Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Za koga ćeš da navijaš kad Novak prestigne Dedu a Deda bude u davno zasluženoj penziji?
    Shapo mi je trenutno favorit, mozda iskoci jos neki klinac, ali sigurno necu da navijam kao sto sam navijala za Federera, to je jednom u zivotu.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Shapo mi je trenutno favorit, mozda iskoci jos neki klinac, ali sigurno necu da navijam kao sto sam navijala za Federera, to je jednom u zivotu.
      Generalno covek kada je mladji lakse se veze za nekog igraca/igracicu nego kada je stariji. Nista licno protiv tebe, to vazi za sve. Ima tu malo i nostalgije

Inace nije mi jasno kako se senka ovoliko sporo pomera, bas nezgodan ugao sa te strane. KOliko sam video uopste nije navucen ni malo krov tu.
      Last edited by 147; 07-10-20, 15:14.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Nikad ne reci nikad, vidi Dina, plus sto Rafa jos igra.

Najveci transfer ikada koji se desio na ovom forumu.
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
          Nikad ne reci nikad, vidi Dina, plus sto Rafa jos igra.

Najveci transfer ikada koji se desio na ovom forumu.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Ma spremna je već priča da svi ti brojevi nisu bitni, da je bitna elegancija, lakoća igre, bla bla

Da Nolo 25 osvoji, neće biti općeprihvaćeni najbolji
            Mogu oni da omalovazavaju Novakove rekorde koliko hoce, ali u dubini duse i Federer i svi njegovi fanovi znaju ko je jaci.. H2h govori sve. Ono finale Vimbldona od lane ostavlja takve rane koje nikada ne zacele.. Otuda verovatno tolika mrznja usmerena ka Novaku od anglosaksonskih p(L)acenika (novinara)..

Comment

Ma spremna je već priča da svi ti brojevi nisu bitni, da je bitna elegancija, lakoća igre, bla bla

Naravno da neće.
              Kao što neće ni Markez u motoGP, Lebron u košarci itd.
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Razmišljam ko je poželjniji u polufinalu...nekako mi Cicipas draži.

Comment

• Hoće i ovo u 5 setova?

Comment

Pa jeste to je vec spremno sve ali ipak nek se to sve obori pa nek oni uzivaju hehe. Ali ipak je u tenisu statistika glavna i najveci Fedtard nece moci protiv toga. A za njih ce naravno Roger biti najveci, imaju legitimno pravo na to
                    A znamo koliko su im dragi rekordi hehe
                    Last edited by DinoFC; 07-10-20, 15:51.

Comment

• Urnisi nadobudnog ....
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                        Hoće i ovo u 5 setova?
                        Deluje da hoce. Ali se igra mnogo brze nego juce, cak i da bude 5 setova bice znatno kraci mec.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Philipp Degen View Post
                          Deluje da hoce. Ali se igra mnogo brze nego juce, cak i da bude 5 setova bice znatno kraci mec.
                          To me podsjeti, gledao sam skorije podatak da je prosjek kratkih-dugih poena na USO i RG u zadnje 3 godine gotovo identican. Ko bi rekao..

Comment

• Naravno, navija se za Cicija iz prostog razloga sto nikad nije igrao sa Rublevim. Ne treba mu to sad nista...

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                              Pa jeste to je vec spremno sve ali ipak nek se to sve obori pa nek oni uzivaju hehe. Ali ipak je u tenisu statistika glavna i najveci Fedtard nece moci protiv toga. A za njih ce naravno Roger biti najveci, imaju legitimno pravo na to
                              A znamo koliko su im dragi rekordi hehe
                              Pa ne bi trebalo biti legitimno, ako je neko bolji, bolji je, ko da je to neki problem priznati. Čemu 'takmičenje za goata' onda ako će većina i pored zdravih očiju i odigranih mečeva i brojeva pričati o tome da je najveći i najbolji neko koji to nije. Nidje veze.

Comment

• Novak je vec neko vreme GOAT, to je svakome jasno. Ostaje samo jos to za statisticare i da prosto i sa brojevima potvrdi.

Svako ko je realan i objektivan vidi da je covek najbolji ikada.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

Comment

Working...
                                X