Announcement
Collapse
No announcement yet.
***Roland Garros 2020***
Collapse
X
-
Originally posted by goga View PostMa s Rafom ce biti lakse nego sto se nadamo! Predvidjam 3-0, u nasu korist naravno [emoji854]
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Uf bre, pa Rafa 12/12. De to da izjaviš...Bilo bi lepo al neće biti tako.
Leave a comment:
-
Ma s Rafom ce biti lakse nego sto se nadamo! Predvidjam 3-0, u nasu korist naravno [emoji854]
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Leave a comment:
-
...i ostavio konobarici za sveps
a i tuti ostala jos jedna rakija samo
Leave a comment:
-
Ne kladim se nikad a da to uradim stavio bi 100 evra na Nadala i nebi mi bilo žao da ih padnemza eventualni dobitak bi se napio od tuge.
Leave a comment:
-
Biće Rafa sakupljač gemova u nedelju.
Ne mogu ni zamisliti stepen motivacije ovog ludaka za taj meč.
Mislim da se već sad raduje što će ga iskidati.
Leave a comment:
-
videcemo kod devojaka sutra,kvote su slicne-a ja brijem da ce mala kenan pobediti
i da,dobro vece
Leave a comment:
-
Originally posted by Joker View PostRafa 1.6 - Nole 2.3
Ovo vec nije normalna razlika, ni da je Novak nogu izgubio u polufinalu..Last edited by Zile90; 09-10-20, 22:50.
Leave a comment:
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostKakav nas mec ocekuje, verovatni najbitniji mec u istoriji tenisa, mec koji ce dati odgovor na pitanje ko ce biti GOAT, odnosni valjda ce.
Rafa pod veci pritisak, 12 od 12, njegovo dvoriste, on treba da odbrani ovo, Novak i da izgubi nije kraj sveta za njega, ima sanse na ostala tri slema, Rafa ne bas, bar ne koliko Novak.
Uh bice jebeno tenzicno, al ne bi bilo fer da neko drugi odluci za titulu osim ova dvojca. Nadam se spektaklu i nek pobedi boljeg.
P. S. Steta sto nece biti pun stadion, pricam iz aspekta bitnosti ovog meca.
Naravno od pocetka sam prizeljkivala ovo finale, kao... izes RG kada nije osvojen preko Rafe
Zelim da bude jedini koji ce da ima po dva GS u OE;
Da je jedini koji ce dva puta da pobedi Rafu na RG;
Da jedini pobedi Rafu ovde u finalu i
Da se približi obojici sa jos jednim GS, da postane punoletan [emoji173]
To su zelje naravno, ali lepo zvuce.
U svakom slucaju ceka nas spektakl, pa kako bude.
Leave a comment:
-
Dobija Pjer 3-2...bice epsko finale...bet365 otvorio 2.1 na Nadala, sad je 2.1 na Noloa...
Razmisljam da stavim na Nadala...srpski minimalac pa ako dobije Nolo, extra..
Leave a comment:
-
Taman sam s pocetka treceg seta pomislio kako mozda nije dobro da ovako udje u finale, sa prelakim mecom u kom su sve bili kratki poeni.. dok je Nadal, iako ubjedljivo pobijedio, imao duge razmjene za trening i dizanje forme na najbolji moguci nacin. Kad ne lezi vraze..Vala, ako se nije propisno zagrijao i zahuktao danas, nikad nece.
Leave a comment:
Leave a comment: