Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Istina je da je Diego imao svaki set u dzepu, ali je 2 prokockao. Kad se tome doda da, kukavac, ama bas nikakvu inicijativu nema na svoj servis, vec svaki ubogi poen zaradi iz polja, to dovoljno govori o kakvom mudovistu je rijec. Uspio je Rafu da obori u 2 seta u Rimu, a nocas je ukrotio najzilavijeg igraca na turu. Naravno, moze da izgubi ovo, ali ovakvu formu nikad nije imao..

Comment

• Diego ne sme da gleda semafor u naredna 2 gema, inace nece ovo skoro da se zavrsi
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Ima li šanse da ovo ne ode u TB

Comment

• Dzaba i losa forma i uslovi. Zreb je gotovo uvek najbitniji.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
            Ima li šanse da ovo ne ode u TB

Nema TB

Comment

• Tim je evidentno umoran. Moze li Svarcman da krokocka ovo?

Comment

• Pa ok, to je to slavlje , a i umor kod Tima koje se ocekivalo i na koje smo se pozivali, jer prvi GS je prvi GS, samo pre tri nedelje. E sad sto je imao i pored toga ovde sanse, druga prica.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da je dobio laksi zreb sigurno bi stigao do SF, ali zreb mu je stvarno nocna mora
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Makte se, matere vam.

Trebalo bit gotovo prije 2 sata

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                      Makte se, matere vam.

Trebalo bit gotovo prije 2 sata
                      Ne znam sto se bunis Dino, Nadalove sanse su verovatno skocile na preko 50% da osvoji turnir :/

Comment

• Comment

• Sad negde gore ili dole Kurt Valdhajm likuje.
                          Nije mogao da izgubi nikako.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                            Ne znam sto se bunis Dino, Nadalove sanse su verovatno skocile na preko 50% da osvoji turnir :/
                            Ma bunim se sto sam vidio sve u 1.setu u ovom mecu i samo je bilo petosatno mrcvarenje. Tim je bio umornjikav od prvog poena bez energije. A i generalno me nervira kad se oduzi mec koji me smara

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Da je dobio laksi zreb sigurno bi stigao do SF, ali zreb mu je stvarno nocna mora
                              O cemu pricas, pravis zrtvu od njega, bas si pristrasna. Kakav to tezak zrijeb, zivota ti? Cilic, Sock Ruud, svi samljeveni u po 3 seta. Jedan Gaston ga je namucio u 5 setova i to je taj preteski zrijeb?? Kako ne.. Ja cu reci da ni to "veselje" oko USO nije imalo nikakvog uticaja. Bio je odmoran i spreman za ovaj slem. Igrao je mnogo dobro veceras, ali vi ste svi ocigledno jos uvijek slijepi u vezi ove verzije Svarcmana. Lik je crnjak najveci, bas pretezak.. i bas ga volim.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                                Ma bunim se sto sam vidio sve u 1.setu u ovom mecu i samo je bilo petosatno mrcvarenje. Tim je bio umornjikav od prvog poena bez energije. A i generalno me nervira kad se oduzi mec koji me smara
                                Tu se slazem. Ali ne vidim kako je problem resiv :/ Jel imas neki predlog?

Comment

Working...
                                X