na prvom mestu nije, a Novak je ozbiljniji kandidat iz mnogo razloga i eventualno oborenih rekorda. Zato su za Rafu, logicno.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Hocemo anketu.

Za koga Federer navija u nedjeljnom finalu?

Ja mislim za Djokovica.

Comment

• Ako Novak u nedelju dobije kralja sljake u njegovoj kuci, a kralja trave je vec ponizio u njegovoj i pri tom ima pozitivan h2h protiv obojice mislim da ce biti stavljena istorijska tacka na raspravu o tome ko je GOAT ideeemoooo breeeee za Fed fanove koji se prave mrtvi kafica

Comment

• Sto se Djokovica tice, bitne su dve stvari:
              - njegovo fizicko stanje, stamina
              - potencijalna povreda, od koje izgleda nema nista, jer je odigrao polufinale bez tegoba

Za Nadala:
              - ritern
              - fh dtl ....

Iz prilozenog se vidi sta mislim o sutrasnjem finalu.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                Ne i u nedelju...
                Ako navijaju za Rafu to znači da žele da se Rafa izjednačio sa Federerom...
                Da sam na njihovom mestu dobro bih razmislila..
                Mada svakako je neizbežno , ako zdravlje posluži, da neko od ovog dvojca nadmaši Rodžera kao GOAT-a , ali za početak da se izjednači po broju GS...

Ali šalu na stranu, u nedelju se piše istorija- ovako ili onako...

A što se Novaka tiče neka uzme 25 Slemova pa u penziju
                Ne moze Nadal nadmasiti Federera NIKADA u goat trci. Jer osim slemova i mastersa ostala najbitnija dostignuca su mu ispod Rodzerovih i nema sanse da ga prestigne.
                Sa druge strane Novak i te kako moze. Da ga prestigne po broju nedelja na vrhu, po broju zavrsenih godina kao N1, po broju slemova .... Da ne govorim sto bi osvajanjem ovog RG postao tek treci covek u istoriji koji ima sva cetiri slema najmanje dva puta osvojena. To dostignuce je Rodzeru svakako nemoguce (usudicu se da kazem da nikada nece uzeti drugi RG).

Tako da svaki iole pametan Rodzerov navijac sutradan navija za Rafaela. Logicno i normalno.
                Sto dalje znaci da smo sutra sami protiv celog sveta. Fer, posteno, ravnopravan odnos snaga - idealno - tako najvise volim!!! Idemo!
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Sto se Djokovica tice, bitne su dve stvari:
                  - njegovo fizicko stanje, stamina
                  - potencijalna povreda, od koje izgleda nema nista, jer je odigrao polufinale bez tegoba

Za Nadala:
                  - ritern
                  - fh dtl ....

Iz prilozenog se vidi sta mislim o sutrasnjem finalu.
                  Za Novaka su bitne jos dvije stvari:

1.
                  Hoce li biti vjetra bez kise? Ako bude kise zatvorice krov, pa je vjetar manje bitan.
                  Novak je jedan od najosijh igraca po vjetru a Nadal jedan od najboljih. (Medju prvih 10.)

2.
                  Hoce li se klizati na sljaci?
                  Dva, za mene najbolnija poraza na RG-u, onaj od Federerea 2011. i onaj od Nadala 2013. su dijelom uzrokovani Novakovim proklizavanjem, iako iz razlicitih razloga. Protiv Federera je teren previse bio natopljen vodom. To ne bi trebao da bude problem sutra. Protiv Nadala, u petom setu je teren bio previse suh. Novak nije bio stabilan. Nesto slicno, iako u manoj mjeri, se desilo sinoc i moze se desiti u nedjelju. Orzanizatori skoro sigurno nece prskati teren, a ako temperatura bude nesto visa i ako bude vjetra, mozemo imati istu situaciju u nedjelju.

Ostalo se slazem sa tobom.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Za Novaka su bitne jos dvije stvari:

1.
                    Hoce li biti vjetra bez kise? Ako bude kise zatvorice krov, pa je vjetar manje bitan.
                    Novak je jedan od najosijh igraca po vjetru a Nadal jedan od najboljih. (Medju prvih 10.)

2.
                    Hoce li se klizati na sljaci?
                    Dva, za mene najbolnija poraza na RG-u, onaj od Federerea 2011. i onaj od Nadala 2013. su dijelom uzrokovani Novakovim proklizavanjem, iako iz razlicitih razloga. Protiv Federera je teren previse bio natopljen vodom. To ne bi trebao da bude problem sutra. Protiv Nadala, u petom setu je teren bio previse suh. Novak nije bio stabilan. Nesto slicno, iako u manoj mjeri, se desilo sinoc i moze se desiti u nedjelju. Orzanizatori skoro sigurno nece prskati teren, a ako temperatura bude nesto visa i ako bude vjetra, mozemo imati istu situaciju u nedjelju.

Ostalo se slazem sa tobom.
                    Kise ocigledno nece biti, vetar ce da duva oko 14km/h sto je neki prosek tokom ovog turnira. Na relativno zatvorenom PC ne bi trebalo mnogo da smeta. Temberatura oko 14 stepeni. Poprilicno neutralni uslovi. Bice senke na pola terena prvih 1h, a posle bi trebalo da bude ceo teren pod senkom. Ok, s obzirom na to kada se igra turnir mozda Rafa za nijansu ima vise srece sa uslovima. Jedino sto mozemo da se nadamo da naidje neki oblak, pa da teren bude pod senkom od pocetka, ali sumnjam. Sve ostalo je manje vise poznato.
                    Last edited by 147; 10-10-20, 09:12.

Comment

• Ovakvi oktobarski uslovi više odgovaraju Novaku nego Rafaelu, i sam Rafael je to priznao.
                      Već spore lopte, su još sporije i nemaju takvu rotaciju kao u maju/junu.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Meni Nadal izgleda debel (previse misicne mase). To se vidi po kretanju spor je... Covjek nije imo pravi test na turniru,sve Miki maus protivnici

Sent from my vivo Xplay5S using Tapatalk

Comment

• ^Nadalov najveći problem jeste nedostatak pravog testa ne samo ovaj turnir nego i skoro cijelu sezonu.
                          Ovaj put će biti i bez publike što je u Parizu za njega pravi hendikep.
                          60-40 u Rafinu korist. Novaku se ovakva šansa neće skoro ukazati na RG

Comment

• Ono što mene raduje je to da Novak uvek najbolje partije pruža u Pekingu koji se uvke igra u ovo doba godine.
                            Srećom pa se ove godine RG igra baš u Oktobru.
                            Sve ide na Novakovu vodenicu:

Forma, više mečeva na šljaci, više mečeva od početka povratka na tur, iako je razlika godinu dana između njih Novak deluje kao mladić naspram Rafe (fizički je nikad veća razlika između njih)

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Comment

• nemojte podcenjivati rafu...

nemojte NIKAD podcenjivati čoveka koji je uzeo 12 komada ovoga
                              Wizard

Comment

• Nego gde je Bojana? Nema je da se oglasava. Najgore finale za nju, za koga ce sada da navija?

Comment

Working...
                                X