I sada ce Cicipas opet prvi da servira. S obzirom na to kako ume da se raspadne kada je gusto, jako bitno sto je dobio na bacanju novcica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostPa ne bi trebalo biti legitimno, ako je neko bolji, bolji je, ko da je to neki problem priznati. Čemu 'takmičenje za goata' onda ako će većina i pored zdravih očiju i odigranih mečeva i brojeva pričati o tome da je najveći i najbolji neko koji to nije. Nidje veze.
Comment
-
Navijam za Andreja naravno, ali posto je izgubio prvi ajde Cici zavrsavaj... mislim bez otezanja.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostJesi karaktersigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Strašan je CicipasOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Najviše je i pokazao od početka turnira, savršeno mu odgovaraju uslovi, sve funkcioniše.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment