Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Realno je bolji bio igrač Cici u celom meču, nije imao sreće u prva dva [emoji51]

Comment

• Ako dobije Cicibana dobija i Nadala. Uvek je osvajao GS-ove kad je imao ovakve breakthrough mečeve.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• A koji mu je to djavo ustvari?
        Ne znam šta mi je odvratnije, ono ispadanje sa USO ili ovakvo očajno izdanje od meč lopte
        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Poslusacu Maru -.-
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
            Bas da svi znamo da je ovoliko mentalno jak, ne znamo. Ajde nadji mi jos neki primer kada je velike poene igrao toliko dobro u kontinuitetu.
            Nikad a sad tako igra 3 seta osmi ceo meč, sve je ulazilo, šta je zamislio, vadio se neverovatno na sve BL.

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

Comment

• Msm da ću i ja da poslušam sebe ako sada ne brejkne
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• boli me želudac, jbt ti tenis.

Comment

• Ne mogu da verujem

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                    Nikad a sad tako igra 3 seta osmi ceo meč, sve je ulazilo, šta je zamislio, vadio se neverovatno na sve BL.

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
                    I onda kada protivnik odigra toliko velikih poena toliko dobro, mora da ti se uvuce crv u glavu, pa makar i Novak bio.

Comment

• Ne vredi hbga

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Samo cudo moze Novaka spasiti!
                        ostavi se cuda
                        tu sam

još kojidan
                        vaš lutajući reporter tuta bugarin
                        nežno šapće sneguljici
                        dok patuljci ruju
                        u rudnici

Comment

• i sad ce da se izmori i nece moci da servira....

Comment

• ZASTO SE POVLACI POZADI KOD DRUGOG SERVISA I PO PRAVILU POSALJE TADA LOPTU U SERVIS POLJE, a kada udje u teren uglavnom osvaja.....U CEMU JE FORAAAA???
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ostarilo se?
                              sigpic

Comment

• Novak ovo i da dobije nekim čudom ide premoren na odmornog Nadala...kao i pre par godina...
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X