Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I sada ce Cicipas opet prvi da servira. S obzirom na to kako ume da se raspadne kada je gusto, jako bitno sto je dobio na bacanju novcica.

Comment

• Opet na istu temu Stvar je jednostavna ako se složimo (slože) oko toga koji su kriterijumi za određivanje. Pet najbitnijih rezultata bi trebalo biti dovoljno da ponudi odgovor...
      Last edited by torpedo; 07-10-20, 16:09.

Comment

• Isto ovako je njemu Rublev uzeo set za titulu u Hamburgu.
        sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Pa ne bi trebalo biti legitimno, ako je neko bolji, bolji je, ko da je to neki problem priznati. Čemu 'takmičenje za goata' onda ako će većina i pored zdravih očiju i odigranih mečeva i brojeva pričati o tome da je najveći i najbolji neko koji to nije. Nidje veze.
          Dug je to proces lobotomije vrsen nad Federerovim navijacima da bi oni tako olako predali tu titulu i da bi bili 1% realni u bilo cemu. Niko ne ocekuje od njih da budu objektivni i da njihovo misljenje odlucuje vec odlucuju brojevi. Mislio sam da donekle navijacki mogu misliti vazda da je njihov pulen najbolji ali ce ispadati smijesni i vjerovatno kaniti se te price. Ali sacekajmo rasplet trke hehe

Comment

• Navijam za Andreja naravno, ali posto je izgubio prvi ajde Cici zavrsavaj... mislim bez otezanja.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Navijam za Andreja naravno, ali posto je izgubio prvi ajde Cici zavrsavaj... mislim bez otezanja.
              Jesi karakter

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                Jesi karakter
                Jesam naravno, uvek. Samo Novak je NAJvazniji
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• A ono da se malo izmore...ima vremena za Novaka, do 9 će startati a to nije prekasno.

Comment

• Strašan je Cicipas
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Navijam za Rubljova, samo zbog ovih balona Cipiripija. To mi je, dizvinete, pičkasta igra.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Odlicno. Sto pre da se zavrsi.

Comment

• Ipak ništa od 5 setova. Kako stvari stoje, biće 3. Stefanos krenuo sporije, ali sada ubija kako igra.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Najviše je i pokazao od početka turnira, savršeno mu odgovaraju uslovi, sve funkcioniše.
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Dobro, povlacim rijec, sad cu da navijam za Rubljeva.

Comment

• Smiljan Banjac u nastavku programa. Osvaja Novak ovo.

Comment

Working...
                                X