Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sofija ili Danijela pitanje je sad? Daj konačno neka lepa da osvoji trofej.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Aman zeno!
      ti si gledala kvitovu?kakva frka je bila sa marijanom i lopticama,nesto sam samo krajickom oka video,al nista nisaam cuo
      Wizard

Comment

• Wizard

Comment

• Originally posted by Kilo soli View Post
          ti si gledala kvitovu?kakva frka je bila sa marijanom i lopticama,nesto sam samo krajickom oka video,al nista nisaam cuo
          Koliko sam procitao da je siegemund pri izbacaju loptice dobila opomenu za prekoracenje vremena od 25 sek

Comment

• alicitao sam sa usana nesto NEW BALLS
            Wizard

Comment

• Bas cu da pogledam da vidim sta je bilo

Comment

• ovo mora sofija da uzme-mislim na ceo turnir-koji DS je odigrala sad
                Wizard

Comment

• Ovaj zenski tenis....Kakve su ovo sretnice i koje pare dobijaju nizasta. Strasno kad malo dublje udjem u to. Toliko kvalitetnih zenskih sportova gdje ne zaradjuju ni 10% kao doticne
                  Last edited by DinoFC; 07-10-20, 14:07.

Comment

• Donja polovina terena je skroz osencena u 3 sata,tako da Nolo sa tom polovinom nece imati problema sto se toga tice,sad jos samo da utvrdimo koliko je provetrena ta polovina i da li vise kise padne na toj ili suprotnoj strani,bilo bi dobro da se ne menjaju strane u tim uslovima Novak sigurno dobija,takodje procenat sparine u senci je 3 kapi znoja na 2 razmenjenaa udarca sto je ok,147 ce za ostale detalje

Kenin ocigledno uziva u uslovima

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                      Ovaj zenski tenis....Kakve su ovo sretnice i koje pare dobijaju nizasta. Strasno kad malo dublje udjem u to. Toliko kvalitetnih zenskih sportova gdje ne zaradjuju ni 10% kao doticne
                      pa sad ce se i kod muskih slico desavati-mozda ne toliki kanal,al kanal
                      Wizard

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                        Sofija ili Danijela pitanje je sad? Daj konačno neka lepa da osvoji trofej.
                        Sad ti i Sofija lepa???

Ahahahah aoooo

Ne znam joshmore, nisam videla taj "problem".
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Aahsha sto urlaaa
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sofija je ono slatka djevojka,ali Kolins je rasna ona,bomba.
                            Razboljeh se od nje,isto mi se desilo kad sam Stephens vidjeo prvi put.
                            Last edited by E1_PG; 07-10-20, 14:26.

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                              Donja polovina terena je skroz osencena u 3 sata,tako da Nolo sa tom polovinom nece imati problema sto se toga tice,sad jos samo da utvrdimo koliko je provetrena ta polovina i da li vise kise padne na toj ili suprotnoj strani,bilo bi dobro da se ne menjaju strane u tim uslovima Novak sigurno dobija,takodje procenat sparine u senci je 3 kapi znoja na 2 razmenjenaa udarca sto je ok,147 ce za ostale detalje

Kenin ocigledno uziva u uslovima
                              Dan je sve kraci i kraci, tako da bi u nedelju teren trebao oko 5 minuta ranije da bude pod senkom nego danas.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                                Dan je sve kraci i kraci, tako da bi u nedelju teren trebao oko 5 minuta ranije da bude pod senkom nego danas.

Hahahahayahayha, kralj si majkemi. I ja sam o tome razmisljao, svaki scenario se pokriva. Al ce biti hladan dan u nedjelju u rangu zimskog mozda sa suncem bude 13 stepeni. Tokom turnira se penjalo 17 do 19 cak

Comment

Working...
                                X